2015 Şubat Anneleri

Elim hep göbeğimd benimde hissedicem bebişimi diye ne meyve ne çikolata ne çeerez işe yaramadı :) ama bende sol tarafımı top gibi hissediyorum sağda öle bşey hissetmedim sma sol neden yumru gibi anlamış değilim ama dört gözle hareketleri bekliyorum
canım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.

canım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.
Benim doktorum konsantre meyve sularını içmememi söyledi o yüzden içemiyorum şeker oranı da yüksek ya bide.inşallah yarın ekranda bıl bol harketlerini izlersin sen :)

Canim ilk kizimda 5 ayda hafif kasintilarim oldu ama bikac gunde gecince onemsememistim sonra o 7. Ayda bir basladi kasinti gecem gunduzum mahfolmustu yapilan testler gidilen cildiyeciler dokulen tonla para en son gebelik alerjisi oldugu tespit edildi sadece kuru kasiniyosun sanki uyuz oomus gibi bi kolun kolundan bacagina bacagindan sirtina bole yayiliyo kasintilar ilacda kullanamadim birtek soguk hafifletiyodu surrkli soguk dusa girip buz suruyodum vucuduma en son doktora dedim dayanamicam ben kortizonlu igne vurmaya basladi son bir ay ole hafifletmistik ama allah kimseye gostermesin ve bu diger hamileliklerde tekrarlayan lanet bisey

tövbe yarabbim:KK57::KK57:
daha neler duycaz
acillllllllllllllllllllllllllllllll çok acillllllll şifalar dilerimmmmmmmmm :KK46::KK46:

Boşuna zorlsma kendini yavrum hissedecek olsak hissederiz ekmek bile yesek olacak o ama işte zamanı deil henüz herhalde ayrıca sen şanslısın doktor kontrolün bugün yarın nasıl olsa. Sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini
evet yarın sabah gideceğim. uzun aradan sonra insan daha çok heyecanlanıyor biraz da korkuyor nedense.

şöyle bir yazılan yorumlara bakıyorumda şubat anneleri pek bir enerjik olacağa benziyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.

bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.

geçmişi unuttuk
niye bozuyon şimdi :KK11:
enerjiğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

herkes 2. treemester de olduğu için sanırım ruh halleri düzelmiş :)

gerçekten öyle yaa bi ara herkes sıyırmıştı iyice :))
ya bi tane arkadaş vardı ikizlere gebe kusma yüzünden biri düşsün istemiyorum falan diyordu kaçırdım onun son durumu ne oldu acep?

Canim ben ilk kizimda 6. Ayda hissetmistim bundada bikere hissettim okdr

Back
X