- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
cnm geçen bnde yazmıştım aynısını artık bnde hissediyorum bnmki de ilk dönüp duruyor içimde
ya bende hissetmek ıstıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm geçen bnde yazmıştım aynısını artık bnde hissediyorum bnmki de ilk dönüp duruyor içimde
bakalım doğum emzirme var daha .başlamasak iyi ama sigarayı bırakmak diye bir şey yok ara vermek var demişler.
bakalım doğum emzirme var daha .başlamasak iyi ama sigarayı bırakmak diye bir şey yok ara vermek var demişler.
Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldum :) yuvarlanırım artıkDoğrusu benim karnım bile büyüdü resmen hamileliğim belli oluyor artık![]()
ben de öğrenmedim canım doktorum 16. haftadan önce söylemem dedi mecbur bekliyorum hem değişme ihtimali de ortadan kalkmış olur ozaman. Eylül'ün ilk haftası gidip öğrenicem heyecanla bekliyorum![]()
Benim kasık ağrım gazdan kabızlıktan ama henüz bi çözüm bulamadım bu duruma. Siz nasıl çözdünüz gaz ve kabızlık sorunu???
benim de :) erken değil mi? :)Doğrusu benim karnım bile büyüdü resmen hamileliğim belli oluyor artık![]()
Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldumyuvarlanırım artık
hele akşamları iyice büyüyo
![]()
kızlar çok afedersiniz ama merak içindeyim kimseyede soramadımhenüz göbeğim yeni çıkmasına rağmen tüylerimi alırken azıcık zorlandım son aylarda ne yapacağız yada tecrübeli anneler fikirleriniz neler ?
Günaydın
6.ayda bile değişen varmış maalesef
Kayısı, ayran ve kefir önermişti doktor bana
Meyve sevmem, 3-4 kuru kayısı ve arada yoğurt ya da ayran tüketiyorum daha iyiyim şükür
ayyy valla bu kızceler gerçekten atağa geçtiBu site çok değişmiş alışmak zaman alacak sanırım alıntı yapılan mesajlar var onlara cevap yazamıyorum çünkü göremiyorum dün kontrole gittim kendi doktorum değildi gelişimleri güzelmiş yanılma ihtimalim çok yüksek ama ikiside kıza benziyor dedi doktor bakalım hayırlısı kendi doktoruma eylül ün ilk haftası gidicem nasip olursa o zaman daha net belli olur hepiniz sağlıcakla kalın![]()
Bense ogrenemedim dhaya herkes öğrenmiş cinsiyeti ben öğrenemedim daha=(
bi sonraki muayenede sende öğrenirsin annesiii az daha büyüsünn
Haftaya cuma ikili test için gidicem baklim inş öğrenirim
Ben bilmiyorum tam olarakben de hergun mutlaka ayran ıcıyorum. cacık yıyorum. meyve ben de sevmiyorum ama yememiz lazım nası olcak![]()
canım kendin mi alıyosun???kızlar çok afedersiniz ama merak içindeyim kimseyede soramadımhenüz göbeğim yeni çıkmasına rağmen tüylerimi alırken azıcık zorlandım son aylarda ne yapacağız yada tecrübeli anneler fikirleriniz neler ?
ne güzel canım işte yakıyosun bebiş alsın kilo sen almacanım valla benimde o kadar çok ki, inanamazsınız doğurana kadar kapıdan sığmıcam ama doktora gidiyorum hiç kilo almamışım kadın dediki azıcık ye kusuyomusun yediğini dedi ama bi görse yediğimi şok olcak o kadar çok yiyorum buna rağmen 500 gr almışım şaka gibi şu telefon uygulaması açılsın foto göndereyim görün şok olursunuz artık hamile pantolonu ve elbiseden başka bişey giyemez oldum akşam gün içinde yediklerimden herhalde senin gibi dahada büyüyor göbeğim![]()
aynıyız yani
Öyle gördü ama bakalım hayırlısı inş 30 ağustosta belli olur sanırım net olarak :)öncelikle gözün aydın canım kızcen olcek heee şipşiri bir kızce sağlıkla gelsin inşş![]()
![]()
ben kilo verdim ama hem gobişim çıktı hem popişim büyüdü nerden geldi bunlar çözemedim :) ama hala kilo almadıgım için çook mutluyummmmmBen aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı
Kilo aldım sanmıştım almamışım