2015 Şubat Anneleri

aynı şekildeyim ağzıma bile süremiyorum.. Bundan dolayı kız diye düşünüp duruyoduk ama erkekmiş bizimki yüksek ihtimalle doktorumuz öyle söyledi :KK31:

bende agzıma tatlı koymuyordum cnm . hoş hala pe hoşlaşmıyorum ama erkek cıktı :)

:cool::cool: cıksss bende yiyemiyorum canım malesef hatta midem bile bulanıyor hala :KK45: tatlı olmasın ama tuzlu ekşi acı ne varsa yiyebilirim :D

aynı şekildeyim ağzıma bile süremiyorum.. Bundan dolayı kız diye düşünüp duruyoduk ama erkekmiş bizimki yüksek ihtimalle doktorumuz öyle söyledi :KK31:
yemek istiyorum artik ama ağzıma aldığım anda hoşlanmıyorum geçen Ca

Yemek istiyorum ama olmuyor işte midem bi garip oluyor oysa tatlı delisiydim önceden şimdi cips çekirdek filan çok hoşuma gidiyor, bi yakınımda tatlı hiç yemedi bebişi oğlan oldu bence yanlış bu tanılar ben kız istiyorum ama hayırlısı bakalım haftaya belli olacak :KK9::KK68:
Biraz karıştırmışım alıntı yapmayı kusura bakmayın arkadaşlar acemilik işte öğrenicez yavaş yavaş:KK71:

cnm benım ya cok saol valla :) valla evın yakınını gectım bursada bı tane olsa yıne dag tas demeden gıderım ama yok maalesef :) gecen ben bunlara maıl attım bursaya ne zaman acmayı dusunuyorsunuz dıye :) cevap atmıslar ama hala nıyetlerı yok

olayı kaçırdım ama H&M mi yok bursada aaa :D sanki ben gördüm alışveriş merkezinde ya :S

ya benimde kum dökmem devam ediyo sanırım. her tuvaletten sonra bakıyorum söylemesi ayıp yani hala bulanık. :KK57: test yaptırmam lazımmı acaba tekrardan bittimi ne durumda diye :KK57:
Canım limonata çok iyi geliyormuş istersen bir dene, geçmiş olsun.

hangi doktor herşeyi şakıta şakıta söylemiş ki zaten :D
genel de doktorlar gık etmezler sen soracaksın anca öyle napsın onlarda günde kaç kişiyle ilgileniyorlar anlatmaktan bıkmışlardır :D
orası ölede bizimki sorsanda cımbızla alıyorsun lafı

Kızlarrr...
Ya kaç gündür giremiyorum telefonda sıkıntımı var yoksa android program çalışmıyor mu artık sorunu anlayamadım nihayet bilgisayardan girdim en sonunda bensiz neler yaptınız bakayım
hoşgeldin canım bizde anca yeni çözdük siteyi :D

Hiç alakası yok inanın, burda ufak bir bahçe var hamile oldugumu bilmeden Bürsürü erik toplamıştım 2-3 kere hemen hemen her gün yedim, sonra tiksindim attım validem kesin kız dedi, sonra ne tatlı ne ekşi şeyler istedi canım, son bir ara Ekşi elma yedim, şimdi diğer eltimde hamike onunda kesin oğlu olur ekşi yiyor diyor, :) daha belli değil ama kız gibime geliyor. :)

Kızlarrr...
Ya kaç gündür giremiyorum telefonda sıkıntımı var yoksa android program çalışmıyor mu artık sorunu anlayamadım nihayet bilgisayardan girdim en sonunda bensiz neler yaptınız bakayım
Daha düzelmedi orası,z amanı varmış :)

Askolsun size onca çene kaynatmissiniz da bi geçmiş olsun diyen olmamis ya bize hep benm mesajlar mi denk geliyor bu arada kaynamalara yahu zaten içim cikti biyandan bulanti biyandan 4 lt su icme cabasi agliycem ama simdi:mad:

mersindeyim ama merkezde değilim.ilçedeyim.ordaki özele gidiyorum.sen de mi mersindeydin.bulunduğun yer burdan serinse daha da dönme derim.geldim ve sıcaktan tüm kabuslar geri döndü.ordan oraya atmaya başladım gene kendimi.ramazanda bu kadar değildi.buharlaşıyorum resmen.ben sakaryaya gittim.giderken heyecandan heralde çok iyiydi.dönerken yol bitmedi.babana acil şifalar

Evet merkezdeyim ben. Cok sicak dimi mecbur doncem is babaşlıyor babam icin de teşekkür ederim bakalim biz donuste netcez o kadar saat yol

Back
X