2015 Şubat Anneleri

bana da eczacı kız soyledi kullanın simdiden diye ama bir iki defa aklima geldikce bebeyagi surdum sonra da bisi yapmadim. arada aklima geliyor alirim diye sonra da yine unutup gidiyorum

bana doktorum bebe yağı da kullanabilirsin demişti.
ayrıca bol su iç bence. vücudun içten de nemlenmesi için.

ben badem yağı ve kakao yağı aldım
akşam badem yağı
sabah kakao yağı süreceğim ama kokuları beni bayıyo
bide badem yağı kullananın bebeği kıllı mı doguyomuş?
bu dedikodu gercek mi ?

Hemen hemen hergün duş alıyorum dıştan sonra bebe yağı sürüyorum, oda yetiyor bayağı nemli tutuyor... :)

ben badem yağı ve kakao yağı aldım
akşam badem yağı
sabah kakao yağı süreceğim ama kokuları beni bayıyo
bide badem yağı kullananın bebeği kıllı mı doguyomuş?
bu dedikodu gercek mi ?
Acaba o göbek için geçerli olmasın :) bende öyle duydum. :) yoksa ben biley kullanmadım oğlumda ama çocugun sırtı kılındı şimdi biraz omuzlarda var :)

Bende bi eklenemedim gitti şu listeye belki bi ümit yazayım bilgilerimi sat 2.5.2015 yaş 29 kilo 60 kızımız olacak il istanbul tahmini doğum tarihi 6 Şubat 2015 rumuz smyl. 1. Bebek şimdiden teşekkürler

Bencede alim dimi ben kizima oda yapinca gidip bende baskasina vermistim karyolasini dusuncesizlik yapip lila renkmis kiz olursa cinsiyeti 4 gun sonra belli olur alim ozamn gerci en fazla 2-3 yil yatar sonra onada bi yatak alirim:)
Benimde yegenimin karyolasi var alir misin diye sordu annem..baktim,dusuneyim dedim:) hic dusunmemistim yatak isini..ama sanirim kullanirim bende..zaten ilk yillar cocuk farkinda bile olmuyor yataginin..1-2sene sonra guzel bir takim filan alabilirim diye dusunuyorum..subata kadar fikrim degismezse tabi

Bende bi eklenemedim gitti şu listeye belki bi ümit yazayım bilgilerimi sat 2.5.2015 yaş 29 kilo 60 kızımız olacak il istanbul tahmini doğum tarihi 6 Şubat 2015 rumuz smyl. 1. Bebek şimdiden teşekkürler

kilodan kaybediyosun bebeğim

Alim diyorum ben cnm temizse bakicam artik icine uyku srti alirim onlarin icinde yan korumaliklari falan oluyo guzelce temizler onlari serrrim diye dusundum sende bak temizse icine sinerse al

ne anlamda tehlike?
yani ben 5-6 aylıkken bi şeyler alırım diye düşünüyordum...
Benim ablam beş aylıkken herseyi hazır edelim agirlasinca yapamam dedi kimse dinlemedi sonra yaparız dediler oda az bi hazırlık yaptı daha sonra bes buçuk aylıkken düşük tehlikesi başladı ve doğurana kadar yattı yapılan hiçbişey içine sinmedi bende havalar soğumaya başlamadan bitircem

çok geçmiş olsun öncelikle. bakalım zaman ne göstericek. yavaş yavaş hazırlanıcaz işte

başkasından bulunan şeyler bence gayet hesaplı olacak hepimiz için. en azından başka şeylerine para harcarız.

Ayni cnm benimde oyle solda umarim normaldir yasadiklarimiz

Sagol tatlim umarim oyledir benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…