Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba ..
karnımın sağ tarafında dün geceden beri bi gariplik var.sürekli değil ara ara oluyor.içerden sanki bişey batıyor.hafif hafif bi ısırık gibi.hani böbrek üşütülür ya bişey batar ama o kadar şiddetli değil.aynı şey yaşayan var mı kızlar?korkuyorum açıkçası![]()
Canim kullan nolcak .Aynı sekilde benim abimin oğluda hiç yatmadi bende alcam şahsen :) ya bizimkilerde yatmazsa :)Kizlar ya gorumcemde bebek karyolasi varmis kizi 2 yasinda ama hic yatmadi hep yanimizda yatti yepyeni duruyo verim sana dedi ama bilemedim bole seylerde pek icime sinmez ama yemin ederim hic yatmadi diyo karasiz kaldim esimde sen bilirsin dedi
nasıl rahatlattın içimi sağol canımevet oluyor sıkıntı etme kuzum normal
sırt üstü yatmamaya çalış
bence takılacak bir durum yok ayrıca yatsa nolacak ki, benim kalabalık bir sülalem olduğu için bu tarz alışverişler bizde olağandırKizlar ya gorumcemde bebek karyolasi varmis kizi 2 yasinda ama hic yatmadi hep yanimizda yatti yepyeni duruyo verim sana dedi ama bilemedim bole seylerde pek icime sinmez ama yemin ederim hic yatmadi diyo karasiz kaldim esimde sen bilirsin dedi
Allahım bize neler oluyorrrrrrr şuraya ay çok iyiyim yazan kalmadı yaaaaa... bende grip oldum başım, burnum kötüKulagim tikandi, nezleyim, oglum krese gitmemek icin her gun agliyo ve bebisi hic hissetmiyorum![]()
benim ablamın bambu gibi sepet yataktan vardı 5 tane çocuk büyüdü hemde aralarında kan bağı olmayan kişilerin çocukları. öyle şeylere çok takıntılı olmayın. kuzenimin de çocuğu oldu ama alıp kullanmadı. eşi istememiş ilk çocukmuş özel olsunmuş.başkalarının çocukları özel değil tabii.Kizlar ya gorumcemde bebek karyolasi varmis kizi 2 yasinda ama hic yatmadi hep yanimizda yatti yepyeni duruyo verim sana dedi ama bilemedim bole seylerde pek icime sinmez ama yemin ederim hic yatmadi diyo karasiz kaldim esimde sen bilirsin dedi
nasıl rahatlattın içimi sağol canımsıcaklardan bikaç gecedir hafif oturur halde uyuyabiliyorum ondan belkide.sabahtan beride site hata verdi içim içimi yedi
canım bende ablamdan bir sürü battaniye yastık kılıfı örme yelek tarzı şeyler aldım kullanılacak gibiyse yırtık sökük lekeli değilse neden olmasın...Kizlar ya gorumcemde bebek karyolasi varmis kizi 2 yasinda ama hic yatmadi hep yanimizda yatti yepyeni duruyo verim sana dedi ama bilemedim bole seylerde pek icime sinmez ama yemin ederim hic yatmadi diyo karasiz kaldim esimde sen bilirsin dedi
ya keşke öyle olsa işi bırakırım zaten düşünmem para pul ama kendi işim. yoksa hangi iş çocuktan önemli olabilir.
Bencede alim dimi ben kizima oda yapinca gidip bende baskasina vermistim karyolasini dusuncesizlik yapip lila renkmis kiz olursa cinsiyeti 4 gun sonra belli olur alim ozamn gerci en fazla 2-3 yil yatar sonra onada bi yatak alirim:)
Canim butun bebekler ozel melek onlar ilk cocukda genelde ole dusunce olmasi normal bence benim diger gorumcem ilk kizimda gitmis lekeli bebek kiyafetlerini getirmis bende giydiremem bunlari ilk cocugun kiyafet sinucta alirim ben dedim esimde istemedi zatenbenim ablamın bambu gibi sepet yataktan vardı 5 tane çocuk büyüdü hemde aralarında kan bağı olmayan kişilerin çocukları. öyle şeylere çok takıntılı olmayın. kuzenimin de çocuğu oldu ama alıp kullanmadı. eşi istememiş ilk çocukmuş özel olsunmuş.başkalarının çocukları özel değil tabii.
ohh mis gibi olmuştur evinn bizde dün olymposa gittik yarın dönecektik normalde ama kızcem sudan çıkmayaınca akşam ateşlendi bizde eve dönmeye karar verdik ve bu sabah eve geldik allahtan bize 1 saat uzak 1 günde olsa çok güzel geçti ama kızcem hastalanınca çok üzüldüm sesi kısılmış kuzumun![]()
merhaba canım benim doktorum günde 1 saat yürümemi tavsiye etti bana o yüzden sıkıntı olmaz bence merak etme :)
Sabahtan beri canim sütlü tatli istiyor krize girdim resmen :) ögle yemegini sırf tatlıyla geçiştireyim bari:)
Hanımlar oğlumun ilk pijamasi
Üçlü test sonucunu doktora gösterdin mi ne dedi?
Ben dün tetenoz aşısı oldum kolum çok acıyor. bir ay sonra tekrar tetenoz olacağım ve 20. haftamda detaylı ultrason istedi doktor.
şimdi buradakilerin çoğu öğretmen ya okullar açılınca kimse kalmayacak demektir burada. derste internete girmezsiniz heralde.
Boşver sen milleti ..sonuçta evde 30-40 gun boyunca birileri olacaktır... bebeği bırakıp gunde 1.saat ayırabılırsın işine...ahh valla beni anlayan böyle diyen birini ilk kez duydum. kime söylesem saçmalama işte 3-5 ay evden çıkamazsın diyorlar. sokakta bakıyorum anneler almışlar minnacık yeni doğmuş bebekleri geziyorlar sonuçta.
Yok cnm gormedim ama hic kullanmadik dedi trmizdir alim ben onucanım bende ablamdan bir sürü battaniye yastık kılıfı örme yelek tarzı şeyler aldım kullanılacak gibiyse yırtık sökük lekeli değilse neden olmasın...