2015 Şubat Anneleri

bakalım doğum emzirme var daha .başlamasak iyi ama sigarayı bırakmak diye bir şey yok ara vermek var demişler.

Canım bence tamamen iradeyle alakalı. Benim bir arkadaşım günde iki paket içiyodu ve 15 senelik bir sigara geçmişi vardı. karısının hamile olduğunu öğrendiği gün bıraktı kızı şuan 8 yaşında ve hala içmiyor kötü örnekolmamak için.Bir erkeğin bunu yapabildiğini gördükten sonra hamile olan bir kadının yapamamasını anlayamıyorum ve bana korkunç bişey geliyor bu durum. Annelik fedakarlık istiyor ve biz buna daha hamileyken kendimizi birçok şeyden alıkoyarak başlıyoruz. Seni tebrik ederim şimdiden bir anne gibi davranmaya başlamışsın. Ve umarım bu 1,5 yıllık süreç geri başlamaman için yeterli olur.

bakalım doğum emzirme var daha .başlamasak iyi ama sigarayı bırakmak diye bir şey yok ara vermek var demişler.

Canım bence tamamen iradeyle alakalı. Benim bir arkadaşım günde iki paket içiyodu ve 15 senelik bir sigara geçmişi vardı. karısının hamile olduğunu öğrendiği gün bıraktı kızı şuan 8 yaşında ve hala içmiyor kötü örnekolmamak için.Bir erkeğin bunu yapabildiğini gördükten sonra hamile olan bir kadının yapamamasını anlayamıyorum ve bana korkunç bişey geliyor bu durum. Annelik fedakarlık istiyor ve biz buna daha hamileyken kendimizi birçok şeyden alıkoyarak başlıyoruz. Seni tebrik ederim şimdiden bir anne gibi davranmaya başlamışsın. Ve umarım bu 1,5 yıllık süreç geri başlamaman için yeterli olur.

kızlar çok afedersiniz ama merak içindeyim kimseyede soramadım :oops: henüz göbeğim yeni çıkmasına rağmen tüylerimi alırken azıcık zorlandım son aylarda ne yapacağız yada tecrübeli anneler fikirleriniz neler ?

Günaydın

ben de öğrenmedim canım doktorum 16. haftadan önce söylemem dedi mecbur bekliyorum hem değişme ihtimali de ortadan kalkmış olur ozaman. Eylül'ün ilk haftası gidip öğrenicem heyecanla bekliyorum :KK66:

6.ayda bile değişen varmış maalesef

Benim kasık ağrım gazdan kabızlıktan ama henüz bi çözüm bulamadım bu duruma. Siz nasıl çözdünüz gaz ve kabızlık sorunu???

Kayısı, ayran ve kefir önermişti doktor bana
Meyve sevmem, 3-4 kuru kayısı ve arada yoğurt ya da ayran tüketiyorum daha iyiyim şükür

Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldum :KK66: yuvarlanırım artık :p hele akşamları iyice büyüyo :KK66:

canım valla benimde o kadar çok ki, inanamazsınız doğurana kadar kapıdan sığmıcam ama doktora gidiyorum hiç kilo almamışım kadın dediki azıcık ye kusuyomusun yediğini dedi ama bi görse yediğimi şok olcak o kadar çok yiyorum buna rağmen 500 gr almışım şaka gibi şu telefon uygulaması açılsın foto göndereyim görün şok olursunuz artık hamile pantolonu ve elbiseden başka bişey giyemez oldum akşam gün içinde yediklerimden herhalde senin gibi dahada büyüyor göbeğim :) :) aynıyız yani

kızlar çok afedersiniz ama merak içindeyim kimseyede soramadım :oops: henüz göbeğim yeni çıkmasına rağmen tüylerimi alırken azıcık zorlandım son aylarda ne yapacağız yada tecrübeli anneler fikirleriniz neler ?

Daha zor oluyor egilemiyon bikere belin tutuluyo kuafore ya da bi yakin yardimina gerek oluyor canim

Günaydın

6.ayda bile değişen varmış maalesef

Kayısı, ayran ve kefir önermişti doktor bana
Meyve sevmem, 3-4 kuru kayısı ve arada yoğurt ya da ayran tüketiyorum daha iyiyim şükür

ben de hergun mutlaka ayran ıcıyorum. cacık yıyorum. meyve ben de sevmiyorum ama yememiz lazım nası olcak o_O

Ben aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı
Kilo aldım sanmıştım almamışım

Bu site çok değişmiş alışmak zaman alacak sanırım alıntı yapılan mesajlar var onlara cevap yazamıyorum çünkü göremiyorum dün kontrole gittim kendi doktorum değildi gelişimleri güzelmiş yanılma ihtimalim çok yüksek ama ikiside kıza benziyor dedi doktor bakalım hayırlısı kendi doktoruma eylül ün ilk haftası gidicem nasip olursa o zaman daha net belli olur hepiniz sağlıcakla kalın:KK15:
ayyy valla bu kızceler gerçekten atağa geçti :KK48: maşallah canım kuzularına bizde öğrenseydik keşke

ben de hergun mutlaka ayran ıcıyorum. cacık yıyorum. meyve ben de sevmiyorum ama yememiz lazım nası olcak o_O
Ben bilmiyorum tam olarak
Kimisi en çok meyvede hormon var yemeyin diyo kimisi yemek lazım diyo
Ben zaten pek sevmediğimden kurusunu tüketiyorum elimden geldiğince 3 er 4 er tane

canım valla benimde o kadar çok ki, inanamazsınız doğurana kadar kapıdan sığmıcam ama doktora gidiyorum hiç kilo almamışım kadın dediki azıcık ye kusuyomusun yediğini dedi ama bi görse yediğimi şok olcak o kadar çok yiyorum buna rağmen 500 gr almışım şaka gibi şu telefon uygulaması açılsın foto göndereyim görün şok olursunuz artık hamile pantolonu ve elbiseden başka bişey giyemez oldum akşam gün içinde yediklerimden herhalde senin gibi dahada büyüyor göbeğim :KK66: :KK66: aynıyız yani
ne güzel canım işte yakıyosun bebiş alsın kilo sen alma :KK66:

gunaydın kızlarr benımde ogrenemem cokkk var eylulde taa.. kıl tuy ısı oy nefret ettım yemınle kızımda hem azalmıslardı hemde canımı acıtmıodu aldırırken ama bunda kıl yumagına dondum resmen ve acayıp canım acıyo ben zaten malum yerlerı hayatta alamam kendım oyuzden degısen bıse yok cart curta devam :)

Back
X