amin canım ins iyi sonuc alırım benimde 3 ay once geçirdiğim cikti fakat tekrarlamış olabilirmiş oyuzden sıvı alicaklat ins temiz cikar allahıma sığındımgeçmiş olsun bende altı haftalıkken yaptırdığımda pozitif çıkmıştı...canım çok sıkılmıştı avidite testinde hamilelik öncesi mikropun vücüduma girdiği öğrenildi...eğer avidite testi de pozitif çıksaydı amniyosentez yaptıracaktık..canınızı sıkmayın inş güzel sonuç alırsınız
tekrar cok gecmıs olsun uzme artık kendını..Kizlar hepinizden rabbim razi olsun dun cok moralim bozuktu desteginiz icin tsk simdi doktordan geldim kist gozlem altinda tutulacakmis tek tarafta oldugu icin fazla sorun olacagini dusunmuyorum dedi idraryolu enfeksiyonu gecmemis serum verdiiki hafta sonra tekrar gidecegim organlarina bakacagiz dedi dualarimizi eksik etmeyelim insallah sorunsuz bu sinavi atlatiriz ....
yok canım ilk testimde cikti bu baska çıkmadı cok sukur ama Buda cok riskli ins bebegim sagliklidir geçmez cok sagol aminSİzn hamileleğiniz ne kadar sorunlu oldu ya daha önce de bir sorununuz olmuştu sanki sakinliğinizi koruyun inş. güzel haberler alırsınız.
Oyy cok sagolll canım benim aminn o guzel dileklerin icin hep annemler falan birsey cikmicak diyorlar oyle hissediyorlarmış ins hisler dogru cikar %100 sonuc veriyormuş bu test ins temiz cikarÇook geçmiş olsun canım moralini yüksek tut iyi haberlerle döneceksin ben inanıyorum.
Ben de özel muayenehaneye Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum canım ekadom die bir yeri var 2 doktor çalışıyorlar.
Aminn canım cok sagol tek duam temiz çıkması bebeğimin saglikli olması.canim ins korktuğun gibi bi netice olmaz rabbin esirgesin dualarimiz seninle iyi haberler vercen inşallah
benım de ilki sezeryan ama bu defa normal sansimi denemek istiyorum ssvd diye arastr istersen mumkun yani sezeryan sonrası
Bilmem mi hastayken bile cin gibiler
o gunler de gelir insallah neden olmasin
Ins güzel haberlerle dönersin bu sefer gösterir kesinSelam kızlar... Bugün mutlu gün doktor randevum var. İnşallah her şey düzgün çıkar. Bebek baya büyümüştür artık diye düşünüyorum. Doktor bence erkek demişti cinsiyeti için bugün kesin olarak sölicekti. Kolay kolay değişmez erkek bebek diyolar ama neyse ne artık bilelimde bakarken ona göre şeylere kaysın gözümüz artık :) İnşallah iyi haberlerle dönerim banada dua edin... Mcxxxxx :)
offfsss anlıyorum seni bizimkide eşiyle muğlaya tatile gitmiş hamiş olduğumu bilmiyolar eşim de diyo ki tatile gitmişler ağzımı yokluyor buraya yakın yaa bende dedim ki ben bu halimle size zor yetiştiriyorum birde bebiş aşağı yerleşmiş çok yormamam lazım valla bazen bi tane çakasım geliyor hormonların etkisiyle hiiiçç düşünmüyor kuzum taşıncaz bi süre sonra ben yavaştan ıvır zıvırı kaldırıyorum keşke bu işlerde ağzını açıp sana yardıma gelsinler dese bir kerede gelmeyeceklerinide biliyor valla kusura bakmasın etkiye tepki ben şimdiden kızkardeşime dedim şubat sonu gibi gel diye hiç ikilemeden tamam abla dedi
Arkadaslar cinsiyetini gostermeyen bebekler kiz olurmus dogru mu.bilmek istiyorum neyim olacak cok merak icindeyim..
Anlasilan herkesin basindan tatsiz olaylar geciyor.benimde 4 tup bebek denemesinden sonra rabbim kendiliginden verdi. Bir tane 8 haftalik kaybim bir tane dis gebeligim var.rabbim saglikli sekilde herkesin kucagina almayi nasip etsin.benim zaten kiz erkek hic onemli degil saglikli olsun yeter.
çok hastayımm...
bir an önce geçsin : (
Kızlar dünden beri mide ağrım devam ediyor napcağımı bilemedim doktoru aradim gaviscondan baska bisi icemezsin diyo gece 1-2 saat ancak uyumusumdur işe geldim ama sanirim ögleeden sonra izin alip cıkcam
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.allah herkezin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
Kizlar hepinizden rabbim razi olsun dun cok moralim bozuktu desteginiz icin tsk simdi doktordan geldim kist gozlem altinda tutulacakmis tek tarafta oldugu icin fazla sorun olacagini dusunmuyorum dedi idraryolu enfeksiyonu gecmemis serum verdiiki hafta sonra tekrar gidecegim organlarina bakacagiz dedi dualarimizi eksik etmeyelim insallah sorunsuz bu sinavi atlatiriz ....
Selam kızlar... Bugün mutlu gün doktor randevum var. İnşallah her şey düzgün çıkar. Bebek baya büyümüştür artık diye düşünüyorum. Doktor bence erkek demişti cinsiyeti için bugün kesin olarak sölicekti. Kolay kolay değişmez erkek bebek diyolar ama neyse ne artık bilelimde bakarken ona göre şeylere kaysın gözümüz artık :) İnşallah iyi haberlerle dönerim banada dua edin... Mcxxxxx :)
sen hiç merak etme annesi senin kuzuu tükürmüştür o mikroplara ahahaaa kolay mı geçmesi inşşş sonucun tertemiz çıkar canımOyy cok sagolll canım benim aminn o guzel dileklerin icin hep annemler falan birsey cikmicak diyorlar oyle hissediyorlarmış ins hisler dogru cikar %100 sonuc veriyormuş bu test ins temiz cikar
O nutella çok güzel bişey bende ne zaman yesem oğlum tepki veriyohuhuuuuu nutellanın mideye gitmesi sonucu+kuzucuğumun minnak kıpırtıları maşallah suphanallahbu arada 14 olmak üzereyim
canım kocana söle yani hamilesin işte birde kızce var başka seneye geliversin çok mu zorAynisi iste bu taraflara gezmeye geliyormus hatun gelip tadimi bozmadan olmaz malum
O cok da garanti olmuyor canim
Amin insallah saglikla kavusalim hep birlikte
Cooook gecmis olsun canim
Sana da gecmis olsun canim ins gecer artik
Hisgeldin canim hayirli olsun bebisin
iyi olacak insallah dualar musterek inancimiz tam rabbim yuzunu guldursun. Idrar yolu gecmemis demek benm de tekrar tahlil vermem lazim insallah gecmistir
berenay06 D denizseboo kızlar bendede toxoplazma çıktı.testi tekrarladım aynı şeyler çıktı.
avidite geçmişe ait oldugunu gösteriyor.şuan enfeksıyon yok.sanırım bizim durum bağışıklık yapmış bebeğe zarar vermez durumda
huhuuuuu nutellanın mideye gitmesi sonucu+kuzucuğumun minnak kıpırtıları maşallah suphanallahbu arada 14 olmak üzereyim
şerefraz ekmeğin üstüne fırçayla azcık yağ sür at tavaya kızart iştah açıyor o çıtır ekmekler kızada yumurtalı yapKarnim ac ama canim bisey cekmiyor domates peynir bile gitmiyor onume annem koyunca yiyordum yine iyi kotu bişeyler simdi kizi zor doyuruyorum kendim savsaklaniyorum öylekotu bi anneyim bebemi de besleyemiyorum
bi 10 gündür bişey yoktu çok dinledim uzandım ama tık yoktu bugün pıtpıtladı sıpa tatlıyı seviyor galibaGecmise aitse sikinti olmuyor evet rabbim esirgesin yine de cumlemizi
oy masallah anali danalibenim kuzu protesto ediyor herhalde anasi yemiyor nutellalari diye
acep benimde oğlan mı çünkü diğer oğluşumuda erken hissetmiştim kızımı geçO nutella çok güzel bişey bende ne zaman yesem oğlum tepki veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?