kizlar ben bikdim bu çocugun bezinden, daha dogrusu bezi çikartma çabvasindan
zar zor bagliyorum buldugu ilk firsatda hop bezi açiyor kafayi yiycem
bu sabah tam uç kere bagladim aninda çozdu yetisemiyorum oteki bezi koyana kdr o benden hizli davbraniyor, karnim agriyor bi yandan oda tekemliyor bi yandan, oturdul agladim vallaa
gunduzde bi kaç kere body nin altindan çikairyor bol sa bodysi eli yetiyorsa affetmiyor
ben artik buna dayanamuycam fazla bi seçeengim yok
bu aksam bez degisturmek için çikarttim çis dedim oda çis dedi, aldim oturrttum lazimliga , iki dk oyaladim bi taraftan çis diyerek
kalkmak istedi bi bakdim yapmis :)
simdi ben bunun devamini getirmek istiyorum çokkk erken biliyorum ama bez çikarmak istemesinin sebebi hazir olmasi olabilir ( ablasida boyleydi ama o 30 aylikdi yarim gunde alismisti hiç bisey yapmadim ben çocuk zaten hazirmis )
ama 18 ay çok kuçuk napsam bilemedim devam etsemmi , bide ishal durumu var bez baglamdan tutamam bu aralar
saat basi çikarip lazimliga oturtcam mecbur
vahide1204
C
cermelek
Tiramisu35
tecrubeli anneler yardimm
gelincikgibi
im sen ne diyorsunnn
diger fikri olan arkadaslarda yazsin tabiii
ben digerlerinde hiç ugrasmadim , kendileri yapti birazda oglum biraz kaçamak yapardi onuda okula basladigi zamaana gelmisti çocuk o kdr fazla olayi kaldiramadi daah 2.5 yasindayken
yani bu konuda pek tecubrlei sayilmam, millet 6 aydan fln bahsediyor, haftalardan bahsediyor alisma surecine ben de oyle aval aval bakiyorum :)
ha bidee o bez çikdiysa gun içinde mutlaka çis yapiyor aninda gorup mudahale etmediysem, yani bosa çikamriyor çis yapmak için çikariyor sankimmmm :)))))