Böyle konuda neden aminosentez önerir ki doktor, Heleki bişey yoksamerhaba arkadaşlar, Allah izin verirse benim bebeğim 14 şubatta doğacak :) bugün doktora gittim ikili testim güzel olmasına rağmen 35 yaş üstü olduğum için amniyosentez yaptırmam konusunda beni uyardı sanırım sadece zeynep kamil.de yapılıyormuş sizlerden bu durumda olan var mı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum ama kafam da biraz karışmış durumda
Sen neden endişeleniyorsun kızan 15 hafta olmuş bundan sonra olumsuz bir şey olması çok.düşük ihtimal.
Benim rahimde perde vardı aldılar ama tam alamadılar. İlerde erken doğum ya da rahim yırtılması olabilir dediler ama ben bu sefer o kadar inandım ve bağlandımki bebeğe olumsuz şeyleri hiç aklıma getirmiyorum.
Bence keyfini çıkar stresten hasta ediyorsun kendini. Gerçi sana dedim ama bende çok ağlıyorum bugün bende psikolojik yardım almayı düşündüm. Ağlama nedenim de ben ne zaman enerjik olucam idi.
Sanirim bende 3 lü yü atladiği icin 4 lü testi öne aldi anlamadimPara için olsa 2 li ve 3 lüyü de yapardı bence de
Beni 16-18 hafta arası 3 lü için çağırdılar henüz..
Amin amin canım, 1 ay olacak aha daha yeni aldık, eşim yoktu, şimdi aradı inşallah darısı sizegözün aydın canım darısı bizim başımıza inşşş
ense kalınlığı güzel çıkmış canım eğer dr una güveniyorsan dediğini yap dörtlüdeki tek fark open spina bifida galiba dr um demişti yanlış hatırlmıyorsam diyorum yaaa bunlar olasılık sadece rahat olmak lazımCanim biliyorum ama ikili testi yapmadi .Ben israr ettim üstelik gerek yok dedi 4 lü test yapcam sana 16 haftada dedi ense kalinliği gayet normal kan almaya gerek yok deyip durdu benimde aklima takıldı açıkcasi.Yapsa bi dert yapmasa ayri dert
Sanirim bende 3 lü yü atladiği icin 4 lü testi öne aldi anlamadim
SAĞOl canım. tansiyonumda sorun yok ama bana hiç idrar tahlili yapılmadı .Esoba bunu kesinlikle doktoruna söyle senin de fazla bi kilo artışın vardı zaten tansiyonunu mutlaka ölçtür preeklampsi diye bir rahatsızlık var gebelikte oluşabilecek en tehlikeli şeylerden birisi hem annenin hayatını tehdit ediyor hem de bebeğin.Benim oğlumda olmuştu işte hızlı kilo artışı elde yüzde ayaklarda şişme tansiyonum da çıkıyormuş ama ilk başlarda ben hissetmiyormuşum idrar tahlili yapmıştı doktor idrarda da protein kaçağı gözüküyor Allah korusun beyin kanamasına kadar gider ben çok zor süreçlerden geçtim tansiyonunu mutlaka ölçtür ve doktoruna söylemeyi kesinlikle unutma.
Doktora güvenmekten baska caremiz yok canım :)Bende bişey anlamadım
Kimisi 2 li iyi çıkarsa 3 lüye gerek yok diyomuş
Bnei 3 lüye de çağırdılar
ayy çok sağol bebemm
Amin amin canım, 1 ay olacak aha daha yeni aldık, eşim yoktu, şimdi aradı inşallah darısı size
Doktora güvenmekten baska caremiz yok canım :)
ben 37 yaşındayım 2li test yapıldı sorun yok, 3test bu yaşta hiç gerek yok denildi 4 test için 16. haftayı geçirme dedi. bugün başka dr gittim oda amniyosentez yaptır dediBen özel bi hastaneye gidiyorum .Doktorum ikili testi yapmadi sadece ense kalinliğini ölçtü.3 lü testte yapmicam dedi.Sadece 4 lü testi yapcağini söyledi onu da 16 haftamda yapacak. Etrafımdakiler 4 lü icin cok erken diyorlar ama bende bilmiyorum.Para icin yapiyor dediler ama para icin yapcak insan ikili testi üçlü testi neden yapmasin aklım simdi ona takıldı sizleri 4 lü test icin ne zaman çağırdılar ?
Dualarım hepimiz için, allahım sen yaşatma yarabbim dünyada neler var neler korkuyor insanayy çok sağol bebemmaminnnn inşş bende yarın kan vercem harmony için 2 hafta sonrada belli olcak heyecanlı bir maraton beni bekliyoreeee
hangi devlet hastanesi ben doğum için devlet hast istiyorum ama ist. için biraz korkutucu geliyorGittiğim özel kötü niyetli çıkınca
Devlete güvenebildim ben
Senin ki iyi gibi ama
Benimki habire test uyduruyodu , kansızsam demir vermedi mesela tekrar tahlil istedi. Devlete gittim direk demir verdiler, tahlilim zaten var diye
işte benim alt komşum vardı 2 hafta vardı doğumuna o gün yanına gittim akşam bi sancı tuttu 2 saatte doğurdu düşün belli olmaz çok haklısın canım birde ben kızıma yünden yatak yapmıştım beşiğin içine yatağının üstüne koyuyordum annemler sağolsun bu kuzumada yapıcam yeni yün alıp yaptırıcam bi kadın var o yapıyomuş varyaa bebişlerin bütün huzursuzluğunu alıyor doğal yaa 1 ay sonra gibi başlarım ona diyorum iki sene kullansa yeterli birde yastık yaptırırsam taamdırrrBende okdr rahat olamam cnm ya dusun daha yatagi kiyafetleri yikanip utulencek bebegin halilar ole duruyomus temizlikden conra sericekmis ama daha temizlik yok ortada hastane cantasi icin gecelik vs alisverise cikicakmis ve dogumuna 2 hafta var 2 gun onceden agdaya gidicem diyo dedim ya simdi suyun gelse kintrolde doktor acioman var doguma aliyoruz dese napicaksin diyorum baslicam iste diyo ki daha bebegede bi hastane cikisi bi kac tulum ve yatagi alinmis onun icinde alisverise cikicakmis yok dedim sen cok rahatsin benim en azindan 2 hafta kala herseyim bitmis olurdu ne okur neolmaz yani
ben 37 yaşındayım 2li test yapıldı sorun yok, 3test bu yaşta hiç gerek yok denildi 4 test için 16. haftayı geçirme dedi. bugün başka dr gittim oda amniyosentez yaptır dedi
hangi devlet hastanesi ben doğum için devlet hast istiyorum ama ist. için biraz korkutucu geliyor
ayy canım sıkma canını kuzunu düşün yanii özel değilse ne oldu ??Dualarım hepimiz için, allahım sen yaşatma yarabbim dünyada neler var neler korkuyor insaniki haftadır ot gibiyim bu aile sorunları tüketti beni valla hiç uçuk çıkaran değilim dudağımda uçuk çıktı, offf Rabbim hayırlı insanlara eş etsin hepimizi, yavrularımızı...
3lu tarama icin hangi haftalarda gitmek gerekiyor doktorum hic bisi demedi desenin bebiş popoyu donmus sana sımdıden :) işin sakası bı yana ikili testin ne guzel cıkmıs maasallahbır ay gec ogrenırsın ınan hıc muhım degıl. ben cınsıyetı ogrendım ama ayın 25inde 3 lu taramam var sımdıden tırnaklarımı yemeye basladım stresten
Oy ne güzel bunları konuşur olduk :), ben son iki ay kala bitirmiştim oğlumda bunda da inşallah ilerleyen aylarda Yapacam yorganımız var ama elyaf ince, elyaf kalın Yapacam yünü bulmak çok zor bide ordaki gibi değil, mevlam hayırlısı ile o günlerinde göstersin.işte benim alt komşum vardı 2 hafta vardı doğumuna o gün yanına gittim akşam bi sancı tuttu 2 saatte doğurdu düşün belli olmaz çok haklısın canım birde ben kızıma yünden yatak yapmıştım beşiğin içine yatağının üstüne koyuyordum annemler sağolsun bu kuzumada yapıcam yeni yün alıp yaptırıcam bi kadın var o yapıyomuş varyaa bebişlerin bütün huzursuzluğunu alıyor doğal yaa 1 ay sonra gibi başlarım ona diyorum iki sene kullansa yeterli birde yastık yaptırırsam taamdırrr
Cok kotu bi durum ya allah yasatmasin ole hazirliksiz falan benim 8. Ayda hersey bitmis olur son 1 ayda keyfime bakarim:) cinsiyeti ogrensem zaten simdiden baslicam her ay ufak biseyler almaya yatagini falanda 6. Aydan sonra alirim tmm isre:)işte benim alt komşum vardı 2 hafta vardı doğumuna o gün yanına gittim akşam bi sancı tuttu 2 saatte doğurdu düşün belli olmaz çok haklısın canım birde ben kızıma yünden yatak yapmıştım beşiğin içine yatağının üstüne koyuyordum annemler sağolsun bu kuzumada yapıcam yeni yün alıp yaptırıcam bi kadın var o yapıyomuş varyaa bebişlerin bütün huzursuzluğunu alıyor doğal yaa 1 ay sonra gibi başlarım ona diyorum iki sene kullansa yeterli birde yastık yaptırırsam taamdırrr
ya ne desem ki bilmiyorum seni de üzüp endişelendirmek istemem. ben henüz çocuk düşünmüyorken adet dönemim çok sancılı oldu ve uzun sürdü diye doktora gittim. o da rahimde perde var dedi. bir zararı var mi diye sordum. hamilelikte düşük ihtimali var dedi .rahim filmi çektirmen gerekiyor dedi.selam canım
yazdıklarını gördümde rahimde perde vardı demişsin
benimde şuan kafam bu sorunla meşgul cinsiyet baktırmak için gittiğim bi doktor rahimde perde gördüğünü söyledi ilk gebeliğim boş gebelikti kalp atışı yoktu bunda şükür 15.haftama geldim ama korkuyorum
sen sıkıntı yaşıyormusun yaşadınmı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?