Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Şu yatağa birleştirilenlerden alıcam.hem uyanınca kolay olur alması hemde uyku arasında görebilirim hep gözümün önünde olsun. Kendimden çok korkuyorum sanırım takıntılı bir anne olucampeki park yatak kullanan kullanmayı düşünen var mı kızlar?
Hayirli olsun isminiz :)
Benimkini iki haftadir hissediyorum abisine benziyor aslanim el ayak durmuyo yaramazin![]()
Benimkide saolsun rahat durmadigi icin bi turlu boyunu olcemedik oglumun en son biraktigimda 7cmdiYaa oynak olacak seninki desene :) annem cocugunda sana cekmis diyo bende cok oynamazmisim :)
Atmadi daha bacim pratik seyleri sevmisimdir herzaman:))Anacım ne yemek tarifiymiş hepiniz merak ettiniz. Yaptınız mı bari?
Benim karnim erken cikiyo ya boylu poslu kadinim halbuki ama dortte brlli oluyo disaridanKizlar ben henuz hissedemedim bebegimi. Ilk gebelik 20. haftada hissedersin dedi dr um ama yinede heyecan yapiyorum. Bi yerden de tatildeyim yuzuyorum falan amaen ufak harekette aklim cikiyo. Karnim da henuz kucuk bilenler anliyo hamile oldugumu normalde de zayif oldugumdan belki.sizler ne alemdesiniz?
Benim oglanlar da bana cektigi icin cekiyorum ben zaten biri icerde biri disarda kipir kostur..Yaa oynak olacak seninki desene :) annem cocugunda sana cekmis diyo bende cok oynamazmisim :)
Iyi olsun da raziyiz nazli olcal benimki kime cektiyse bilmiyorum.simdiden sabah 4.30 da uyaniyorum uyuyamiyorum zaten:)Benim karnim erken cikiyo ya boylu poslu kadinim halbuki ama dortte brlli oluyo disaridan
Ani hareket edip kendini yormadigin surece bisey olmuyor ben 15 gun yazlik bi hafta evde durdum yuzdum yurudum bi de canavarim var dort gasinda dusun :)
Insan ne yaparsa zarar gelir diye tahmin ediyor zaten biraz ozenli olduktan sonra korkma tadini cikar seneye uykusuz bitap bi halimiz olacak :)
Biz park yatak aldık ilk defa kullanıcam. Bi tarafı aşağı inebiliyo. İlk zamanlarda yatağa bitişik tutucam okısmı da indircem yatağa bitişik gbi olcak. Biraz hareketlenince alt basamağa indiririm yatağı ben olmayınca çıkamaz içinden diye düşündüm. Bakalım kullanışlı olacak mı..peki park yatak kullanan kullanmayı düşünen var mı kızlar?
şu sağlık ocagına verdiğimiz ilk kan vardıya onda çıkıyo
sana bişey diyen olmadıysa temızdır
Ben direk odasini yapicam ve belli bi sure icin yanima sepet alicam ama park yataktan kullanan herks cok memnunBiz park yatak aldık ilk defa kullanıcam. Bi tarafı aşağı inebiliyo. İlk zamanlarda yatağa bitişik tutucam okısmı da indircem yatağa bitişik gbi olcak. Biraz hareketlenince alt basamağa indiririm yatağı ben olmayınca çıkamaz içinden diye düşündüm. Bakalım kullanışlı olacak mı..
Bende tam tersi erkek kıyafetlerine bayılıyorummmmmerkek bebeklere elbise çeşidide yok isim de![]()
Bende bayiliyorum hele renkli pantolonlar cok guzel duruyoBende tam tersi erkek kıyafetlerine bayılıyorummmmm
Allahım allahım ne istiyon çocuktan hatun işte uslu uslu duruyor kaşınıyormusun![]()