2015 Şubat Anneleri

dikkatinizi çekdimi bilmoyorum burda ne yazilsa aa bizdede olmustu diyorum
8 sene uç çocuk olunca yok yok bizdee:KK70::KK70::KK70:
ne yazilip çizilse ayliyorum ben sazan gibi:-):-):-)
e bi zahmet olsun o kadar üç çocukla yaşamadığın şey kalmamıştır :)) peki tecrübelerine dayanarak soruyorum en kolay zamanları ne zaman :))

gunduz benimkide hirçin canim
bazn lokum gibi oluyor bazende tersinden kalkmis gibi çozemedim valla ben bu çocugu
istahi yine gitti benimkinin benim çilemde ymeyen çocukmus:kızgın::kızgın::kızgın:
vallahi yediği zamanları anlattığında gayet iyi diyorum ben. kilosu da iyi dediğine göre. dönem dönem yemeyeceği tutuyosada kendini yıpratma. bırak yemesin 5 saat aç kalmakla bişey olmaz. eninde sonunda acıkınca yer hem.

Kızlar günaydın, sabahın köründen uyandık biz ber zamanki gibi :işsiz:

Sürekli okuyorum ama tam bi yazayım diyorum bişi çıkıyor..

Havalar çok değişken burda, bi çok sıcak bi çok soğuk son günlerde de hep soğuktu.. Üşüttüm sanırım, dün yine gen değildim de bunsabah hiç bir yere tutmuyor :KK43: bi de sınav görevim var haftasonu iki gün :KK57:

yeb4 yeb4 hep videolarda görürdüm mama sandalyesinde uyuyan bebekleri şimdi begümü de öyle hayal ettim, çok tatlı :KK36: eminin masayı donatmışsındır maşallah sana :)

mery60 mery60 bakkal Seyfettin de ayıp etmiş ama insan bulundurmaz mı pilavlık fıstık koskoca avm sinde :KK70:çok güldüm yazdıklarını okurken, ne güzel ama yine de yetişmiş ber şey :))

Bana misafir gelecek olduğunda Afakanlar basıyor normalde çok severdim hazırlayıp edeyim Ama şimdi ayazla bu imkansız hale geldi, yalnız olunca da hiç
Hazırlayamıyorum olsun büyüyünce artıktın :))

Şimdi ben koltuğ uzandım ayaz bey de bulaşık makinesini karıştırıyor gözümden uyku akıyor üşüyorum titriyorum offf offff:KK31:
canım çok geçmiş olsun havalar burda da öyle. dikkat etmek lazım. hazirana geldik havaya bak ya :) bu yaz bizi acaip sıcaklar bekliyo bence.. Begüm de hep isilik oluyo sıcakta. neyseki klima takılcak bikaç güne bize. o da nasıl olucak bilmiyorum ya eşim klimada terini kuruturda hiç bişey olmaz bayılır soğuğa. bende çok etkilenirim her yerim tutulur. hem kıza iyi gelir mi ay ne bileyim kavgalar bekliyo bizi. o açacak ben kapat dicem şimdideb hayal edebiliyorum.

Elimden geldiğince yaptım bişeyler ama anladımki cidden dediğin gibi çok zor çocuğa biri bakmadan iftara birini çağırmak. sonuçta yetişmen gereken bi saat var. bi aksilik oluyo mesela dünki gibi bütün plan altüst. bi misafir daha çağırmam lazım onları mecbur çağırmam gerekiyo sonra daha kimseyi çağıramıcam vallahi.

aynı dediğin videolardaki gibi oldu valla çok komikti şok oldum :) sallanmayı bırakmanın en güzel etkisi her yerde uyuyabilmesi oldu. artık otokoltuğunda da uyuyo şükür. eskiden uykusu geldiğinde sallamıcaktında neler yapardı varya abooo..

Ayaz kuzumu da benim için bi öp kokla oh :KK68: bi yerleri boşaltmak şu aralar hepsinin en sevdiği şey sanırım.

Demek ki normal bu Yaşta bu hareket hepsi öyle olduğuna göre :)
Sağol canım, sıkıştırabileceği bi yer yok onun amacı
İçindeki bardakları çanakları çıkarmak kırmıyo da öyle uğraşıyor aktarma yapıp duruyor :)

Ben de ayaza geçer diye korkuyorum, inşallah geçmez ama sürekli dip dibe olunca kaçınılmaz.. Bi de köpek dişler çıkıyor, sol üst köpek dişi patlamak diğerleri de gelmek üzere sanırım ondan da çok mızmız, tabi dış öyle bi etki yapıyorsa şimdi MaRaL_ MaRaL_ yapmaz diyecek :KK70::KK70:
ahaha yapmaz tabi:-)
6 ay sonra butun disler çikdiginda ne diyceksiniz ben onu çok, merak ediyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:

e bi zahmet olsun o kadar üç çocukla yaşamadığın şey kalmamıştır :)) peki tecrübelerine dayanarak soruyorum en kolay zamanları ne zaman :))

vallahi yediği zamanları anlattığında gayet iyi diyorum ben. kilosu da iyi dediğine göre. dönem dönem yemeyeceği tutuyosada kendini yıpratma. bırak yemesin 5 saat aç kalmakla bişey olmaz. eninde sonunda acıkınca yer hem.
ahahhaah karnimizdaki zmaanda kolaylar:confused::confused::confused:
$aka tabide buyudukçe zorluk artiyor bence
mesela simdi buyuklerin yeme problemi yok uykuda yok maasallah fosur fosur uyyolar sabaha kadr okula kaldiramoyorum
ama çene bi milyon herseye cevap kavgalar vs
tabi sen bi çocukda kalirsan kardes kavgasi olmayabilir sizde :)

ahahhaah karnimizdaki zmaanda kolaylar:confused::confused::confused:
$aka tabide buyudukçe zorluk artiyor bence
mesela simdi buyuklerin yeme problemi yok uykuda yok maasallah fosur fosur uyyolar sabaha kadr okula kaldiramoyorum
ama çene bi milyon herseye cevap kavgalar vs
tabi sen bi çocukda kalirsan kardes kavgasi olmayabilir sizde :)
ama bıcır bıcır konuşmaları da çok tatlı ya :confused: çok acaip şeyler soruyolarmış cidden. bakalım o günleride görürüz inşallah. kardeş istiyorumda bayağı var ona daha. e kız büyüyünce o kadarda kavga gürültü zor olmaz. en azından laftan anlar.

gelişimi nasıl peki? gayet iyi duruyor. yüzde kaçta gelişimi? yani yeterli besini alamasa zayıflar diye düşünüyorum. bu saatten sonra aşırı kilo almaları mümkün değil zatende. Begüm de kaç zamandır 11,400 de takılı kaldı mesela. ama gayet iyi kilosu çok hareketli oldukları için almıyolar fazla. boyunun uzaması daha önemli.

iştahsız çocukda çok zor allah yardımcın olsun. ama benim bildiğim tüm iştahsız bebekler 3 yaşından sonra bayağı düzeliyor.
En son 12. Ayda tartılmıştı canım 10.5 tu o zaman şimdi kaç bilmiyorum 11.5 vardır heralde 3 yaşından sonra düzeliyosa iyi inş öyle olur canım düzelsin de ben beklerim :) öyle kilolu olsun istemem zaten de yemesi gerektiği kadar yesin istiyorum her yemekten o da şimdilik mümkün değil gelişimine iyi diyor canım doktor ama yüzdeliğini bilmiyorum söylemedi hiç ben de sormadım aklıma gelmedi yani

ama bıcır bıcır konuşmaları da çok tatlı ya :confused: çok acaip şeyler soruyolarmış cidden. bakalım o günleride görürüz inşallah. kardeş istiyorumda bayağı var ona daha. e kız büyüyünce o kadarda kavga gürültü zor olmaz. en azından laftan anlar.
valla bilmoyorumki ben kardesimle evleneene kadr kavga ettim:KK70::KK70::KK70::KK70:

canım çok geçmiş olsun havalar burda da öyle. dikkat etmek lazım. hazirana geldik havaya bak ya :) bu yaz bizi acaip sıcaklar bekliyo bence.. Begüm de hep isilik oluyo sıcakta. neyseki klima takılcak bikaç güne bize. o da nasıl olucak bilmiyorum ya eşim klimada terini kuruturda hiç bişey olmaz bayılır soğuğa. bende çok etkilenirim her yerim tutulur. hem kıza iyi gelir mi ay ne bileyim kavgalar bekliyo bizi. o açacak ben kapat dicem şimdideb hayal edebiliyorum.

Elimden geldiğince yaptım bişeyler ama anladımki cidden dediğin gibi çok zor çocuğa biri bakmadan iftara birini çağırmak. sonuçta yetişmen gereken bi saat var. bi aksilik oluyo mesela dünki gibi bütün plan altüst. bi misafir daha çağırmam lazım onları mecbur çağırmam gerekiyo sonra daha kimseyi çağıramıcam vallahi.

aynı dediğin videolardaki gibi oldu valla çok komikti şok oldum :) sallanmayı bırakmanın en güzel etkisi her yerde uyuyabilmesi oldu. artık otokoltuğunda da uyuyo şükür. eskiden uykusu geldiğinde sallamıcaktında neler yapardı varya abooo..

Ayaz kuzumu da benim için bi öp kokla oh :KK68: bi yerleri boşaltmak şu aralar hepsinin en sevdiği şey sanırım.
Bana da sanki yaz ayları çok sıcak geçecekmiş gibi geliyor.. Geçen yıl da çok sıcaktı, hele bizim ev tam Hama'm gibi oluyor, en üst kat olduğundan ne halt yicez bilmiyorum :olamaz:

Ayaz da aynı canım azıcık bi sıcak olsun fena terliyor hiç rahat durmadığı için sürekli hareket halinde olduğu için de terliyor sonra isilik oluyor.. Beyaz tenlilere ya ondan da kaynaklanıyor bence ciltleri daha hassas.. Ben krem sürüyordum geçen yıl bu yıl da öyle yaparım.. Bi de balkona havuz Alicam onu doldururum sıcak suyla oynar ferahlar :21:
Ayyy klima olayı sıkıntı kuzucum, beni hep hasta eder.. Bi de bu klimaların rutin temizliği çok önemliymiş çünkü aşırı mikrop yuvası oluyormuş,dikkat edin.. En azından klima açıkken değil de odayı yeterince soğuttuktan sonra girersiniz eğer mümkünse :KK64:

Dün senin verdiğin cheesecake tarifini ben de yaptım, bakalım Nasıl oldu onu yapana kadar bile deli etti beni ayaz, ben olunca kimseye gitmek istemiyor be baba ne babaanne.. Sen de o misafirlerini de ağırla da son kez bitsin gitsin, aynı menüyü tekrar yap :KK70:

Ayyy darısı bize, meme olayı bitince gerçi kendi başlarına uyuyacaklar mecbur bakalım be bekliyor bizi, sen atlattın az kaldı şükür darısı bize :dua:

ahaha yapmaz tabi:-)
6 ay sonra butun disler çikdiginda ne diyceksiniz ben onu çok, merak ediyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ya ayaz hep mızmız bu yüzde. Dişten değil belki ama aşırı emme isteği, iştahsızlık, bunlar dişten bence.. Bi de köpek dişleri çok zorlarmış sen bilirsin bi fark oldu mu ?

Kızlar günaydın, sabahın köründen uyandık biz ber zamanki gibi :işsiz:

Sürekli okuyorum ama tam bi yazayım diyorum bişi çıkıyor..

Havalar çok değişken burda, bi çok sıcak bi çok soğuk son günlerde de hep soğuktu.. Üşüttüm sanırım, dün yine gen değildim de bunsabah hiç bir yere tutmuyor :KK43: bi de sınav görevim var haftasonu iki gün :KK57:

yeb4 yeb4 hep videolarda görürdüm mama sandalyesinde uyuyan bebekleri şimdi begümü de öyle hayal ettim, çok tatlı :KK36: eminin masayı donatmışsındır maşallah sana :)

mery60 mery60 bakkal Seyfettin de ayıp etmiş ama insan bulundurmaz mı pilavlık fıstık koskoca avm sinde :KK70:çok güldüm yazdıklarını okurken, ne güzel ama yine de yetişmiş ber şey :))

Bana misafir gelecek olduğunda Afakanlar basıyor normalde çok severdim hazırlayıp edeyim Ama şimdi ayazla bu imkansız hale geldi, yalnız olunca da hiç
Hazırlayamıyorum olsun büyüyünce artıktın :))

Şimdi ben koltuğ uzandım ayaz bey de bulaşık makinesini karıştırıyor gözümden uyku akıyor üşüyorum titriyorum offf offff:KK31:
Can'ım geçmiş olsun, havalar çok kötü insan ne giyeceğini şaşırıyor, hasta oluyor sonra. Bal limon sıcak su üçlüsünü tavsiye ederim. Ayazın uykuları Nasıl, kv ile durumlar Nasıl gidiyor??

:işsiz:
Can'ım geçmiş olsun, havalar çok kötü insan ne giyeceğini şaşırıyor, hasta oluyor sonra. Bal limon sıcak su üçlüsünü tavsiye ederim. Ayazın uykuları Nasıl, kv ile durumlar Nasıl gidiyor??
Evet hem ne giyeceğimi şaşıyorum hem de bi kaç gün çok soğuk oldu o zaman da gece üşüdüm ayazı emzirirm diye.. Geçer inşallah çok sağol :KK43:

Ben o bal limonu hemen yapayım dur, mideme de iyi gelir belki çok ağrıyor çünkü..

Kv tam evlere şenlik olmuş canım bi insan bu kadar değişebilir anca.. Ya sürekli konuluyor, sürekli her şeye müdahale ediyor şunu şöyle yap bunu böyle yap diye.. En basitinden dün pasta yapıyordum işte folyo çıkardım kelepçeli kalıp için, görüyor şimdi bakıyor diyor ki "onu kes o şeye sar". Eh be kafin zaten belli değil mi öyle yapacam?? Ya bana batıyor artık her şeyi..

Eşim hafta sonu için bana sınav görevi ayarlamış, her ili gün ikişer oturum.. Kv söylemiş sonra "tamam oğlum bakarım" demiş. Sonra ben geldim eve "sınav görevin varmış, hiç mi paranız yok, ben de kendimi ayarlamamıştım hafta sonu kalmak için, evde de işlerim hep duruyor" dedı bi ton..
Dedim bende Mutlu evde bakar pazar günü sen git..
Sonra eşim eve geldi, tam tersini konuştu yine
:işsiz: Ama bu sefer her şeyi anlattım eşime, sonra be oldu bilmiyorum açıkcası..

Anlican kadını boğasım var seni çok iyi anlıyorum artık bu kv konusunda aöa işte gıkımı çıkaramıyorum :KK12:

Bana da sanki yaz ayları çok sıcak geçecekmiş gibi geliyor.. Geçen yıl da çok sıcaktı, hele bizim ev tam Hama'm gibi oluyor, en üst kat olduğundan ne halt yicez bilmiyorum :olamaz:

Ayaz da aynı canım azıcık bi sıcak olsun fena terliyor hiç rahat durmadığı için sürekli hareket halinde olduğu için de terliyor sonra isilik oluyor.. Beyaz tenlilere ya ondan da kaynaklanıyor bence ciltleri daha hassas.. Ben krem sürüyordum geçen yıl bu yıl da öyle yaparım.. Bi de balkona havuz Alicam onu doldururum sıcak suyla oynar ferahlar :21:
Ayyy klima olayı sıkıntı kuzucum, beni hep hasta eder.. Bi de bu klimaların rutin temizliği çok önemliymiş çünkü aşırı mikrop yuvası oluyormuş,dikkat edin.. En azından klima açıkken değil de odayı yeterince soğuttuktan sonra girersiniz eğer mümkünse :KK64:

Dün senin verdiğin cheesecake tarifini ben de yaptım, bakalım Nasıl oldu onu yapana kadar bile deli etti beni ayaz, ben olunca kimseye gitmek istemiyor be baba ne babaanne.. Sen de o misafirlerini de ağırla da son kez bitsin gitsin, aynı menüyü tekrar yap :KK70:

Ayyy darısı bize, meme olayı bitince gerçi kendi başlarına uyuyacaklar mecbur bakalım be bekliyor bizi, sen atlattın az kaldı şükür darısı bize :dua:
evet bizimde en üst kat bide güney cephe çok sıcak oluyor. belki de dediğin gibi beyaz tenli olmalarından dolayı da çok isilik oluyorlar. hele ensesi öyle fena oluyoki :( klimacılar yarın takmaya gelicekler sorucam herşeyi bakalım. bi onun temizliği eksikti be üf.

bende havuz alıcam bu arada. çok seviyo suyu oynasın balkonda :)
bu arada cheseecake nasıl oldu? gerçi bi gece beklemesi lazım da yapılış aşamaları nasıldı? bi de aklıma geldi belin ağrıyordu o ne oldu?

çocukla her iş zor. hele mutfakta daha da zor :( inşallah sende zamanı geldiğinde çok daha kolay atlatırsın bu meme bırakma işini tatlım..

Evet hem ne giyeceğimi şaşıyorum hem de bi kaç gün çok soğuk oldu o zaman da gece üşüdüm ayazı emzirirm diye.. Geçer inşallah çok sağol :KK43:

Ben o bal limonu hemen yapayım dur, mideme de iyi gelir belki çok ağrıyor çünkü..

Kv tam evlere şenlik olmuş canım bi insan bu kadar değişebilir anca.. Ya sürekli konuluyor, sürekli her şeye müdahale ediyor şunu şöyle yap bunu böyle yap diye.. En basitinden dün pasta yapıyordum işte folyo çıkardım kelepçeli kalıp için, görüyor şimdi bakıyor diyor ki "onu kes o şeye sar". Eh be kafin zaten belli değil mi öyle yapacam?? Ya bana batıyor artık her şeyi..

Eşim hafta sonu için bana sınav görevi ayarlamış, her ili gün ikişer oturum.. Kv söylemiş sonra "tamam oğlum bakarım" demiş. Sonra ben geldim eve "sınav görevin varmış, hiç mi paranız yok, ben de kendimi ayarlamamıştım hafta sonu kalmak için, evde de işlerim hep duruyor" dedı bi ton..
:işsiz: Ama bu sefer her şeyi anlattım eşime, sonra be oldu bilmiyorum açıkcası..

Anlican kadını boğasım var seni çok iyi anlıyorum artık bu kv konusunda aöa işte gıkımı çıkaramıyorum :KK12:
oha ama bu sınavla ilgili yaptığı cidden çok kötü niyetli bi davranış olmuş.. canım benim iyi yapmışsın eşine anlatmakla. çok ayıp etmiş çok. bildiğim kadarıyla iyiydi niye böyle oldu?

oha ama bu sınavla ilgili yaptığı cidden çok kötü niyetli bi davranış olmuş.. canım benim iyi yapmışsın eşine anlatmakla. çok ayıp etmiş çok. bildiğim kadarıyla iyiydi niye böyle oldu?
Begüm de Ayaz da Balık burcu ya ondan seviyorlardır suyu :)) bugün ben balkon yıkarken verdim önüne sıcak sulu bir kova oynadı walla, yoksa bana iş yaptırmaz başka türlü :))

Bilmiyorum ne oldu bu kadına.. Çok değişmiş.. Sanki biri akıl vermiş gibi.. İyiydi aslında en azından böyle saçmalıkları yoktu.. Şimdi bakmak istemiyor gibi bi hali var.. Konuşması falan tamam bir kenara ama o sınav olayı üzdü beni.. Bi de ben Cidden övmek değil ama çok saygılıyımdır gıkımı çıkarmam nazım anca eşime ve kendi anneme babama geçer.. Gözlemliyorum az kaldı diyorum sabrediyorum :KK47:

Begüm de Ayaz da Balık burcu ya ondan seviyorlardır suyu :)) bugün ben balkon yıkarken verdim önüne sıcak sulu bir kova oynadı walla, yoksa bana iş yaptırmaz başka türlü :))

Bilmiyorum ne oldu bu kadına.. Çok değişmiş.. Sanki biri akıl vermiş gibi.. İyiydi aslında en azından böyle saçmalıkları yoktu.. Şimdi bakmak istemiyor gibi bi hali var.. Konuşması falan tamam bir kenara ama o sınav olayı üzdü beni.. Bi de ben Cidden övmek değil ama çok saygılıyımdır gıkımı çıkarmam nazım anca eşime ve kendi anneme babama geçer.. Gözlemliyorum az kaldı diyorum sabrediyorum :KK47:
aa bak hiç bu yönden düşünmedim. cidden suyu çok seviyor. bazı çocuk hiç sevmez. doğru düzgün yaz gelse de doyasıya oynasalar suyla.

sana demiştim hatırlıyor musun? kayınvalidenin bu davranışlarının sebebi sanki artık bakmak istememesinden dolayı diye. gerçekten biri aklına girmiş olabilir ya da torun bakmak zor geldi. ama eşine başka sana başka davranması çok çok ayıp ya. aranızı bozmaya kadar gider bu. tamam benim kv nin de çok yanlışları var ama hiç eşime beni kötülemez ya da ona başka bana başka konuşmaz. azıcık kavga etsek üzülür. bir anne evladının ailesinde huzur olaub ister. niye böyle davranıyorki cidden çok sinir oldum şu an.

eminimki sen çok saygılısın ölçülüsün. ama bazı yerlerde lafınıda esirgeme. mesela söyleyebilirsin ona neden böyle yaptığını. oğluna başka sana başka konuştuğunu. üzüldüğünü vs anlatabilirsin. nazının geçmesiylede alakası yok ortada bi yanlış var. çok sinir oldum be :(

Amaaaaannn ne sinir yaa.. Neden iki yüzlü davranır ki bi insan? Senin eşine anlatmayacağını mı düşünüyor acaba.. Eşin şimdi bişey dese şikayetçi gelin der sana. Bide lafa bak yaa parasız mı kaldınız demiş. Yok sana eziyet olsun diye gönüllü gidiyorum diyecek de, neyse.. Çok sinir bi durum, sevmiyorum kardeşim ben kv filan. Hele işine karışılmasını hiç hiç hiç sevmem. Allah sana sabır versin. Dün de benim kv eşimi arıyor, pazara gidiyorum ne alayım size diyor. Yani bu hafta gelin demek istiyor aklınca. Bu sene nerdeyse her iki haftada bir gittik ve ben artık yıldım, en sonunda dedim artık bu kadar gitmek istemiyorum dedin eşime. Bilmiyorum belki kırıldı ama ben sürekli bi stres sıkıntı içindeydim orda. Tabi alıştı kv soruyor gelmiyor musunuz diye.. Haftaya yine gidicez ama :( ya kadının bişey ettiği yok da her şeyi batıyor aynı senin dediğin gibi.. Tuna'nın kanını aldırın diyor mesela. Niye ??!! Zayıflamış çocuk. Ay tabi zayıflayabilir! Hareketli boyu uzuyor ayrıca evet belki bu ay kilo almamış da olabilir. Her zaman toklu gibi olacak değil ya! Ay öyle bi burun kıvırışı var ki üffff kız nerden aklıma geldi şimdi gece gece heyheylendim!!

Amaaaaannn ne sinir yaa.. Neden iki yüzlü davranır ki bi insan? Senin eşine anlatmayacağını mı düşünüyor acaba.. Eşin şimdi bişey dese şikayetçi gelin der sana. Bide lafa bak yaa parasız mı kaldınız demiş. Yok sana eziyet olsun diye gönüllü gidiyorum diyecek de, neyse.. Çok sinir bi durum, sevmiyorum kardeşim ben kv filan. Hele işine karışılmasını hiç hiç hiç sevmem. Allah sana sabır versin. Dün de benim kv eşimi arıyor, pazara gidiyorum ne alayım size diyor. Yani bu hafta gelin demek istiyor aklınca. Bu sene nerdeyse her iki haftada bir gittik ve ben artık yıldım, en sonunda dedim artık bu kadar gitmek istemiyorum dedin eşime. Bilmiyorum belki kırıldı ama ben sürekli bi stres sıkıntı içindeydim orda. Tabi alıştı kv soruyor gelmiyor musunuz diye.. Haftaya yine gidicez ama :KK43: ya kadının bişey ettiği yok da her şeyi batıyor aynı senin dediğin gibi.. Tuna'nın kanını aldırın diyor mesela. Niye ??!! Zayıflamış çocuk. Ay tabi zayıflayabilir! Hareketli boyu uzuyor ayrıca evet belki bu ay kilo almamış da olabilir. Her zaman toklu gibi olacak değil ya! Ay öyle bi burun kıvırışı var ki üffff kız nerden aklıma geldi şimdi gece gece heyheylendim!!
sakin ol tatlımmm :) işine karışılması şu dünyada insanı en çok sinir eden şey en azından bizim gibi insanları. hele sözkonusu çocuğumuz ise.

iyiki sen uzak yerde yaşıyorsun yanıbaşında olsa hiç dayanamazsın. bazen onları duymamazlıktan gelicez he deyip geçicez bazen çok kırmadan lafımızı söyliycez. kendimizi bıraksak belki neler söyleriz ama her zaman aklımıza gelmesi gereken bir şey varki o da eşimiz. sevdiğimiz adamın annesi onlar en nihayetinde. yani eşim üzülür mesela ben içimden gelenleri yapsam ya da söylesem. o yüzden boşvermek en iyisi heleki sen çok yakın değilsin. gitmek istemediğin zamanlarda olabilir tabiiki. anlayabiliyorum orda olduğunda nasıl stresli olduğunu. ama eşin için katlanıyosun öyle düşün :)

sakin ol tatlımmm :) işine karışılması şu dünyada insanı en çok sinir eden şey en azından bizim gibi insanları. hele sözkonusu çocuğumuz ise.

iyiki sen uzak yerde yaşıyorsun yanıbaşında olsa hiç dayanamazsın. bazen onları duymamazlıktan gelicez he deyip geçicez bazen çok kırmadan lafımızı söyliycez. kendimizi bıraksak belki neler söyleriz ama her zaman aklımıza gelmesi gereken bir şey varki o da eşimiz. sevdiğimiz adamın annesi onlar en nihayetinde. yani eşim üzülür mesela ben içimden gelenleri yapsam ya da söylesem. o yüzden boşvermek en iyisi heleki sen çok yakın değilsin. gitmek istemediğin zamanlarda olabilir tabiiki. anlayabiliyorum orda olduğunda nasıl stresli olduğunu. ama eşin için katlanıyosun öyle düşün :)
Haklısın, aynı şeyleri o benim anneme yapsa Nasıl üzülürüm. Belki benim eşim de annemin bazı davranışları dan rahatsız oluyor. Ama o da bişey demez. Ben de Zaten asla bişey demem sadece suratım beş karış gezerim :D

Haklısın, aynı şeyleri o benim anneme yapsa Nasıl üzülürüm. Belki benim eşim de annemin bazı davranışları dan rahatsız oluyor. Ama o da bişey demez. Ben de Zaten asla bişey demem sadece suratım beş karış gezerim :KK70:
ya inan bence erkekler bu konuda iyi dayanıyo bize :)) ben çok annesiyle ilgili tutup bişey demem ama dediğim yada ima ettiğim zamanlar olur. ya da dediğin gibi surat beş karış gezerim :KK70:
ama o annem hakkında en ufak bişey dese varya nasıl üzülürüm çok bozulurum. demez zaten hiç o da.
az değiliz bizde he :))

Ya ayaz hep mızmız bu yüzde. Dişten değil belki ama aşırı emme isteği, iştahsızlık, bunlar dişten bence.. Bi de köpek dişleri çok zorlarmış sen bilirsin bi fark oldu mu ?
Havalar çok sıcak oluncada ıstahsız oluyorlar canım, yaza kendunı hazırla sen psıkolojık olarak yememesıne:)
Ben hiç bişeyi dişe baglamıyırum, yani çocuk huzur sussa aklıma dişten başka herşey geliyor

Yazmıştım bilmem gördünmü, 6 yaş dişler ini çıkardı benimki şer, hiç şikayet lerı olmadı. Yirmilik dişle hiç alakası yok yani onlarda azı diş hemde

Hatta bi arkadaşa sordum senin oğlan nasıl çıkardı diye. Haberi yok :)).çoçuk 9 yaşında illaki çıkmış tır o diş ama annesi ne dememiş farketmedi belki :)))

Sen nasıl oldun. Yaz gününe hastalık da daha bir koyar insana, çok geçmiş olsun

Back
X