Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana ebe verdi bu günü valla 18. haftada dedi ama erken yaptı aşı kartımızı da aldıksen erken yaptırmışsın ne güzel.birazcık yan etkisi oluyormuş ağrı vs yanma gibi. benimde haftaya aşı
masallah oglusuna
hayir olsun canim bi ogrenemedik ki rahat edelim
Canim bazen asilar boyle etki yapiyor bi iki gune gecer gecmis
inş. geçer cnm iğne yiye yie bi hal oldum hamile kaldığımdan bu yana
Amin cnm inşAllah şöyle ciddi bi hareket görsek rahatlasak :) çünkü ben bu hafta kendimi zor zaptedşyorum doktora gitmemek iöin ama galiba gelecek hafta tutamıcam kendimi ay ben çok merak ediyorum cancağızımı ya:) herkes öyle mi ben mi anormal davranıyorum aslında iki hafta sonra gidecektik ama belki haftaya gderim ben yoksa çatlucam ya nasıl özledim bilseniz!!!Herkezze bol enerjili mutlu canli bop bol bebis hareketlerini hissedeceginiz hafta onlari olsun insallahhhdun yazilanlara biraz gozbatim dedim ama ne mumkun ne mumkun cenesi dusuk hatunlar sizi
dun baya bi doktor kintrolune gidin varmis hrpsinin gozu aydin hrpimiz bole mutlu guzel saglikli haberlerle donelim insallah subat bebislerimiz anneleri gibi tosuncuk olcsk galiba yerim onlari ben
bende dun sabahtan aksama kadr avmler cay bahcrleri parklar derken bytun gun kizim annem arkadasim grzdik durduk masallah enerjim geldi o halsizlik yok artik darisi size krndime 2 tane lcw den hamile pantalinu aldim artik eski kiyafetlerimin hic biri olmuyo israhimda iyuce acildi kizlar gece 2 de karnim acikiyo sabah mide kazintisina kalkiyorum allah yardcim olsun bakalim oazartesi kont ne olcak
![]()
Bugun iteleye kakalaya da olsa bi islerin ucundan tutmam lazım artik esim hali yikayacak ben de yavaştan cam silmeyi deniycem basarabilirsem artk. Su gorumce cikmasaydi piyasaya otururdum daha pislik icinde de laf vermiim simdi ele güne is cikti basima![]()
yakın zaman da aşılarımız başlıyo canım. 20.haftada tetanoz aşısı varGünaydın sağlık Ocağı'na gitmedim ben hiç gebelikle ilgili.yapılması gereken bişey var mı ki?
Önümüzdeki haftalarda gitmek lazım öyleyse.şu an 15. Haftamızdayız.inşallah 20. Haftayı da görürüz.yakın zaman da aşılarımız başlıyo canım. 20.haftada tetanoz aşısı var
Günaydın sağlık Ocağı'na gitmedim ben hiç gebelikle ilgili.yapılması gereken bişey var mı ki?
canım 8 haftalık olmadan önce resmi olarak
hatta zaruri olarak sağlık ocagına gitmen gerekiyo
gebelik bildirimi yapıyosun
kan testleri felan filan.
özelde kan verdiysen o da geçerli ama sağlık ocagına gitmen şart
seni aşılara çağıracaklar
Canim bizde ozluyotuz keske su konyrolleri 2 hadtada bir yapsalar ayda bit cok uzun brnde pazartesi gidicem ama bir ay oldu napiyo nasil metak ediyorumAmin cnm inşAllah şöyle ciddi bi hareket görsek rahatlasak :) çünkü ben bu hafta kendimi zor zaptedşyorum doktora gitmemek iöin ama galiba gelecek hafta tutamıcam kendimi ay ben çok merak ediyorum cancağızımı ya:) herkes öyle mi ben mi anormal davranıyorum aslında iki hafta sonra gidecektik ama belki haftaya gderim ben yoksa çatlucam ya nasıl özledim bilseniz!!!
zaten sağolsunlar devlete filan gidiyorsan hemen anlayıp seni zırt pırt arıyorlar. ben üni hastanesine gidiyorum ordan anlayamadılar D: ben hemşireye demiştim daha önce 3 düşük olduğundan 11. haftadan önce gelmem diye. sonra kalp atışı falan derken gittim kaydımı yaptırdım. 12 eylülde de tetenoz aşısı var. daha da ondan önce hiç çağırmadı. bazı insanlardan duyuyorum hemşireler çok fazla çağırıyormuş sağlık ocağına.bizimkine bir kayıt için birde aşı için gidicem![]()
kızlar yardımbu tişörtlere dikilen (yapıştırılan) armalar var ya onlardan nerde bulabilirim? internet sitesi olursa daha iyi bebişime mevlütlük bişeyler yapmak istiyorum bulunduğum şehirde pek böyle güzel şeyler yok şu bıyıklı papyonlu fiyonlu armalarda...
20. haftada ilk aşımız var tetenoz![]()
Daha önce 2 gebelikte bildirdim hemen ve bebekleri kaybettikcanım 8 haftalık olmadan önce resmi olarak
hatta zaruri olarak sağlık ocagına gitmen gerekiyo
gebelik bildirimi yapıyosun
kan testleri felan filan.
özelde kan verdiysen o da geçerli ama sağlık ocagına gitmen şart
seni aşılara çağıracaklar
evet canımkarnındaki bebişe mi tatlım ?
korkma korkmasenden önce olacak benim söylerim sana acıdımı acımadımı diye
![]()
Cnm ben kendim organizatorluk yapiyorum baskalarina yapmak cok.kolay ama gel gor ki ben bile hala.kendime karar veremedim neler yapicam nerden basliycam bilmiyorumArkadaşlar doğum hediyelikleri için etiket felan yaptircaksaniz birkac site buldum onları indirip yazilarini değiştirip cikti alabiliriz.Ben bu ikramliklar, hediyeler, süslemeler konusuna çok takiyorum. İsmini de bulduk mu hazirliklara baslayacagim inşallah. Sizler neler düşünüyorsunuz?