- 24 Haziran 2014
- 465
- 356
- 78
Günaydın ahaliiii
Bugün benimde temizlik günüm . Ev bir pis bir pis aman allahım
Bugün bitirebildiğimi bitiririm . Aslında biraz daha dayansa şu temizlik evi taşıcaz nasılsa :))
Doğru duydunuz her hamile gibi bizde taşınıcaz. Aralık'ta ev teslim inşallah :)
Size bol güzel muhabbetler
Ayrıca kasık ağrısı , rahim ağrısı , bel ağrısı hepsi bende mevcut ama doktor normal diyor :)
Korkulacak birşey yok yani![]()
benimdee temizliğe devam günüm Allah yardımcımız olsuuun.
kızlar bana fikir verin ???
iki doktor arasında kararsızım şimdi
** 1 tanesi uzman doktor ve uzmanlığından hiç şüphem yok fakat biraz paracı bilgiyi verip geçiyor ilgi alaka yok gibi sadece doktor yani samimi arkadaş gibi davranmıyor çalıştığı hyastane lüx ve 7/24 hizmet veriyor
** ikincisi ise daha küçük çaplı bir hastanede yani aslında diğerinin çeyreği kadar bir hastane cumartesi 12 ye kadar çalışıyor hafta içi 6 ya kadar yani 7 /24 değil muayene ücxreti çok uygun adam op. dr sanıyorum fakat eşimle beni karşısına alıp kalp kapakçığına kadar anlatan biri çok ilgili karnım ağrıyo diye yarım saat konuşup neden ağrıdığını anlattı
işte bu iki kişi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum fikir verin en azından ???
bendee B şıkkı diyorum
gunaydin kizlar
Kizlar ben hala hissedemiyorumbebegimi normal mi sizce
![]()
canım beim ikinci bebek 17. haftanın son günlerinde hissedebildim oda çok net değildi ancak oturup kendimi dinlediğimde.şimdi daha netleşmeye başladı özellikle tatlı yediğimde...