2015 Şubat Anneleri

selam annişler nasılsınız?
Cumartesi evimize geldik çok şükür huzurum keyfim yerine geldi. beni mutsuz eden şey belli kaynanam görümcem belli ki. çok şükür çoookkk keyifliyim bi de temizlik yaptım oh miss gibi kokuyor evcazımm..
yarında perde yıkayayım diyorum akşama serinde de bi ütü ohhh deyme keyfime.
eylül 13 de de ailemin yanına gidicez alanyaya. orda da 15 gün bi tatil çok iyi gelecek doğum öncesi. cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne dicek cinsiyetine bi kız bi erkek dediler bakalım sağlıklı olsun tek dileğim bu.
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın.

sevgiler...

OHH BE SENİN ŞÖYLE NEŞELİ İLETİLERİNİ ÖZLEDİK
SÜREKLİ MELANKOLİKTİN GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA :)

her sabah grip gibiyim ya niye ki ?

Ben de yaaa. Uyandığım gibi hapşırık krizine giriyorum burun göz akımtısı oluyor. 1 saat sonra duruluyorum. Ben de alerjik rinit var gerçi ama hiç böyle olmMıştım. Son 2 haftadır var
Geçen gün hAmileliğin bu haftalarında burun akıntısı olCağını okumuştum

image.webp
. Kızlar bu beşik nasıl bayıldım ben çok beğendim beyazı olsa dahamı güzel olurdu diyede düşündüm:KK68:

Kızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?

Kızlaarr kilolardan bahseden olmuş ben de 3 kilo almışım :KK57: Son zamanlarda aldım o kiloları da ben yine bi 25 kilo alırım diye bekliyorum ya hadi bakalım :KK51: Bu aralar maaşallah keyfime diyecek yok çok hareketli ve enerjiğim :KK71: Salondaki 2 tane büyük halıyı sildim dün gece.Tertemiz oldular valla.Çalışıyorum zamanım yok aslında evde olsam daha neler yaparım :KK51: Doktor bana kan hapı yazmıştı ama içmiyorum hiç hep unutuyorum bu ara midem coştu yine maalesef hergün lansor içiyorum ama bi kan hapını da içmek aklıma gelmiyor eşim duymasın :KK23:Bu arada hareketleri ben de hissetmiyorum üstelik bu benim 3. bebeğim :) Yalnız bu son zamanlarda yürürken filan nefes nefese kalmaya başladım sizde de var mı?

Ben de yaaa. Uyandığım gibi hapşırık krizine giriyorum burun göz akımtısı oluyor. 1 saat sonra duruluyorum. Ben de alerjik rinit var gerçi ama hiç böyle olmMıştım. Son 2 haftadır var
Geçen gün hAmileliğin bu haftalarında burun akıntısı olCağını okumuştum

hımm ondan mı acaba benimde öyle 1-2 saat sonra hiçbşy kalmıyor

Canim bende gecen hafta bi kere hissettim okdr sanirim ozamanda bas asagiydi ayaklari yukardaydi mideme dogru hafif dokunuslar vardi ama artii yok
Baş aşağı olduğunu nasıl anladınız ? Bende balık geçiyomuş gibi bi his olmuştu ama iç sesim bebek olduğunu söyledi farklıydı yani.

kızlar tünaydınnnn:KK66: tatil bitti donduk yıne kurkcu dukkanına :KK66: umarım hepınız ıyısınızdır, umarım son bır haftada kotu haber almamısızdır, ve umarım butun bebişler saglıklıdır :KK66:

Kızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?
Ben senden bir hafta öndeyim işte yazmıştım bir kez hissettim daha da bir şey yok. 20. haftayı bekliyorum. şanslıysan hissediyorsun demek. küçükken şirinler başlarken söylerdi, şanslıysanız ormanda görürsünüz diye de inanırdım ona benzedi biraz.

cnm ben 17. haftadayım. bu hafta az az hıssetmeye basladım. 16 da hıc bırsey hıssedemıyordum. suan bıle sakınce yatınca anca mınık mınık kıpırtılar hıssedıyorum...

Kızlaarr kilolardan bahseden olmuş ben de 3 kilo almışım :KK57: Son zamanlarda aldım o kiloları da ben yine bi 25 kilo alırım diye bekliyorum ya hadi bakalım :KK51: Bu aralar maaşallah keyfime diyecek yok çok hareketli ve enerjiğim :KK71: Salondaki 2 tane büyük halıyı sildim dün gece.Tertemiz oldular valla.Çalışıyorum zamanım yok aslında evde olsam daha neler yaparım :KK51: Doktor bana kan hapı yazmıştı ama içmiyorum hiç hep unutuyorum bu ara midem coştu yine maalesef hergün lansor içiyorum ama bi kan hapını da içmek aklıma gelmiyor eşim duymasın :KK23:Bu arada hareketleri ben de hissetmiyorum üstelik bu benim 3. bebeğim :) Yalnız bu son zamanlarda yürürken filan nefes nefese kalmaya başladım sizde de var mı?
bende nefes nefese kalıyorum. hali silmek mi maşallah valla. halı silmeyi eskiden de sevmezdim ama dün mutfak yeri sildim onu silerken de bir taratan acaba diyorum bir şey olur mu diğer taraftan da öyle bir şey olsa herkes plates fala yapmazdı diyorum.
sanırım ben kilodan dolayı hantallaştım yoksa arkadaşım benden iki hafta geride 49 kilo falan her aktiviteye katılıyor maşallah.

17. haftanın başında hissetmeye başlamıştım ara ara şimdi 18. haftaya girdim gün içinde ara ra eğer sakin olup dinlersem hissediyorum. ama genelde arabada iken ve sabah kalktığımda oluyor.

mutfak halısı gözüme batıyor silmem lazım ama korkuyorum.. aynı eylemi ablam yapmıştı 7 aylık aniden suyu gelmiş erken doğurmuştu aklıma geldikçe tırsıyorum en iyisi yıkamaya vermek

maşallah sana halı silmek filan :D bende bir ara yavaş yavaş şöyle toparlayayım evi diyorum büyük temizliğimi annem yapıcak cam silme koltuk silme halı silme işini. diğer işler zaten günlük işleri kendim yapıyorum ama toz alma filan bir gün içinde olmuyor çok çabuk yorulup nefesim kesiliyor senin dediğin gibi. 2 3 merdiven zor çıkıyorum nefes nefese o yüzden iş yapamıyorum

merhaba arkadaşlar
ben uzun zamandır katılamıyorum aranıza
iş guc yoğunum bıraz...
dun lwc den 2 tane pantolan bır tanede sort aldım
eylulde tatıle gıdeceğim hıç bişey olmuyor artık. bana ... sizde durumlar nasıl
cınsıyetler bellımı
bende bu cuma gıdeceğim inişallah bellı olur... gercı sağlıklı olsunda gerısı muhım değil
evet kayıptın sen de. benim cinsiyet belli ama 13.haftada öğrenmiştim cuma gideceğim bende kesinleşecek bakalım. ne güzel herkes tatile gitti bir ben kaldım .

selam annişler nasılsınız?
Cumartesi evimize geldik çok şükür huzurum keyfim yerine geldi. beni mutsuz eden şey belli kaynanam görümcem belli ki. çok şükür çoookkk keyifliyim bi de temizlik yaptım oh miss gibi kokuyor evcazımm..
yarında perde yıkayayım diyorum akşama serinde de bi ütü ohhh deyme keyfime.
eylül 13 de de ailemin yanına gidicez alanyaya. orda da 15 gün bi tatil çok iyi gelecek doğum öncesi. cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne dicek cinsiyetine bi kız bi erkek dediler bakalım sağlıklı olsun tek dileğim bu.
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın.

sevgiler...

sevındım evıne gelmene. insan kımsenın evınde rahat edemıyor cunku. en ıyısı ev valla. azıcık aşım agrısız başım dıye bosuna dememısler :) bızde cumartesı tatılden donduk , ama grıp gıbı olmusum. pazar yatmakla gectı. eve hıc bakamadım. benımde temızlık yapmam lazım ama bugun iş bası yaptım. nerdee temızlık. :110::110:. cok ozendım valla sana benım evımde mis gibi koksun yaaa :110::110:

Back
X