2015 Şubat Anneleri

al bendende okada bende özenti annelerdenim ayy ne kadar zayıf göbeğide çıkmış özen yiyor özen yemiyor özen herşeye özen:KK43:

ne yapalım canım :(:(:(... annem dediki bana çekersen çok rahat geçirirsin. ben anneme hiç çekmemişim valla. sürekli mid e bulantısı . sürekli halsizlik falan filan.

inşaalah ya ben çok istiyorum. ne yesem ben ya öğlen oldu. :KK43:
ben çalışrken okulda yemek yapıyolardı ama nasssıll yağlı kötü kokuyordu bana yemeğimi kendin götürüyordum oraya aralarda yiyiyordum tabi bu her iş yerinde mümkün mü bilemem canım

Kızlarrr kendinizi zorlayın. artık biz yemediğimiz zamanlarda bebiş de aç kalıyo. Psikolojik olarak bebeğinizi besliyomuş gibi düşünün :)

valla bu sabah çok acıkmıştım. en fazla 1 tane muz yedim. :( yiyemiyorum . zorlayınca mide kabul etmiyor. demin eşim aramış ne yedin diye soruoyor. sürekli böyleyiz işte. . psikolojik mi acaba

onuda bilemedim yanlış bişi sürerim iz kalır falan ama cidden acıo baya gömleğim sürttükçe :S

yaa tam karnımda cıkmadı bu nie hemen cıktı anlamadım iz kalmasın aman kalın cünkü ve aciyiiiiiiiiii:KK61::KK61:

benimde acıo ya bide sanki kahverenkli bişi gelmiş ucunda kurumuş gibi :) sütümmü geldi ne :p bide göbükümde tüyler cıktı almamak lazımmıs dogumdan sonra dökülüomuş zaten :KK45:
amann niye almıyoruz ben alıyorum makine ile valla öyle nasıl durucam dotora gıdıyorum daa.
cızgıyı bende duydum ama acıdığını duymadım acıyan başka bır seydır belkı.
bende sacımı boyadım dayanamadım yoksa harap hissediyordum kendimı.

ben hala xs gömlek ve 26 beden pantolon giyiyorum zorlanmadan
artık m lere xl lere geçmek istiyorum yahu

ah o gömleklerim tişörtlerim özledim hepsini. göğüslerimden olmaz göbekten olsa o derece büyüdüler :) eski kıyafetlerim bana ben onlara bakıyorum yine gidip bol aldığım şeyleri giyiyorum :)

valla bu sabah çok acıkmıştım. en fazla 1 tane muz yedim. :KK43: yiyemiyorum . zorlayınca mide kabul etmiyor. demin eşim aramış ne yedin diye soruoyor. sürekli böyleyiz işte. . psikolojik mi acaba
iyi kocalarınız düşünüyor sizi ben yüz yıl aç dursam eşim hiç demez ye diye. ya da yediğimi bildiğinden sormuyor.

Canım ne kadar dikkatlisin :nazar: Benim teorik olarak doğumum 12 şubat filan gibi gözüküyor , belki diğer yazılarımdan görmüşsündür bu 3. bebişim olacak , diğer iki bebişimi de 36-37. haftalarda doğum yaptım , bebişler 3 kilo olunca rahim bebekleri taşımadığı için doğum başlıyor benim de böyle bir problemim var maalesef,ona dayanaraktan (tabii ki Rabbim bilir) ocak annesi olacağımı düşünüyorum , ocağın ortası gibi filan bekliyorum bebişimi :KK51: O yüzden iki tarafa da bakıyorum :1:
Anladım canım, en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk :) zor oluyordur iki tarafa bakmak, burası da epey hızlı ilerliyor gördüğüm kadarıyla :)

ah o gömleklerim tişörtlerim özledim hepsini. göğüslerimden olmaz göbekten olsa o derece büyüdüler :) eski kıyafetlerim bana ben onlara bakıyorum yine gidip bol aldığım şeyleri giyiyorum :)
benimde göğüslerim büyüyor hatta günlük büyüyor gibi geliyor

ben ilk hamilelik testi yaptığım an erkek dedim
hala erkek konusunda ısrar ediyorum
doktorumda kızlarda kesin konuşurmuş
erkeklerde kordondan dolayı beklermiş biraz daha
eşimde erkek hissediyor zaten
hayırlısı
sağlıklı olsunda gerisi hiiiiçç mühim değil:KK30:

hissettiğin çıkıyor. bende aynı şekilde doktor söylediğinde pipiyi gösterdiğinde bile şaşırmadım çünkü içimden hep erkek geçiyordu. sadece eşim daha bir sevindi onaylanınca :)

valla canım bende şaşırdım. :) doktor göbeğimden baktı hatta dedi maşallah çok güzel gözüküyor dedi. demek ki benim karnımın bu kadar çıkması da bu yüzden. tam şuan 5 aylık bir göbeğe sahibim öyle şişkinlik veya gaz değil. seninde yakında çıkacak benim bak 1 2 hafta önce gaz şişkinliği vardı göbek yoktu. sonra kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı bir anda bu kadar büyüdü. kasık ve karın ağrısı olunca rahim büyüyor büyüdükçe yukarı çıkıyor bebiş.

bak ben bunu bilmiyordum. 3 gündür kasık agrım çok fazla demekki rahim büyüyormuş. :)

ben çalışrken okulda yemek yapıyolardı ama nasssıll yağlı kötü kokuyordu bana yemeğimi kendin götürüyordum oraya aralarda yiyiyordum tabi bu her iş yerinde mümkün mü bilemem canım

canım bizim burda bir arkadas var ben hala evde yemek yapamadığım için benim yerime arkadas getiriyor. hazırlıyor allah razı olsun. yiyoruz ama ben 2 kasıkcık.

bu ne duygusallık yaaa arkadaşım yaptığı doğumu anlatırken ağlıyorum :(((

bak ben bunu bilmiyordum. 3 gündür kasık agrım çok fazla demekki rahim büyüyormuş. :)

tabi canım cuma hatta zor durdum yerimde ama benim sağ kasığımda oldu genelde. doktorda normal rahim büyüyor dedi. ve progestena devam et dedi zaten devam ediyordum o baya geçirdi benim ağrıları. ayaklarını sıcak tut bol su iç ve sol tarafa yat bacaklarını kendine çek öyle geçiyor.

bu hafta sonu kuzenimin düğünü var çok istedim hamile elbisesi giymek ama hafif çıkan göbeğim zaten xs gömleğin altından görünmüyor hamile kıyafeti çuval gibi olacak
ben bu gidişle 9 ay sonra 43 kilo ile doğum yapacam

Back
X