- 23 Temmuz 2014
- 1.726
- 931
- 198
Kurtcukmutadını bile bilmiyorum. içindekiler kurtçuk gibi geliyor. böö iğrencim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtcukmutadını bile bilmiyorum. içindekiler kurtçuk gibi geliyor. böö iğrencim.
canım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.Elim hep göbeğimd benimde hissedicem bebişimi diye ne meyve ne çikolata ne çeerez işe yaramadı :) ama bende sol tarafımı top gibi hissediyorum sağda öle bşey hissetmedim sma sol neden yumru gibi anlamış değilim ama dört gözle hareketleri bekliyorum
Bende bir hatıraolsun emek veriyimoğlum için diye başladım ama ben mi oruyorum o mu beni oruyo belli degilayyyy çok güzelll benide heveslendirdin bak şimdi bende yün alıp başlayayım bari hem zaman geçer hem belki ilerde torunuma hatıra kalır![]()
Benim doktorum konsantre meyve sularını içmememi söyledi o yüzden içemiyorum şeker oranı da yüksek ya bide.inşallah yarın ekranda bıl bol harketlerini izlersin sen :)canım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.
Canim ilk kizimda 5 ayda hafif kasintilarim oldu ama bikac gunde gecince onemsememistim sonra o 7. Ayda bir basladi kasinti gecem gunduzum mahfolmustu yapilan testler gidilen cildiyeciler dokulen tonla para en son gebelik alerjisi oldugu tespit edildi sadece kuru kasiniyosun sanki uyuz oomus gibi bi kolun kolundan bacagina bacagindan sirtina bole yayiliyo kasintilar ilacda kullanamadim birtek soguk hafifletiyodu surrkli soguk dusa girip buz suruyodum vucuduma en son doktora dedim dayanamicam ben kortizonlu igne vurmaya basladi son bir ay ole hafifletmistik ama allah kimseye gostermesin ve bu diger hamileliklerde tekrarlayan lanet bisey
evet yarın sabah gideceğim. uzun aradan sonra insan daha çok heyecanlanıyor biraz da korkuyor nedense.Boşuna zorlsma kendini yavrum hissedecek olsak hissederiz ekmek bile yesek olacak o ama işte zamanı deil henüz herhalde ayrıca sen şanslısın doktor kontrolün bugün yarın nasıl olsa. Sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini
şöyle bir yazılan yorumlara bakıyorumda şubat anneleri pek bir enerjik olacağa benziyor![]()
bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.şöyle bir yazılan yorumlara bakıyorumda şubat anneleri pek bir enerjik olacağa benziyor![]()
bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.
herkes 2. treemester de olduğu için sanırım ruh halleri düzelmiş :)bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.
Sorma canim simdi zaaman yaklastikcada korkularim basladi allah kimseye yasatmasintövbe yarabbim
daha neler duycaz
acillllllllllllllllllllllllllllllll çok acillllllll şifalar dilerimmmmmmmmm![]()
he valla .herkes eski hallerini de unuttu kimse demiyor bakın sanki düzeldik diye.geçmişi unuttuk
niye bozuyon şimdi
enerjiğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
yavv yok seninki seviyor demek armut ben günde bı kilo armut yiyorum tık yok. bir de incir mi arıycaz şimdi. kuru incir olur mu ben yeşil yemiyorum.
canım senin yaptığın tek sanırım ondan yoruluyor olabilirsin motif motif yapıp birleştirseydin daha kolay olmaz mıydı?Bende bir hatıraolsun emek veriyimoğlum için diye başladım ama ben mi oruyorum o mu beni oruyo belli degil
bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.
Canim ben ilk kizimda 6. Ayda hissetmistim bundada bikere hissettim okdrcanım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.
bizmkilerin altında şöyle Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın bir yazı var oraya tıkla. link çıkacak karşına oraya bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yaz aralarına tire koyarak.kızlar şu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz biri bana söylese keşke![]()