2015 Şubat Anneleri

Kızlarrr acil yorum :) az önce bi öğrencimin sünnet cemiyetindeydik sol tarafım pıt pıt pıt oldu böyle mısır patlar baloncuk atar gibi 2-3 dakika sürdü ama bağırsak hareketi olabilir mi? Bide niye sol taraf? Ben hep bebek hareketlerini göbek deliğimin altında bekliyorfum ortada bi yerlerde yani?nolur tecrübeli anneler paylaşsın

Ayy benimde öyle minik baloncuk patlar gibi böyleee bişi içerden göbeğime sürtmüş gibi hissetmiştim gece uykumdan bu hisle uyandım bebeğe yormuştum hemen :) benim de ilk bebişim bikere oldu böyle bida olmadı ondan emin olamıyorum :(

kızlar bende içimdeki sertliğin böle hafif hafif kımıldar gibi kımıl kımıl olduğunu hissediyorum birde sertlik yer değiştiriyor gibi oluoyor ben sırt üstü uzandığımda anlıyorum bunları yada karnıma baskı yapar gibi bir durumdayken tekme gibi bir pıtlama gibi bişi hissettim okadar. ama içimde hep böle bir kımıldama gibi bişiler oluo bilmiyorum bebek mi başka bişimi emin olamıyorum :KK68::nazar::KK46:

Kizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayrintili sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun :(

Kizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayrintili sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun :KK43:

canım inşallah yanlışlık olmuştur dualarım seninle stres yapma bol dua et

Kizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayrintili sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun :KK43:

Geçmiş olsun canım ama mıralini bozma hemen. Çok yerde okudum bebeğin beyninde bu tür oluşumlar gebeliğin ilerki dönemlerinde tamamen iyileşiyormuş. Facebookta hamilelikle ilgili sayfalarda anneler yazıyor hep orda okumuştum

Kızları dua edin lütfen vücudumda cmv ıgg cmv ıgm. Testlerim pozitif cikti bebeğime geçip geçmediğine bakacaklar 3 haftasonra amniyosentez sıvısı alınacak ins birsey çıkmaz bebegim sagliklidir allahıma sığındım hayırlısını diliyorum

canim ins korktuğun gibi bi netice olmaz rabbin esirgesin dualarimiz seninle iyi haberler vercen inşallah

Benim ikinci cnm ilk kizim genel sezeryanla oldugu icin buda mecbur sezeryan ama yine genekmi olsam epiduralmi denesem diye dusunuyorum

benım de ilki sezeryan ama bu defa normal sansimi denemek istiyorum ssvd diye arastr istersen mumkun yani sezeryan sonrası

canım yaaa çok sağol dün gittik akşam hastalandı maymun yoksa yarın dönecektik inşş grip değildir burun iyi ama hiç belli olmaz tam biraz toparlıyorum oooo koltuktan koltuğa uçuyor spaydrman

Bilmem mi hastayken bile cin gibiler

Hay ben sizin çenenizi seviyim yahuu.ondan bundan konuşmadığınız konu kalmamış maşşşallaaah.bende

rüyamda hepinizi gördüm.yüzler bulanık tabii ama bi muhabbet bi muhabbet.kalktığımda başım

ağrıyodu. :KK57: :KK70::KK70:Allahım hepinize ve bebişlerinize sağlık afiyet versin hepiniz çok tatlısınız

maşallah
.

o gunler de gelir insallah neden olmasin;)

Kizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayrintili sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun :(
canım cok gecmis olsun inşallah dusundugune ugratmaz rabbim. ..

inşallah herşey yolunda gider bebeğinin hiçbişeyi yoktur.güzel haberlerini alırız

Vallahi zor cnm gece uyumuyodum soguk sularin altinda geziniyodum deli danalr gibi kasinip duruyodum:KK70: okdr psikolojim bozulmustuki ruyamda doktoruma alin artik bunu ben dayanamicam diyodum:KK70:

Of bibiliyorum Illet bisey o arkadasimdan feci bisey ben bikac gynluk kakaşıntıya Dayanamiyorum oyle bisey yasatmasin rabbim kimseye zordur

O benim ve şuan hala korkuyrm allah öyşe dedğim için bana ceza verirmi diye ikisinide istyrm hatta çok istyrm hatta artık ikiz bebek beklemenin havalı ayrıcalıklı bişy oldugunu düşünyrm:) kendime birsürü kitaplar falan aldım ikizlerle ilgili çok mutluyum ( yaptakgül)

Seni boyle neseli pozitif gormek cok hos masallah;)

:KK9::KK71:Hamileliğin en güzel yanlarindan biride şu aşerme işi

normal zamanda aseren bi tipim gevelikte yasayamiom bi sunun luksunu ya :)

Ne cimri hamileyim ya canım çeke çeke somun ekmek çekiyor arkadaş :)
Bundan önceki aşermelerimde böyle ucuz basit evde olan şeylerdi. Eşim diyor heces ediyorum canın zor bişi istese gitsem arasam bulsam ne biçim hamilesin diyor adamcağzın içinde kaldı bea :D

ay ne guldum ekonomik gebe seni;)

Kızlarrr acil yorum :) az önce bi öğrencimin sünnet cemiyetindeydik sol tarafım pıt pıt pıt oldu böyle mısır patlar baloncuk atar gibi 2-3 dakika sürdü ama bağırsak hareketi olabilir mi? Bide niye sol taraf? Ben hep bebek hareketlerini göbek deliğimin altında bekliyorfum ortada bi yerlerde yani?nolur tecrübeli anneler paylaşsın

bebisindir o canim anlattigin gibi oluyor

kızlar bende içimdeki sertliğin böle hafif hafif kımıldar gibi kımıl kımıl olduğunu hissediyorum birde sertlik yer değiştiriyor gibi oluoyor ben sırt üstü uzandığımda anlıyorum bunları yada karnıma baskı yapar gibi bir durumdayken tekme gibi bir pıtlama gibi bişi hissettim okadar. ama içimde hep böle bir kımıldama gibi bişiler oluo bilmiyorum bebek mi başka bişimi emin olamıyorum :KK68::nazar::KK46:

bebistir o bebis

Buyrun 7 aylik gibi olan gobusum:)

Eklentiler

• 2014-08-28 22.10.14.webp
    2014-08-28 22.10.14.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 116
Kizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayridiye sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun :KK43:

Canim icini karartma muhakkak kolay bi pskolji degildir endiselerini anliyorum ama hemen koyverme bu tarz olusumlar bu haftalarda cikip zaman gectikce duzelebiliyor diye okumustum ben de insallah guzel haberini de alacaz

canim ins korktuğun gibi bi netice olmaz rabbin esirgesin dualarimiz seninle iyi haberler vercen inşallah

benım de ilki sezeryan ama bu defa normal sansimi denemek istiyorum ssvd diye arastr istersen mumkun yani sezeryan sonrası

Bilmem mi hastayken bile cin gibiler

o gunler de gelir insallah neden olmasin:KK66:
Canim ama doktor vana catin dar usten kemik asagi cok basji yapiyo zorlanirsin demisti bilmemki yine ayni seyi solerler mutlaka ama bi bakim

Cok gecmis olsun canim ama bende bazi bebeklerde olup doguna kadr gectigini ojumustum ins jotu bisey cikmaz icini ferah tut

Buyrun 7 aylik gibi olan gobusum:)

Canim ama doktor vana catin dar usten kemik asagi cok basji yapiyo zorlanirsin demisti bilmemki yine ayni seyi solerler mutlaka ama bi bakim

Oy yesinler gobusu oyle cok da yedi aylik gibi degil yahu gayet idare eder buyuklugu
cati darligi icin bisey diyemem bazi durumlarda ssvd de olmuyir tabi ama bizim olmaz diye bildigimiz bicok seyin normal doguma engel olmadigini biliyorum artik bu konuda ciddi arastrmalar ornekler var bu ise gonul emek verenler de. Face kullaniyorsan ssvd diye arat gruba istek yolla kaydol oku istersen ne cok yanlis bilgiyle kandirilmisiz normal dogum hakkimiz alinmis elimizden meger

canım insallah sonuc iyi cıkar sen moralini yuksek tutmaya calıs bol bol dua et bizim de dualarımız seninle

Benim bugün canim sikkin hem hastayim hem de hic sevmedigim hoslnmadigim bir insanla yakin zamanda muhatap olmak durumunda kalicagimi ogrendim olmayan keyfim de kacti:(

Canım sakın içine kötü şeyler düşürtme bebeğin senin hislerini direkt hissediyor. Bol bol dua et bnde edicem dua bebeğin için. Benimde ensesi sınırda çıktığı için drlar tedirgin şu olabilir bu olabilir die konuşuyorlar ama ben hep bebişimle konuşuyorum sağlıklısın sen annecim die :) inanıyorum bebeğim sağlıkla gelişiyor benim die olumlu enerjiler gönderiyorum. Allaha dua ediyorum hep diyorum ki RAbbim bebeğim senin bana emanetin ikimizde sana emanetiz sağlıklı olmamızı bebeğimin sağlıkla gelişip sağlıkla kavuşmamızı nasip et diyorum. Senin taktirin başımın tacıdır diyorum. Sakın kötü düşünüp olumsuzlukları çekme üstüne :KK22: Bebeğim için dr fln ben FMF hastasıyım risk grubundayım die down sedromu olabilir dediler ensede kalın çıkınca 2 li testim buna rağmen en düşük risk down sendromunda çıktı. Kalbine baktır ayıntılıda iyi bir dr dediler. 20 haftayı bekliyorum. 3 lü testinide yaptır dediler 2 lide kandaki bi değerim bnm düşük çıktığı için. Bakalım 3lü testin sonucunu daha almadım ne çıkar. Ama ben yüreğimi ferah tutuyorum çünkü stresimi üzüntümü bebeğim aynen hissedecek buda bebek için iyi değil. Bol bol dua et içini ferahlat canım Allahım korusun bebeklerimizi :nazar::KK46:

Canım sakın içine kötü şeyler düşürtme bebeğin senin hislerini direkt hissediyor. Bol bol dua et bnde edicem dua bebeğin için. Benimde ensesi sınırda çıktığı için drlar tedirgin şu olabilir bu olabilir die konuşuyorlar ama ben hep bebişimle konuşuyorum sağlıklısın sen annecim die :) inanıyorum bebeğim sağlıkla gelişiyor benim die olumlu enerjiler gönderiyorum. Allaha dua ediyorum hep diyorum ki RAbbim bebeğim senin bana emanetin ikimizde sana emanetiz sağlıklı olmamızı bebeğimin sağlıkla gelişip sağlıkla kavuşmamızı nasip et diyorum. Senin taktirin başımın tacıdır diyorum. Sakın kötü düşünüp olumsuzlukları çekme üstüne :KK22: Bebeğim için dr fln ben FMF hastasıyım risk grubundayım die down sedromu olabilir dediler ensede kalın çıkınca 2 li testim buna rağmen en düşük risk down sendromunda çıktı. Kalbine baktır ayıntılıda iyi bir dr dediler. 20 haftayı bekliyorum. 3 lü testinide yaptır dediler 2 lide kandaki bi değerim bnm düşük çıktığı için. Bakalım 3lü testin sonucunu daha almadım ne çıkar. Ama ben yüreğimi ferah tutuyorum çünkü stresimi üzüntümü bebeğim aynen hissedecek buda bebek için iyi değil. Bol bol dua et içini ferahlat canım Allahım korusun bebeklerimizi :nazar::KK46:

Cok iyi yapiyorsun ihtimaller hepimiz icin her zaman var yuzdeleri kafada buyutup dert sahibi olmamak en iyisi onsallah senin de bebegin saglikla dogcak annesi guzel haberler nasip etsin mevlam herkese

yok canım cm degil saat dedim ben :))) ama normal doğumda da kesi yapılıp dikiş atılıyor diye biliyorum ben
Epizyotomi kesigini dr ya d ebeler işlerine geldigi icin uyguluyorlar. Ingiltere 20% uygulama orano o da mecburiyetten ama bizim sağlık personeli işin kolayına kaçtığı için uygulama sıklığı maalesef yüksek. Dr. Nız ile bu konuyu doğumdan önce konuşun istemediğiniz bi uygulamayı size yapamazlar gerekirse dr değiştirin.

Back
X