Ben demir demir ilaci yüzünden 2 kilo verdim sonra bana decavit verdi ilk 3 gün o da fena yapti ama sonra alistim ama tek basina demir ilacı hayatta almam artik tövbe:)
Çatlaklar icin bebe yaği diyorlar ama bende cesaret edemedim
Ben 3 kilo verdim hamileliğimin basindan beri ama bendede göbek var :) siz benden öndesiniz ama doktor bana gaz büyük ihtimalle diyor ama pantolonlarim belimi sıkıyor :))şu telefon uygulaması bi düzelsede atsam resmimi koca bir göbişim var :) işin ilginç tarafıda sadece 700 gr almış olmam
valla bana da kalsa hiç kullanmam ama arkadaşlarım bırakmıyor illede kullan diye. zaten göbeğimde ameliyat izi var çatlak olsa ne olur diyorum .çoğu kişi her türlü çatlıyor zaten diyor.Ben demir hapını içemiyorum tadı bi garip geliyo
Çatlak içinde bişey başlamadım çünkü kararsızım
Kozmetik zarar deniyodu diye bebek yapı düşünmüştüm ama o bile zararlı diyen var ne kullansak ki..
2 kilo verdim onun üzerine 700 gr almışım sadece yani daha verdiğimi almadım gaz yok ama düşükten hemen sonra kaldığım için iç karın ince ve geniş dendi birde amniyotik sıvısı çok dedi bi sıkıntı yok ama ben zaten 2. aydan beri hamile kıyafetleri veya sadece elbise giyebiliyorum doğurana kadar nolcak bilmem :)Ben 3 kilo verdim hamileliğimin basindan beri ama bendede göbek var :) siz benden öndesiniz ama doktor bana gaz büyük ihtimalle diyor ama pantolonlarim belimi sıkıyor :))
valla bana da kalsa hiç kullanmam ama arkadaşlarım bırakmıyor illede kullan diye. zaten göbeğimde ameliyat izi var çatlak olsa ne olur diyorum .çoğu kişi her türlü çatlıyor zaten diyor.
cinsiyeti belli mi erkek te göbek daha cabuk cıkıyor diyorlar ama ben pek inanmiyorum :)2 kilo verdim onun üzerine 700 gr almışım sadece yani daha verdiğimi almadım gaz yok ama düşükten hemen sonra kaldığım için iç karın ince ve geniş dendi birde amniyotik sıvısı çok dedi bi sıkıntı yok ama ben zaten 2. aydan beri hamile kıyafetleri veya sadece elbise giyebiliyorum doğurana kadar nolcak bilmem :)
İşe başladım hatta eve geldim bile, bu arada biz eşimin ailesine yeni söylemiştik hamile olduğumu ama anladım baya belliymiş çünkü okulda merdeyse herkes anladı yani artık bütün Bursa biliyor bide ruh halimin bi kaç gündür neden böyle olduğunu annadım. Daha önce biçoğumuz sıkıntılı şeyler yaşadığımız için insanlara hbr verdiğimizde bizim gibilere tereddütle bakıyorlar hadi bakalım bu sefer inşallah der gibi o da beni sinir ediyor ben aslında çok güxel şeyler hissediyorum ama diğer insanların bakış açışı etkiliyor engelleyemiyordun da hep aynı muhabbetleri yapıorlar sürekli risk geçti mi yani diye saçma sapan sorular geliyor. Ben onlara inat iyi düşünüyorum inşAllah uzun süre marız kalmam artık bunlarada. Ben öyle hareket değilde göbekte atmalar hişsediyorum pıt pıt diye ama o bu değil herhalde ondan sordum canımcımişe gittin mi yarın mi gidecektin günleri karıştırıyorum kafa gidik bugün.
nasıl mı oldu? ben sürekli elim göbeğimde duruyordum sanıyorum şu ilerleyen aylarda böyle kıpırdanıyor dışardan hissediyorsun öyle ama öyle değilmiş. sanki içimde su kabarcıkları varmış da sırayla pıt pıt patlamışlar gibi oldu. zaten o sırada anlıyorsun onun başka bir şey olmadığını. orda ne yaptığı hakkında en ufak bir fikrim yok tabii. bir kez oldu zaten. sabah erken saatti bir arkadaşında sabah olmuştu.
İşe başladım hatta eve geldim bile, bu arada biz eşimin ailesine yeni söylemiştik hamile olduğumu ama anladım baya belliymiş çünkü okulda merdeyse herkes anladı yani artık bütün Bursa biliyor bide ruh halimin bi kaç gündür neden böyle olduğunu annadım. Daha önce biçoğumuz sıkıntılı şeyler yaşadığımız için insanlara hbr verdiğimizde bizim gibilere tereddütle bakıyorlar hadi bakalım bu sefer inşallah der gibi o da beni sinir ediyor ben aslında çok güxel şeyler hissediyorum ama diğer insanların bakış açışı etkiliyor engelleyemiyordun da hep aynı muhabbetleri yapıorlar sürekli risk geçti mi yani diye saçma sapan sorular geliyor. Ben onlara inat iyi düşünüyorum inşAllah uzun süre marız kalmam artık bunlarada. Ben öyle hareket değilde göbekte atmalar hişsediyorum pıt pıt diye ama o bu değil herhalde ondan sordum canımcım
Daha cok cıkacak :) hazirlayalim kendimizi simdiden .Allah tan o koca göbek halimizi yaza gelmeyecek :)Bende kilo almadım ama göbeğim biraz çıktı, hiç yoktu önce
Zaten öyle ediyorum, Allah'tan başka kimseden korkmam, ağzımdan çıkanı da iyi bilirim dedimçok samimi olma sende ittir bi kenara elinin tersiyle maalesef senden başka suçlu bulmazlar bu durumda kızz valla takma sende tavır takın uzak dur madem
Daha cok cıkacak :) hazirlayalim kendimizi simdiden .Allah tan o koca göbek halimizi yaza gelmeyecek :)
yok yok baloncuk patlaması gibi bir şey öyle damar atması gibi değil.İşe başladım hatta eve geldim bile, bu arada biz eşimin ailesine yeni söylemiştik hamile olduğumu ama anladım baya belliymiş çünkü okulda merdeyse herkes anladı yani artık bütün Bursa biliyor bide ruh halimin bi kaç gündür neden böyle olduğunu annadım. Daha önce biçoğumuz sıkıntılı şeyler yaşadığımız için insanlara hbr verdiğimizde bizim gibilere tereddütle bakıyorlar hadi bakalım bu sefer inşallah der gibi o da beni sinir ediyor ben aslında çok güxel şeyler hissediyorum ama diğer insanların bakış açışı etkiliyor engelleyemiyordun da hep aynı muhabbetleri yapıorlar sürekli risk geçti mi yani diye saçma sapan sorular geliyor. Ben onlara inat iyi düşünüyorum inşAllah uzun süre marız kalmam artık bunlarada. Ben öyle hareket değilde göbekte atmalar hişsediyorum pıt pıt diye ama o bu değil herhalde ondan sordum canımcım
Canım biz kızgındık onlara da o yüzden. Daha evvel söylefiğimizde hiç sevinmediler bile bide üstelik hiç destek de olmadılar bana bi ihtiyacın var mı diye bile sormadılar ondan söylemedikyok yok baloncuk patlaması gibi bir şey öyle damar atması gibi değil.
aman bana da diyorlar neler neler umursamıyorum bir de ablam kuzenım bile bana diyor bu sefer sevincimizi bile gizledik ilerde bir şey olur da daha çok etkilenirsin diye.
bırakmıyorlar kıyafet alayım ama almadan da sanki doğacağına inanmıyormuşum gibi oluyor. ben yine de alıcam her gördüğümü.
valla eşinin ailesi yerinde olsam kızardım size olmuş 15 haftalık doğacak nerdeyse yeni söyledik diyorsun. ne kadar sıkı ağızlıymışsınız maşallah.
canım ben kent hastanesine gitmiyorum ama doktorum oraya bağlı ben ofisine gidiyorum çok ii bir doktor türkiyede tanınmış ama fazla konuşmuyor İSRAEL ARUH doktorun adı çok ii ama dediğim gibi fazla konuşmuyorİzmir'deki arkadaşlar bana bir doktor önerebilir
misiniz? Burda bir doktora görünmem gerekiyor. Doktorum kent hastanesi dedi ama doktor adı söylemedi. Sizin önerilerinizi yazabilir misiniz?
yaa benimde sanki böle adet olacakmışım gibi yada üşütmüşüm gibigünaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
kızlar karın ağrısı yaşayan varmı yaaa benim karnım sürekli ağrıyor bazen midemi bozmuşum gibi bzen üşütmüşüm gibi değişik bir ağrı.
bu ara soğuk su çok içiyorum ondanmı oluyor acep
canım şimdi okudum bu yazını eğer bi problemin varsa ki böle hemen israel beye git işinin en iisi benceLütfen bana Izmirden bir doktor ismi verin. Bebeğin kalp atışı niye yavaşlar offfffff çok üzgünüm yaaaa.
doğum günün kutu olsun canımKizlaaar bugun benim dogum gunum :) bebisimle gecirdigim ilk dogumgunum ne mutlu bana seneye bugun bu sefer pastayi avuclamaya calisan bir minnagim olacak kucagimda cok heycanli :)
pazartesiden nefret ediyoumyine pazartesi, yine iş ve yine halsizlik mahvetti. geçmiyor, sanırım geçmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?