- 17 Kasım 2012
- 205
- 80
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben de kilo almadım ama göbişimin son hali bu :)
Bugün lc den hamile tshirtü aldım onunla çekildim. Bir de emzirme südyeni aldım şimdiden giyilebiliyor diye iyi oldu çok rahat
Bence internetten doktorunun tavsiye ettigi kent hastanesinin doktorlarini araştır hizlica. Sec birini. Burdan cvp gelmedi izmirliler online deil suan belliki. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canim bornovada ekodom kadin hastaliklari ve dogum merkezinde Huseyin Ceyberi benim doktorum. Muayenesi 190 tl. Izmirin en iyi doktorudur internetten de arastirabilirsin. Durumun varsa siddetle kendisini tavsiye ederim canim
Mutlu yıllar canım inşAllah yeni yaşlarımızda bebeklerimiz de kucağımızda olur
Nice yiklara canim ailen ve sevdiklerinle
Litchi geçmiş olsun arkadaşım inşallah bir sorun yoktur.
Noumenon mutlu yıllar pastayı avuçlamaya çalışan bir çift Minnak elin hayalini kurmak bile güzel
Kızlar alıntılama yapamadım görülecek yer önerileriniz için hepinize teşekkür ederim![]()
Tamam canım teşekkür ederim. Dün yolculuk yapmadan önce doktora gitmiştik kalp atışı yavaş diyince ne yapıcağımı bilemedim. Doktorum salı günü gidin dediği için o gün gidicez bakalım randevu alabilirsem ona gitmeye çalışıcam.
Ben de kilo almadım ve göbişim aynı böyle :)
Canım çok geçmiş olsun ben İzmir'deyim doktorumu değiştirdim Ahmet Seçkin Önoğlu ile devam ediyorum çok iyi bir doktor ve zaten araştırırsan tanınmış biri...150 lira muaynesi aynı zamanda Çınarlı Hastanesinin ortaklarından kendisi ve başhekimi.... Hayırlı haberlerle gel inşallah....
Kalp atis sayisini soyledimi sana belki normaldirde kendi patavatsizlik etmistir. Umarim birsey yoktur canim gonlunu ferah tut herseyden once stres daha zararli biliyorsun. Huseyin bey insani cok rahatlatir evhamdan uzak bir insan her bebegi kendi bebegiymis gibi benimser ve sanki her bebege ilk muayenesiymis gibi heyecanla bakar ve herseyden once senle konusup dinler sonra o anlatir
Kalp atışı 80 dedi canımçok yorulmuştum bir de actım acaba ondan mı diyorum araştırdım araştırdım hiçbiryerde de nedenini bulamadım
![]()
Arkadaşım şifa hastanesinde riskli gebelik uzmani serkan güçlü var çok iyi bir diktordur kent hastanesindede namik demir var ikiside prof ikisindende randevu alman zor ama şansini dene..insallah iyi haber alirsinİnşallah canım dün doktorda kalp atışı düşük çıktığından beri kendimde değilim sanki. Bundan önceki bebeğimi kordon dolanması sonucu kaybetmiştim. Iyi düşünmeye çalışıyorum Allahım korusun inşallah.
Ben de 12 haftalık hamileyim.üstüne üstlük oldukça zorlu tüp bebek tedavisinden sonra.kaygı ve stresten mümkün mertebe kendini uzak tutmaya çalış.tedavi döneminde bile doktorum benden çok kaygılıydı.hep çok sakin ve olumlu tutum sergiledim.hem yapı itibari ile sakin ve olumlu biriyim hem de herşey olacağına varır inancındayım.kaygıların artığında açık havada 30dk yürü,yada puzzle yap yada örgü falan yap kafan dağılsın.sen ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat olur.seni stese sokan kişilerden de uzak durKızlar naber? Ya benim bu ara ruh halim gene karmakarışık oldu. Bazen korkularım başlıyor nedense? Sizde bazen hamileliğiniz ile ilgili kaygılarınız oluyor mu? Ve bunlardN uzaklaşmak için napıyosunuz? Paylsşmak rahatlatıyor beni biraz morale gereksinimim var galiba
Sen neden endişeleniyorsun kızan 15 hafta olmuş bundan sonra olumsuz bir şey olması çok.düşük ihtimal.Kızlar naber? Ya benim bu ara ruh halim gene karmakarışık oldu. Bazen korkularım başlıyor nedense? Sizde bazen hamileliğiniz ile ilgili kaygılarınız oluyor mu? Ve bunlardN uzaklaşmak için napıyosunuz? Paylsşmak rahatlatıyor beni biraz morale gereksinimim var galiba
Kızlar naber? Ya benim bu ara ruh halim gene karmakarışık oldu. Bazen korkularım başlıyor nedense? Sizde bazen hamileliğiniz ile ilgili kaygılarınız oluyor mu? Ve bunlardN uzaklaşmak için napıyosunuz? Paylsşmak rahatlatıyor beni biraz morale gereksinimim var galiba