2015 Şubat Anneleri

Böyle konuda neden aminosentez önerir ki doktor, Heleki bişey yoksa Bence başka doktora git

selam canım
yazdıklarını gördümde rahimde perde vardı demişsin
benimde şuan kafam bu sorunla meşgul cinsiyet baktırmak için gittiğim bi doktor rahimde perde gördüğünü söyledi ilk gebeliğim boş gebelikti kalp atışı yoktu bunda şükür 15.haftama geldim ama korkuyorum
sen sıkıntı yaşıyormusun yaşadınmı bu konuda?

ense kalınlığı güzel çıkmış canım eğer dr una güveniyorsan dediğini yap dörtlüdeki tek fark open spina bifida galiba dr um demişti yanlış hatırlmıyorsam diyorum yaaa bunlar olasılık sadece rahat olmak lazım

SAĞOl canım. tansiyonumda sorun yok ama bana hiç idrar tahlili yapılmadı .
ayın 30 da randevum var bu kez yapılsın istiyeceğim. normalde şişyormuş ama ilerleyen zamanalarda şimdi şişen dymadım bende.

Doktora güvenmekten baska caremiz yok canım :)

Gittiğim özel kötü niyetli çıkınca
Devlete güvenebildim ben
Senin ki iyi gibi ama
Benimki habire test uyduruyodu , kansızsam demir vermedi mesela tekrar tahlil istedi. Devlete gittim direk demir verdiler, tahlilim zaten var diye

ben 37 yaşındayım 2li test yapıldı sorun yok, 3test bu yaşta hiç gerek yok denildi 4 test için 16. haftayı geçirme dedi. bugün başka dr gittim oda amniyosentez yaptır dedi

ayy çok sağol bebemm aminnnn inşş bende yarın kan vercem harmony için 2 hafta sonrada belli olcak heyecanlı bir maraton beni bekliyoreeee
Dualarım hepimiz için, allahım sen yaşatma yarabbim dünyada neler var neler korkuyor insan iki haftadır ot gibiyim bu aile sorunları tüketti beni valla hiç uçuk çıkaran değilim dudağımda uçuk çıktı, offf Rabbim hayırlı insanlara eş etsin hepimizi, yavrularımızı...

hangi devlet hastanesi ben doğum için devlet hast istiyorum ama ist. için biraz korkutucu geliyor

işte benim alt komşum vardı 2 hafta vardı doğumuna o gün yanına gittim akşam bi sancı tuttu 2 saatte doğurdu düşün belli olmaz çok haklısın canım birde ben kızıma yünden yatak yapmıştım beşiğin içine yatağının üstüne koyuyordum annemler sağolsun bu kuzumada yapıcam yeni yün alıp yaptırıcam bi kadın var o yapıyomuş varyaa bebişlerin bütün huzursuzluğunu alıyor doğal yaa 1 ay sonra gibi başlarım ona diyorum iki sene kullansa yeterli birde yastık yaptırırsam taamdırrr

ben 37 yaşındayım 2li test yapıldı sorun yok, 3test bu yaşta hiç gerek yok denildi 4 test için 16. haftayı geçirme dedi. bugün başka dr gittim oda amniyosentez yaptır dedi

Ben olsam yaptırmam
hangi devlet hastanesi ben doğum için devlet hast istiyorum ama ist. için biraz korkutucu geliyor

Doğum için özele gidecem ben nasipse
Testler için devlete gidiyorum

ayy canım sıkma canını kuzunu düşün yanii özel değilse ne oldu ??

3
3lu tarama icin hangi haftalarda gitmek gerekiyor doktorum hic bisi demedi de

Oy ne güzel bunları konuşur olduk :), ben son iki ay kala bitirmiştim oğlumda bunda da inşallah ilerleyen aylarda Yapacam yorganımız var ama elyaf ince, elyaf kalın Yapacam yünü bulmak çok zor bide ordaki gibi değil, mevlam hayırlısı ile o günlerinde göstersin.

Cok kotu bi durum ya allah yasatmasin ole hazirliksiz falan benim 8. Ayda hersey bitmis olur son 1 ayda keyfime bakarim:) cinsiyeti ogrensem zaten simdiden baslicam her ay ufak biseyler almaya yatagini falanda 6. Aydan sonra alirim tmm isre:)

ya ne desem ki bilmiyorum seni de üzüp endişelendirmek istemem. ben henüz çocuk düşünmüyorken adet dönemim çok sancılı oldu ve uzun sürdü diye doktora gittim. o da rahimde perde var dedi. bir zararı var mi diye sordum. hamilelikte düşük ihtimali var dedi .rahim filmi çektirmen gerekiyor dedi.
gittim çektirdim ve filmi çeken hastane rapor yazdı açısını falan yazıyorlar. sonra beni başından savdı kimse kesin düşük olur diyemez dedi.
bende bir devlet hastanesine gittim ameliyat olmak için onlar deneyimlidir diye orda ameliyat etmediler. hamile kal düşük olursa ameliyat ederiz dediler. bir sene denedim çocuk olmadı. gittim ameliyat günü verdiler . günü beklerken hamile kaldım. 3,5 ay çok zor bir hamilelik geçirdim hergün kanamam vardı ve düştü bebek. 3 ay sonra başka hastanede ameliyat oldum. ama perde aşırı kalınmış ve bebeğin sığması imkansızmış 3,5 ay dayandığına bile şaşırdılar. ama rahim duvarına zarar vermemek için tam kazımadık dedi. ben ondan biraz endişelendim ama şimdiye kadar Allahtan bir sıkıntım olması.
şimdi seninde boş gebelik olmuş o sırada doktor nasıl farketmez perde olduğunu ayrıca başka doktorum vardı dıyorsun o da farketmemiş. bence sen başka doktora git ya da kendi doktoruna durumu anlat diğeri yanlış görmüştür belki.
geçen günde söylemiştim sana çoğu kişinin doğum sırasında belli oluyormuş perde olduğu. açısını falan da bilmiyorsun şu durumda bilemezsinde film çekilmeden anlaşılmıyor. ama emin ol bebekler yaşamak için ellerinden geleni yapıyorlar. benim o pıntık bile yeri hiç olmadığı halde çok direndi. her şey olacağına varıyor. kanama falan yoksa hiç dert etme. gerekirse rahim ağzını dikiyorlarmış. benim bir arkadaş ikiz doğurdu o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…