2015 Şubat Anneleri

Selam Aliya
Nişanda düğünde dombili olacan o zaman ( :

Sorma canım hiç ya önümde zaten 2 düğün var birde kardeş düğünü çıktı mı artık ağır vasıta yol alırım ama kuzenim benim kınamda bir oynadı bir oynadı ertesi gün düğünüme gelemedi doğum yaptı hemde kolay doğurmuş bende oynarım kolay doğurayım diye :D:D:D

Sorma canım hiç ya önümde zaten 2 düğün var birde kardeş düğünü çıktı mı artık ağır vasıta yol alırım ama kuzenim benim kınamda bir oynadı bir oynadı ertesi gün düğünüme gelemedi doğum yaptı hemde kolay doğurmuş bende oynarım kolay doğurayım diye :D:D:D

Benim de sırada 2 düğün var 1 - 1,5 ay sonra onları düşünüyorum
Kardeş daha yakın bi de, Allah kolaylık versin

KIZLAR DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM....KIL TÜY MEVZUSU HER KADIN GİBİ BENİMDE SORUNUM BAZEN KEŞKE ERKEK OLSAYDIM DEDİĞİM OLUYOR HELE YAZIN SICAKTA İĞRENÇÇÇÇÇÇ...SİZE TAVSİYEM KESİNLİKLE JİLET KULLANMAYIN DOĞUMDAN SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ HATTA KIZ ÇOCUKLARI OLANLAR UFAKTAN AĞDAYA ALIŞTIRSINLAR BEN ANNEME ÇOK SÖYLENMİŞİMDİR BU KONUDA....LAZERE GELİNCE HAMİLE OLSANDA OLMASANDA ZATEN VÜCUDA ZARARLI OLAN BİŞEYİ NASIL 12 HAFTADAN SONRA YAPTIRABİLİRSİN DİYİP BEBEĞE ZARAR VEREBİLECEĞİNİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR AKLIM ALMIYOR...NEYSE SİZE NACİZANE TAVSİYEM AĞDA ŞİMDİ GÖBİŞLER BÜYÜYECEĞİ İÇİN KENDİ YAPMAMIZ İMKANSIZLAŞACAK AMA AMA KUAFÖRE GİDİP 15 DK İÇİNDE PAMUK GİBİ OLABİLİRSİNİZ KORKANLAR İLK ÇEKİMDEN SONRA UYUŞUYOR MERAK ETMEYİN Bİ SÜRE SONRA HİSSETMİYORSUNUZ BİLE (KORKU JİLETTE KESME KORKUSU LAZERDE YANMA KORKUSU OLMALI BENCE) UTANANLAR BENDE İLK GİTTİĞİMDE UTANMIŞTIM AMA KADIN YÜZÜN NEYSE O DA AYNI BENİM İÇİN DEMİŞTİ AYNI KADIN DOĞUM DOKTORLARI GİBİ OLMUŞLAR NE İĞRENME NE AYIPLAMA OLMUYOR...BİDE SİZE BİODERİN (KESİNLİKLE REKLAM DEĞİLDİR BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜĞÜM İÇİN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM) SERUMLARINI HER AĞDADAN SONRA KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM BİR SÜRE SONRA KILLAR İNCELİP AZALACAĞI İÇİN DOĞUMDAN SONRA KENDİNİZ YAPMAYA BAŞLAYACAKSINIZ...HATTA TÜY AZALTICI AĞDASI VE KOLTUKALTI İÇİN ROLLON'U BİLE ÇOK İŞE YARIYOR BİRAZ PAHALI GELEBİLİR AMA FARKI GÖRÜNCE BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ...KENDİ AĞDAMI ASLA YAPAMAZDIM UTANCIMDAN KUAFÖRE GİDEMEZDİM AMA 1 SENE KADAR BİODER KULLANINCA JİLETİN J'SİNİ AĞZIMA ALMADIM... UZUN YAZDIM DİYE KIZMAYIN HEPİMİZ SORUNLARIMIZI PAYLAŞIP ÇÖZÜM BULALIM DİYE BURADAYIZ..... ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR TÜYSÜZ GÜNLER HERKEŞLERE :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

bilgilendirdiğin için sağolasın ama ben malesef bikini bölgemi ne ağda ne epilasyonla alabiliyorum derim kalın olduğu için bütün kıllar içinde kalıyor sonra batıklar sivilceler uğraş dur gerçekten bıktırıyordu ki ben kendim çok rahat ağda yapabiliyorum ama bir bikini bölgesinde yapamıyorum malesef Allahtan abla kuzen falan varda kuaföre hiç ihtiyaç duymuyorum ben :KK65:

ya hanımlar Devit-3 damla kullanan var mı aranızda?
doktor günde 5 damla al dedi ama ilacın şişesi bir garip anlamadım yani
damlalık gibi birşey var ama ne içine damla çekiyor ne de damlatıyor
kapağını ilk açtığımda damlalıkla şişenin kapağı ayrılıyor birbirinden, damlalığı şişeden zor bela tırnaklayıp çıkarıyorum kapağa takıyorum ama gene de damlalık gibi değil yani
tabi bu arada şişeye yapışan damlalığı tırnağımla çıkarmaya çalışırken ellerim devitten dolayı bulaşıyor yağlı gibi oluyor
ben mi anlamadım acaba kullanmasını yoksa damlalık mı bozuk acaba ya :(

Benim de sırada 2 düğün var 1 - 1,5 ay sonra onları düşünüyorum
Kardeş daha yakın bi de, Allah kolaylık versin
amin canım benimde 1 ay sonra kardeşim kadar yakın iki arkadaşım evleniyor davetiyelerine isimleri bile ben yazacağım onun telaşına girdik şimdiden ama hala kız tarafımıyım erkek tarafımı belli değilim kaldım ortada :-)

amin canım benimde 1 ay sonra kardeşim kadar yakın iki arkadaşım evleniyor davetiyelerine isimleri bile ben yazacağım onun telaşına girdik şimdiden ama hala kız tarafımıyım erkek tarafımı belli değilim kaldım ortada :-)
Şimdi bi de ne giyecem derdi var ( :
Gerçi göbek henüz çok belli olmaz ama
Ben düğün için balık abiye almıştım onda biraz belli olur

ya hanımlar Devit-3 damla kullanan var mı aranızda?
doktor günde 5 damla al dedi ama ilacın şişesi bir garip anlamadım yani
damlalık gibi birşey var ama ne içine damla çekiyor ne de damlatıyor
kapağını ilk açtığımda damlalıkla şişenin kapağı ayrılıyor birbirinden, damlalığı şişeden zor bela tırnaklayıp çıkarıyorum kapağa takıyorum ama gene de damlalık gibi değil yani
tabi bu arada şişeye yapışan damlalığı tırnağımla çıkarmaya çalışırken ellerim devitten dolayı bulaşıyor yağlı gibi oluyor
ben mi anlamadım acaba kullanmasını yoksa damlalık mı bozuk acaba ya :(

neden kullanıyorsun ki o damlayı anlamadım beno_O

neden kullanıyorsun ki o damlayı anlamadım beno_O
yani doğrusunu istersen bende anlamadım
prospektüsünde zorunlu olmadıkça hamilelerde kullanılmaması gerektiği yazıyor ama doktor verdi
benim hatırladığım kadarıyla Devit-3 bebeklere veriliyordu bebeğin ağzına damlatılıyordu ama doktor kullan dedi
gerçi daha kullanamadım ama gerçekten bende anlamadım

Şimdi bi de ne giyecem derdi var ( :
Gerçi göbek henüz çok belli olmaz ama
Ben düğün için balık abiye almıştım onda biraz belli olur

off sorma aynı dertten muzdaribim mayıs ayında arkadaşın düğününe aldırdım elbise şimdi o halimden 3 kilo azım ama 1 ay sonra göbek meydana çıkınca ister istemez dar gelecek bele yatkın bir elbise çünkü ne yapacağım hiç bilmiyorum annem terzi ama oda uğraşamıyor eskisi gibi eşime de al desem daha yeni almadık mı her düğüne kıyafet mi alacağız der başımın etini yerde yer :KK48:

prospektüsünde zorunlu olmadıkça hamilelerde kullanılmaması gerektiği yazıyor ama doktor verdi
benim hatırladığım kadarıyla Devit-3 bebeklere veriliyordu bebeğin ağzına damlatılıyordu ama doktor kullan dedi

evet devit 3 bebeklerde kullanılıyor ama oda sanırım kemik gelişimimi demir eklikliği için mi ne veriyorlar çokta verdikleri birşey değil yani sen bir şikayetle mi gittin de verdi anlamadım hamilelikte kullanan da bilmiyorum hiç şaşırdım doğrusu o_O

bu doktorlarda bir cins eksiklik filan mı vardı d vitamini eksikliğinde kullanılıyor diye hatırlıyorum. keşke sorsaydın doktora vitamin kullanıyorsan birde buna ayrıca gerek olmuyor ama. zorunlu olmadıkça hamilelikte kullanılmamalı yazıyor . zorunlu değilse niye veriyor :S

KIZLAR DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM....KIL TÜY MEVZUSU HER KADIN GİBİ BENİMDE SORUNUM BAZEN KEŞKE ERKEK OLSAYDIM DEDİĞİM OLUYOR HELE YAZIN SICAKTA İĞRENÇÇÇÇÇÇ...SİZE TAVSİYEM KESİNLİKLE JİLET KULLANMAYIN DOĞUMDAN SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ HATTA KIZ ÇOCUKLARI OLANLAR UFAKTAN AĞDAYA ALIŞTIRSINLAR BEN ANNEME ÇOK SÖYLENMİŞİMDİR BU KONUDA....LAZERE GELİNCE HAMİLE OLSANDA OLMASANDA ZATEN VÜCUDA ZARARLI OLAN BİŞEYİ NASIL 12 HAFTADAN SONRA YAPTIRABİLİRSİN DİYİP BEBEĞE ZARAR VEREBİLECEĞİNİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR AKLIM ALMIYOR...NEYSE SİZE NACİZANE TAVSİYEM AĞDA ŞİMDİ GÖBİŞLER BÜYÜYECEĞİ İÇİN KENDİ YAPMAMIZ İMKANSIZLAŞACAK AMA AMA KUAFÖRE GİDİP 15 DK İÇİNDE PAMUK GİBİ OLABİLİRSİNİZ KORKANLAR İLK ÇEKİMDEN SONRA UYUŞUYOR MERAK ETMEYİN Bİ SÜRE SONRA HİSSETMİYORSUNUZ BİLE (KORKU JİLETTE KESME KORKUSU LAZERDE YANMA KORKUSU OLMALI BENCE) UTANANLAR BENDE İLK GİTTİĞİMDE UTANMIŞTIM AMA KADIN YÜZÜN NEYSE O DA AYNI BENİM İÇİN DEMİŞTİ AYNI KADIN DOĞUM DOKTORLARI GİBİ OLMUŞLAR NE İĞRENME NE AYIPLAMA OLMUYOR...BİDE SİZE BİODERİN (KESİNLİKLE REKLAM DEĞİLDİR BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜĞÜM İÇİN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM) SERUMLARINI HER AĞDADAN SONRA KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM BİR SÜRE SONRA KILLAR İNCELİP AZALACAĞI İÇİN DOĞUMDAN SONRA KENDİNİZ YAPMAYA BAŞLAYACAKSINIZ...HATTA TÜY AZALTICI AĞDASI VE KOLTUKALTI İÇİN ROLLON'U BİLE ÇOK İŞE YARIYOR BİRAZ PAHALI GELEBİLİR AMA FARKI GÖRÜNCE BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ...KENDİ AĞDAMI ASLA YAPAMAZDIM UTANCIMDAN KUAFÖRE GİDEMEZDİM AMA 1 SENE KADAR BİODER KULLANINCA JİLETİN J'SİNİ AĞZIMA ALMADIM... UZUN YAZDIM DİYE KIZMAYIN HEPİMİZ SORUNLARIMIZI PAYLAŞIP ÇÖZÜM BULALIM DİYE BURADAYIZ..... ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR TÜYSÜZ GÜNLER HERKEŞLERE :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

aman sorma şu kılları, ne çektik beee...
ben illaki kökünden alırım her zaman ama bir türlü azalmazlar. hormon bozuksa çözüm neredeyse yok gibi.
özel gölgeyi belli bi yere kadar ağda yapıp sonrasına doktor eldiveniyle devam ediyorum. bacaklarımı komple ağdayla alıyorum ama PCOS olunca azalmıyor da azalmıyor.
doğumdan bi süre sonra lazeri ben de düşünüyorum. keşke kurtulabilsek.

evet devit 3 bebeklerde kullanılıyor ama oda sanırım kemik gelişimimi demir eklikliği için mi ne veriyorlar çokta verdikleri birşey değil yani sen bir şikayetle mi gittin de verdi anlamadım hamilelikte kullanan da bilmiyorum hiç şaşırdım doğrusu o_O

herhangi bir şikayetim yoktu canım
ilk ayını tamamlıyorsun artık folic desteğini bırakıyorsun dedi
Decavit, Ferrum Fort ve Devit-3 verdi kullanmam için
bende pek prospektüs okumadan ilaç kullanmam
Devit-3 de de öyle yazınca açıkçası biraz tereddüt ettim

bu doktorlarda bir cins eksiklik filan mı vardı d vitamini eksikliğinde kullanılıyor diye hatırlıyorum. keşke sorsaydın doktora vitamin kullanıyorsan birde buna ayrıca gerek olmuyor ama. zorunlu olmadıkça hamilelikte kullanılmamalı yazıyor . zorunlu değilse niye veriyor :S

canım hepsini aynı gün verdi işte
daha dün gittim doktora bugün kullanmaya başladım sayılır ilaçları
yani yeni farkedince daha sorma şansım olmadı ama aramayı düşünüyorum doktoru

aman sorma şu kılları, ne çektik beee...
ben illaki kökünden alırım her zaman ama bir türlü azalmazlar. hormon bozuksa çözüm neredeyse yok gibi.
özel gölgeyi belli bi yere kadar ağda yapıp sonrasına doktor eldiveniyle devam ediyorum. bacaklarımı komple ağdayla alıyorum ama PCOS olunca azalmıyor da azalmıyor.
doğumdan bi süre sonra lazeri ben de düşünüyorum. keşke kurtulabilsek.
hormon konusunda yarar mı yaramaz mı bişey diyemem canım ama bende hamile kalmadan önce lazere gitmeyi düşünüyodum sırf önceden jiletle aldırıyolar tamamen bitmezse diye güvenip gidememiştim :KK70:

canım hepsini aynı gün verdi işte
daha dün gittim doktora bugün kullanmaya başladım sayılır ilaçları
yani yeni farkedince daha sorma şansım olmadı ama aramayı düşünüyorum doktoru

oo decavit zaten başlı başına ağır bir vitamin ilacı. ferrum kan ilacı ve devit ise d vitamini doktor seni vitamine boğucak anlaşılan. :KK53: bende kansızlık olduğu halde doktor kan ilacı vermedi. zaten decavitte demir var diye. hani kanın öyle 6 7 li küsür birşey değilse bu kadar ilaç biraz fazla gibi canım . doktoruna sor istersen ben bu kadar ilacı niye kullanıyorum diye. belki doktorun tarzı bu şekildedir. bilemem ama bana fazla geldi sanki.

Biri sizi durdursun!
100 mesaj yazdınız. Umarız bunu 1 günde yapmamışsınızdır!
Beğeni Prensesi
Mesajlarınız 25 kere beğenildi.
Beğeni Kraliçesi
Gönderdiğiniz mesajlar en az 100 Beğeni Aldı. Süper...
Site Bağımlısı
1,000 mesaj? Etkileyici!
İçerik Prensesi
Mesajlarınız 250 Beğeni aldı. Sırada ne var ?
İçerik Kraliçesi
Yazdığınız mesajlar 500 Beğeni aldı. Söylenecek kelime kalmadı....
kadınlar kulübü beni şımartıyorsun :D:KK71::-):KK36:

herhangi bir şikayetim yoktu canım
ilk ayını tamamlıyorsun artık folic desteğini bırakıyorsun dedi
Decavit, Ferrum Fort ve Devit-3 verdi kullanmam için
bende pek prospektüs okumadan ilaç kullanmam
Devit-3 de de öyle yazınca açıkçası biraz tereddüt ettim

ben sadece decavit kullanıyorum kusuyorum diyede zofran alıyorum yani oda kullanmıyor aslında hamilelikte ama su dahi içemez hale geldiğim için mecbur alıyorum

Back
X