herkesin iyi çıktı sanırım burda. az kişi kaldı almayan . onlarda iyi sonuçları hayırlısı ile alırlar inşallahİnşallah
Ense 1,8 mm idi benim
Aralık olarakta 10 000 kadında 1 risk aralığındayım, 0 risk yokmuş zaten en düşüğü buymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin iyi çıktı sanırım burda. az kişi kaldı almayan . onlarda iyi sonuçları hayırlısı ile alırlar inşallahİnşallah
Ense 1,8 mm idi benim
Aralık olarakta 10 000 kadında 1 risk aralığındayım, 0 risk yokmuş zaten en düşüğü buymuş
çok iyi canım çok sevindim adına inş sağlıkla gelsin meleğin inş
cnm benımde 16 hala hıssedemıyorum. arasıra benımde ıcıme korku gırıyor ama doktor 20 den once hıssetmen zor demıstı. onu dınlıyorum artık
ablamında 3 tane hepsinde 20.haftadan sonra hissetmiş.
Selam
2 li tetstimin sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına
herkesin iyi çıktı sanırım burda. az kişi kaldı almayan . onlarda iyi sonuçları hayırlısı ile alırlar inşallah
Hayırlı olsun cnm ayrıca amin darısı başımıza inşAllahSelam
2 li tetstimin sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına
gözün aydın canım.
Hayırlı olsun cnm ayrıca amin darısı başımıza inşAllah
canım sonuçların ne zaman çıkıyor hayırlısıyla birde salı günü bende kan vercem inşş aç tok farketmiyor sanırımHayırlı olsun cnm ayrıca amin darısı başımıza inşAllah
yaa çok güzel fikiir, hiç aklıma gelmemiştiii.. arkadaşlar da olcak, ben pastayı taşırken arkadaşta videoya çeker![]()
valla süper düşüncelisiniz ben biraz molozum sanki. paylaşın buradan da ben de biraz fikirlerinizden faydalanayım. doğum günü uzak, evlilik yıldönümü geçti ne yapsam kiherkese teşekkür ederim, fikrime duyduğunuz heyecan için, hepiniz cansınız![]()
benim kanım 14 yine gitti bana kan ilacı verdi vitamini kesti. neye göre veriyorlar anlamdım.
Sen iç bence ilerde ihtiyacın olacak birde halsizlik yaparBenim 9,9 du demir hapı verdi ama pek kullandığım söylenemez tadı bi garip
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
şimdi hastaneden geldim eve.
cinsiyeti ERKEKKKKKKKKK....rabbim gönlümden geçireni verdi. hep erkek hissediyordum rabbim nasip etti. eşimin surat ifadesi çok komikti
doktor decavite ek olarak gyno ferro yazdı kan düşük diye. aç karınla içicem.
ve birde bebeğim 8 9 gün önde çıktı gelişimi doktor normal dedi bazı bebekler böyle olabiliyor dedi. usg ye göre 17+1 günlüğüz.boyumuz 11.77 cm kilo 182.12 gr. maşallah resmine bakıp bakıp öpüyorum bize döndü kendini sanki alın bakın der gibi.öyle güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan.![]()
bu kadr duygusala bağlayacağımı düşünmemiştim
![]()
öyle o minnacık şey bir gün bütün işlerimin arasından gelipte bni bu kadar heyecanlandıracağını ve ağlatacağını hiç düşünmemiştimcanım benim inan ben ağzım kulaklarımda eşimde o keza.. allahım yarabbim nasıl bir mucize ki bunlar böyle. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah![]()
öyle o minnacık şey bir gün bütün işlerimin arasından gelipte bni bu kadar heyecanlandıracağını ve ağlatacağını hiç düşünmemiştimcanım benim inan ben ağzım kulaklarımda eşimde o keza.. allahım yarabbim nasıl bir mucize ki bunlar böyle. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah![]()