2015 Şubat Anneleri

Litchi geçmiş olsun arkadaşım inşallah bir sorun yoktur.

Noumenon mutlu yıllar pastayı avuçlamaya çalışan bir çift Minnak elin hayalini kurmak bile güzel :KK46::KK46:

Kızlar alıntılama yapamadım görülecek yer önerileriniz için hepinize teşekkür ederim :KK19::KK37:

Canim bornovada ekodom kadin hastaliklari ve dogum merkezinde Huseyin Ceyberi benim doktorum. Muayenesi 190 tl. Izmirin en iyi doktorudur internetten de arastirabilirsin. Durumun varsa siddetle kendisini tavsiye ederim canim

Tamam canım teşekkür ederim. Dün yolculuk yapmadan önce doktora gitmiştik kalp atışı yavaş diyince ne yapıcağımı bilemedim. Doktorum salı günü gidin dediği için o gün gidicez bakalım randevu alabilirsem ona gitmeye çalışıcam.

Mutlu yıllar canım inşAllah yeni yaşlarımızda bebeklerimiz de kucağımızda olur

Nice yiklara canim ailen ve sevdiklerinle

Litchi geçmiş olsun arkadaşım inşallah bir sorun yoktur.

Noumenon mutlu yıllar pastayı avuçlamaya çalışan bir çift Minnak elin hayalini kurmak bile güzel :KK46::KK46:

Kızlar alıntılama yapamadım görülecek yer önerileriniz için hepinize teşekkür ederim :KK19::KK37:

Tesekkur ederim canlarimm guzel dilekleriniz icin :)

Tamam canım teşekkür ederim. Dün yolculuk yapmadan önce doktora gitmiştik kalp atışı yavaş diyince ne yapıcağımı bilemedim. Doktorum salı günü gidin dediği için o gün gidicez bakalım randevu alabilirsem ona gitmeye çalışıcam.

Kalp atis sayisini soyledimi sana belki normaldirde kendi patavatsizlik etmistir. Umarim birsey yoktur canim gonlunu ferah tut herseyden once stres daha zararli biliyorsun. Huseyin bey insani cok rahatlatir evhamdan uzak bir insan her bebegi kendi bebegiymis gibi benimser ve sanki her bebege ilk muayenesiymis gibi heyecanla bakar ve herseyden once senle konusup dinler sonra o anlatir

Canım çok geçmiş olsun ben İzmir'deyim doktorumu değiştirdim Ahmet Seçkin Önoğlu ile devam ediyorum çok iyi bir doktor ve zaten araştırırsan tanınmış biri...150 lira muaynesi aynı zamanda Çınarlı Hastanesinin ortaklarından kendisi ve başhekimi.... Hayırlı haberlerle gel inşallah....

Teşekkür ederim canım. Aksi gibi izmirin içinde de değilim çeşmedeyim. Bakalım randevu alabilirsem doktorum salı günü git demişti o güne randevu alıp gidicem. Seninki veya Noumenon un doktoru hangisi müsaitse gideyim diyorum. Yazdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Inşallah Allah yardımcımız olur.

Kalp atis sayisini soyledimi sana belki normaldirde kendi patavatsizlik etmistir. Umarim birsey yoktur canim gonlunu ferah tut herseyden once stres daha zararli biliyorsun. Huseyin bey insani cok rahatlatir evhamdan uzak bir insan her bebegi kendi bebegiymis gibi benimser ve sanki her bebege ilk muayenesiymis gibi heyecanla bakar ve herseyden once senle konusup dinler sonra o anlatir

Kalp atışı 80 dedi canım :( çok yorulmuştum bir de actım acaba ondan mı diyorum araştırdım araştırdım hiçbiryerde de nedenini bulamadım :(

Selamlar, umarım herkes iyidir...geçen felaket istifra ettim inanın kaç gündür yüzüm düzelmedi dayak yemiş gibiyim :(

Kalp atışı 80 dedi canım :KK43: çok yorulmuştum bir de actım acaba ondan mı diyorum araştırdım araştırdım hiçbiryerde de nedenini bulamadım :KK43:

Canim o zaman saliyi beklemesen yarin doktora bir gorunsen iyi olur umarim hersey yolundadir

İnşallah canım dün doktorda kalp atışı düşük çıktığından beri kendimde değilim sanki. Bundan önceki bebeğimi kordon dolanması sonucu kaybetmiştim. Iyi düşünmeye çalışıyorum Allahım korusun inşallah.
Arkadaşım şifa hastanesinde riskli gebelik uzmani serkan güçlü var çok iyi bir diktordur kent hastanesindede namik demir var ikiside prof ikisindende randevu alman zor ama şansini dene..insallah iyi haber alirsin

Litchi kaç haftalik bebisin. Doktor kontrolüne kadar stres yapmamaya çalış ve beslenmene dikkat et.

Kızlar naber? Ya benim bu ara ruh halim gene karmakarışık oldu. Bazen korkularım başlıyor nedense? Sizde bazen hamileliğiniz ile ilgili kaygılarınız oluyor mu? Ve bunlardN uzaklaşmak için napıyosunuz? Paylsşmak rahatlatıyor beni biraz morale gereksinimim var galiba

Kızlar naber? Ya benim bu ara ruh halim gene karmakarışık oldu. Bazen korkularım başlıyor nedense? Sizde bazen hamileliğiniz ile ilgili kaygılarınız oluyor mu? Ve bunlardN uzaklaşmak için napıyosunuz? Paylsşmak rahatlatıyor beni biraz morale gereksinimim var galiba
Ben de 12 haftalık hamileyim.üstüne üstlük oldukça zorlu tüp bebek tedavisinden sonra.kaygı ve stresten mümkün mertebe kendini uzak tutmaya çalış.tedavi döneminde bile doktorum benden çok kaygılıydı.hep çok sakin ve olumlu tutum sergiledim.hem yapı itibari ile sakin ve olumlu biriyim hem de herşey olacağına varır inancındayım.kaygıların artığında açık havada 30dk yürü,yada puzzle yap yada örgü falan yap kafan dağılsın.sen ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat olur.seni stese sokan kişilerden de uzak dur

herkese slm...bi sitede 15.hafta için' Rahiminizi artık dışarıdan elle hissedebilirsiniz. Elinizi karnınıza koyduğunuzda elinize top gibi, yumuşak bir kitle gelecektir. İşte bebeğiniz buradadır.' diye okudum. ben deniyorum olmuyo:s sizler bunu hissediyo musunz? yada hissetmeyen var mı?

Sen neden endişeleniyorsun kızan 15 hafta olmuş bundan sonra olumsuz bir şey olması çok.düşük ihtimal.
Benim rahimde perde vardı aldılar ama tam alamadılar. İlerde erken doğum ya da rahim yırtılması olabilir dediler ama ben bu sefer o kadar inandım ve bağlandımki bebeğe olumsuz şeyleri hiç aklıma getirmiyorum.
Bence keyfini çıkar stresten hasta ediyorsun kendini. Gerçi sana dedim ama bende çok ağlıyorum bugün bende psikolojik yardım almayı düşündüm. Ağlama nedenim de ben ne zaman enerjik olucam idi.

Canım benim ikinci çocuğum olacak belkide bu yüzden kaygı karmaşık ruh hali yok..Tek düşündüğüm ilk çocuğumu ihmal etmemek ve eşit davranmak...Ama ilk hamileliğimde de kaygım olmamıştı uzak durmaya çalışıyorum en önemlisi hayatımı kısıtlamıyorum benim doktorum hamilelik bir hastalık değil dedi sana kimsenin hasta gibi davranmasına izin verme dedi..Ben çayımıda içiyorum kahvemide ne bileyim işimide yapıyorum ojemide sürüyorum vb.....Yani demem o ki rahat ol akışına bırak zevk aldığın şeyleri yapmaya bak:)Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.....

Hanımlar geçen hafta dr gittim. İkili test yaptırdım salı günü sonuç alıcam. Bi sorun görünmüyor dedi dr. Daha cinsiyeti söylemek için çok erken, bir çıkıntı var ama cinsel organ ordan oluşuyor dedi. Birde benim içime kız doğdu, kız gibi geldi dedi doktorum.

Selam herkese ilk defa bu saatte uyanigim tavuk gibi uyumadim daha doğrusu uyuyamadım zira gunes yangi oldum denizde omuz sirt kol Allah ne verdiyse istakoz kıvamında:( canimin acisindan uyuyamiyorum o kadar yüksek faktörlü krem kullandm hem de kizima kullandgmdan bana misin demedi cok sukur kizimi korudu beni koruyamayan krem de o aci cekmio. Guneslenmeden bu denli yanmak her kula nasip olur mu acep oyy cok fena

Back
X