2015 Şubat Anneleri

endişelenme canım yaa sanmıyorum bir şey olacağını iyi düşün.tabiki çok ağrın olursa acile bi görün istersen ama benimle ultrasondaki bi doktor dalga geçmişti yukarıdan bastırınca hemen aşağıdan fırlayacağınımı sanıyorsun diye.bebeği koruyan sıvı var etrafınd kolay kolay bir şey olmaz denildi.
kendini yokla artar farklılaşırsa acile gidersin.Benimde kasığımda ara ara sancı gibi ağrı oluyor büyümeden kaynaklıdır heralde diye düşünüyorum.
benimde oluyordu karnımda bende büyümeden dolayı die düşünüodum ama bugun cok arttı oturamıorum bile cok fena bi gaz sancısı gibi. dediğin gibi az daha dinliyimde kendimi artarsa acile gideyim :(

valla sen de bir yazdımı 30 sayfa yazıyorsun. hepimize bedelsin.

Hehe acik kapatmaya ugrasirken cenem dusuyodur

etli pide yerim..

Sen normalde de mi yemiyorsum et grubu

yaa bişi sormak istiorum dün ablama gittim 2 tane bebişi var gecede onlarla beraber yattık büyük olan cok deli yatıo arada bana bi kaç tane tekme gecirdi bide ben hep uzandıgım zaman gelir kendini üstüme atardı ve dün ablam ne kadar kızarsa kızsın 2-3 sefer yine yaptı. ve bugun cok fena agrım var :KK43: karnımda ama kasıklarımd deil. herhangi bir akıntı yada lekelenmem de yok. panikledim azıcıkta kötü bişi yoktur dimi 2 yasındaki cocuk ne yapabilirki doktorumda yok yeni bi doktordan randevu aldım onada haftaya salı gitcem. cok agrıyor ama normalmiki bilemedim :KK43::KK43:

canim evham yapma cok siddetli bir darbe olmadiktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle

aaa kaçıncı haftada kız demişti. birde nasıl söylemişti. benım 13+1 de kız dedı . yarın gıdecegım yenıden degısır dıye korkuyorum .
11+4 te kiz demisti % 80 dedi bizde alismistik dun pipisi bak annesi deyince dondum kaldim nas8l yaa dedim cok sasirdim..degisedebilir cnm hazırlıklı ol :)

dün geceden beri bende şükür hissediyorum pıtır pıtır bi şeyler.eminim ama bu sefer gaz değil..çok hoşuma gidiyor bende

burdayım demesii..benim gibi sürekli açlık hisseden arkadaşlara arada leblebi tavsiye ederim en azından ana öğüne kadar

idare ettiriyo...hemdeee sıfır kalori :KK76:

11+4 te kiz demisti % 80 dedi bizde alismistik dun pipisi bak annesi deyince dondum kaldim nas8l yaa dedim cok sasirdim..degisedebilir cnm hazırlıklı ol :)
AMANN valla bana da aynısını dedi ama hoş herkesin değişecek diye bir şey yok. senin bir isteğin var mıydı? cidden insan çok alışıyor ben ikisini de aynı oranda istiyordum ama değişince de garip olur insan.

dün geceden beri bende şükür hissediyorum pıtır pıtır bi şeyler.eminim ama bu sefer gaz değil..çok hoşuma gidiyor bende

burdayım demesii..benim gibi sürekli açlık hisseden arkadaşlara arada leblebi tavsiye ederim en azından ana öğüne kadar

idare ettiriyo...hemdeee sıfır kalori :KK76:
ne yesek ne yapsak bunlar pıtırdasa. gıdıp sonunda enerji içeceği içicem. ben de bir kez oldu çok hoşlandım keşke hep yapsa.

AMANN valla bana da aynısını dedi ama hoş herkesin değişecek diye bir şey yok. senin bir isteğin var mıydı? cidden insan çok alışıyor ben ikisini de aynı oranda istiyordum ama değişince de garip olur insan.
Hyr tek istegim sağlıklı olmasıydı.hemde nasil alismisim hala şoku atlatamadim :) nedense erkek deyince bi tuhaf oldum hem sevindim hem de ne biliyim iste..

Hehe acik kapatmaya ugrasirken cenem dusuyodur

Sen normalde de mi yemiyorsum et grubu

canim evham yapma cok siddetli bir darbe olmadiktan sonra bisey olmaz Allahin izniyle

evet kuzum malesef :( piknikte felan tamam yerimde
normal hiç canım istemez
ama evladım için gözümü kapayıp yicem:cry:

ne yesek ne yapsak bunlar pıtırdasa. gıdıp sonunda enerji içeceği içicem. ben de bir kez oldu çok hoşlandım keşke hep yapsa.
tatlım benim bu ikinci yaa gevşemiş artık kaslar ondandır.inşallah en yakın zamanda sende hissedeceksin bu hafta

olmazsa haftaya.şimdi ilk başlarda hafif hafif hoşumuza gidiyorda ilerki haftalarda daha güçleniyolar hiç olmadık bi

zamanda bi koyuyo tekmeyi hönk diye kalıyosun.. :KK57::KK57:sağa sola dönmek oturmak kalkmak hepsi mesele oluyor.velhasıl

en rahat zamanlarımızı yaşıyoruz.

kızlar su lıste ısını konusalım hazzır sızlrde buralardayken
kımdı tam hatırlamıyorum ama galıba eslaylı kazene mesaj atan. bırını secın lısteyı tutsun denmıstı yanı hergun ugrayan ulasılabılecek bırını belırleyelım ıstersenız blackın pek ugrayabıldıgı yok maalesef bızımde coook gec kalındı bence.. sızler ne dersınız?

kızlar allah hepınızdn razı olsun. sizin mesajlarınızdan sonra biraz rahatladım ve kafamdn o dusunceyı atmaya calısşarak işime yogunlastım. az once hastaneden aradılar. benım baktıgım degerın herhalde bırımı falan degısıktı. risk degerim 1/3000 küsürlü bir seyler cıkmısş. sonucu alınca dünyalar benim oldu. endişelememi gerektiricek hiç birsey yokmus. ama allah kımseyı boyle bırsey ıle karsı karsıya bırakmasın. düşmanıma bile vermesin. bütün beynim iflas etti resmen, algım kapandı dogru düşenemiyordum. birde oturdum üstüne ağladım kendi kendime. siizn yazdıklarınızı okuyunca rahatlayıp kendıme geldım bıraz. Allahıma cok şukur hersey yolunda. Allah hiç birimize bir daha boyle stresler yasatmasınn..

Kızlar bir şey soracağım.İki gündür garip ,kötü,genelde olumsuz rüyalar görüyorum.Yok saçım boyanmış yok boyanırken yanmış gibi yani günlük hayatta genelde kötü çıkan rüyalar.Siz de oluyor mu genel bir durum mu nedir bilemedim.Ne derseniz ?

kızlar allah hepınızdn razı olsun. sizin mesajlarınızdan sonra biraz rahatladım ve kafamdn o dusunceyı atmaya calısşarak işime yogunlastım. az once hastaneden aradılar. benım baktıgım degerın herhalde bırımı falan degısıktı. risk degerim 1/3000 küsürlü bir seyler cıkmısş. sonucu alınca dünyalar benim oldu. endişelememi gerektiricek hiç birsey yokmus. ama allah kımseyı boyle bırsey ıle karsı karsıya bırakmasın. düşmanıma bile vermesin. bütün beynim iflas etti resmen, algım kapandı dogru düşenemiyordum. birde oturdum üstüne ağladım kendi kendime. siizn yazdıklarınızı okuyunca rahatlayıp kendıme geldım bıraz. Allahıma cok şukur hersey yolunda. Allah hiç birimize bir daha boyle stresler yasatmasınn..
sevindim gerçekten. kendine yaptığınla kaldın. benim bir doktorum vardır internetten araştırmayı yasaklamıştı şimdi onun ne kadar haklı olduğunu anladım.

ohhhhhhhhhhh geçmiş olsunn :KK55::KK55::KK55:

sevindim gerçekten. kendine yaptığınla kaldın. benim bir doktorum vardır internetten araştırmayı yasaklamıştı şimdi onun ne kadar haklı olduğunu anladım.

elinde sonuc olunca insan arastırmadan duramıyor. internette gereksiz bılgı dolu. Aman neyse atlattım. allah bır daha yasatmasın

yaa bişi sormak istiorum dün ablama gittim 2 tane bebişi var gecede onlarla beraber yattık büyük olan cok deli yatıo arada bana bi kaç tane tekme gecirdi bide ben hep uzandıgım zaman gelir kendini üstüme atardı ve dün ablam ne kadar kızarsa kızsın 2-3 sefer yine yaptı. ve bugun cok fena agrım var :KK43: karnımda ama kasıklarımd deil. herhangi bir akıntı yada lekelenmem de yok. panikledim azıcıkta kötü bişi yoktur dimi 2 yasındaki cocuk ne yapabilirki doktorumda yok yeni bi doktordan randevu aldım onada haftaya salı gitcem. cok agrıyor ama normalmiki bilemedim :KK43::KK43:
Bi arkadaşım 3 aylık ya vardı ya yoktu öğrencilerden biri karnına yumruk attı ama sıkıntı olmadı seninki de bişey olmaz canım bence biraz pdikolojik bile olmuş olabilir ağrı başka şikayetin yoksa rahat ol öyle olsa başka çıcukları olan anneler hep diken üstündeolurdu ama dinlen yinede

bak gördün mü bosa yedin bitirdin kendini bu kadar neticede icin rahata erdi ya şükür cok sevindim canim gozun aydın

Kızlar bir şey soracağım.İki gündür garip ,kötü,genelde olumsuz rüyalar görüyorum.Yok saçım boyanmış yok boyanırken yanmış gibi yani günlük hayatta genelde kötü çıkan rüyalar.Siz de oluyor mu genel bir durum mu nedir bilemedim.Ne derseniz ?

Gebelikte böyle temeli olmayan karisik kurusuk ruyalar gorulurmus ben de normalde pek ruya gören bi tip degilim hamileyken absurd rüyalarm oluyor zaman zaman

Back
X