Merhaba kızlar, kaç gündür okuyorum ama yazma fırsatım olmadı, telefonu ayazdan Nasıl saklayacağım dersindeyim, telefonu görünce hemen alıyor video açıyor kendi Başına, ben de sadece akşamları ben yemek yaparken izin veriyorum yoksa hiç rahat bırakmıyor beni yemek yaparken
K
Kafkanistan
canım, Allah korumuş seni, berkimiş sadakan varmış, okurken tüyleirm diken diken oldu

çok geçmiş olsun sana da oğlunla da.. Şimdi iyisiniz inşallah? Küçük çocuk ayağı kırılması da kötü olmuş yazık yavrum..
yeb4
canım, annen inşallah bir an önce iyileşir de sende birazcık dinlenirsin, o kadar bekledin yazın gelmesini azıcık dinlenirim diye yine fırsat olmadı.. Sağlık olsun ama, inşallah em kısa Zaman'da toparlanır anneciğin..
MaRaL_
ah Maral o sıcaklar burda da var.. Evin içi akşama doğru 32 derece oluyor tam çıldırmalık, kan ter içinde kalıyoruz ayazla.. Tabi gece uykuları da sıcaktan dolayı cozuttu..
mery60
kv yi takma Dicem ama Nasıl olacak burnunun dibinde sürekli.. Umarım üçünüz tatile gidersiniz bir de dediğin gibi o Zaman unutursun olanları.. Ben şu an çok rahatım, çok yoruluyorum, ayaz iki dk Tuna gibi yerinde durmuyor ama olsun kafam rahat.. Eşimi de akşamdan akşama görüyorum dert yok bişi yok yanı :)))
angeloflove
canım umarım ilaçlar ve tedavi sana iyi gelir, ki eminim iyi olacak, sen yeter ki istekli ol! İhmal etme bizleri de ara ara yaz, anlar kurtul içindekilerden :)
BRBM
canım, yine kürkçü dükkanına dönmüşsün :) Çocukşar yer değiştirince kafaları karılıyor, uyum sağlamaları biraz uzun sürüyor biliyorsun :) benim fikrim şöyle, Çocuklar basıl kötü şeylere çabuk alışıyorlarsa biz de iyi şeylere çabuk alışıyoruz.. Yanı uyku, yemek vb gibi konularda 1 ay deliksiz uyudu tamam oldu bu iş olmuyor maalesef, her zaman hazırlıklı olmalıyız, sonuçta biz de her zaman aynı değiliz.. Ayaz da çok güzel uyuyordu bir süredir ama şimdi bozuldu yine, uyanıyor bi de eğer yatak odası kapısını kapatmazsam yataktan çıkıp evi turluyor deli :))
Öyle işte kızlar.. Bana da bugün görümceler kv kp geliyor, aman ne özledim bilemezsiniz.. Yemek yapmak, tatlı yapmak, temizlik yapmak lazım ve az önce haber verdiler 3te geliriz diye.. Ayaz oğlan uyuyor şu anda bakalım Nasıl olacak
Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :)