2015 Şubat Anneleri

Yok cnm asiriya kacmadan bitiriyim istiyorum bizde genetik eger asiriya kacarsan dogumdan sonra armut seklini aliyosun ve oyle devam ediyo.bende armut olursam.benim kocada ayi olur heralde :)
:KK70::KK70:Ay çok şeker :KK70::KK70:Ama zayıfsın maşallah yani en azından bir 12 13 alda utandırma bizi:KK68:

Deprem nerde olmuş Ege denizi üzerinden Çanakkale diye duydum ama umarım birşey yoktur çok geçmiş olsun......

Nereye gidiyorsun cnm ücret ne kadar ? Bende pilates yapıyordum hamile kalınca bıraktım
Cnm benim hastanemde ucretsiz ama doktorun orda olmak zorunda onun raporuyla basliosun disardan kabul etmiyolar ve her ay sonunda gebelik ve babalar icin egitimi veriliyor

Anladım canım bende benim mesajlarımdan alıntı yapınca farklı anladım...Tabi ki herkesin kendi çocuğu bende aynı fikirdeyim sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz burda inşallah dediğin gibi herkes kendi istediği gibi gönlünce büyütsün bebeğini.....

Gülsimacım benimde derdim bu işte benimde bandaj hala düşmedi pazt olduk biz sünnetimizi bugün perşembe:KK43:Kaç günde düşecek bu?
canim doktor bize suya oturtun dedi hem cabuk iyilesir dedi bandajda yumusayip cikar dedi Allah yardimcin olsun zor bi surec

90 ani gecmezsem coks evincem ama zor gibi gorunuyor
Ben ilkinde 96 yı gördüm :(

canim doktor bize suya oturtun dedi hem cabuk iyilesir dedi bandajda yumusayip cikar dedi Allah yardimcin olsun zor bi surec

Sorma canım hemde nasıl gerçekten psikolojim alt üst oldu benim..Çıkmadı bizim bandaj ne suda yumuşadı ne de çıktı kafayı yicem artık yarın doktora gidicez o çıkartacak saat 11 olsa da gitsem diyorum Rabbim evlatla sınamasın en ufak acıları can yakıyor gerçekten çok ama çok zor:(

allhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor

dandini kız nereye kayboldun dışarı mı çıktın naptın.akdeniz açıklarındaymış.o yüzden hissettik.bende mersinin antalyaya yakın ilçesindeyim.sen de antalyalıymışsın.deprem yazınca baktım profiline.bana yakın bi yerde galiba diye.iyi misin

Tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin..Benim ilk arabam mother care marka idi ama çok sorun yaşadım hatta firma 1 sene sonra paramı iade etti..Sonra gidip chicco aldım ondan çok memnun kaldım...Tabi aradan geçti 6 yıl şimdi hangisi iyi bende bilmiyorum daha hiç bakmadık...Tekrar hayyırlısı olsun:KK60:

saol canimcim :) yok mothercare in kendi arabalarini satici bile on plana cikarmadi. yalniz mini cooper hastasi biri olarak mini cooperin bebek arabasini gorunce kalbimden vuruldum ama cift tarafli kullanilamadigindan vazgectim. bir marka vardi anakucagiyla birlikte 2000 civari tutuyordu ams mukemmeldi resmen blo suan listemin basinda. chicco da sanki sirf isim satiyor onunda mukemmel arabalari var ama hep tuzlu tabii :) youtube da videolar var arastirip oyle alicam cok secenek var.

bana da kız ama 20.haftada kesinleşir dedi.kendilerine yanılma payı bırakıyolar.yanlışda görmüş olabilirim dedi.benimki biraz nazlandı bacaklarını açmamakta.ama %99 kız dedi.seninki de kızdır.yanılma payı bırakmıştır

benimki de yuzustu yatiyodu acmadi bacaklari kalktim 15 dk yuruyus yapip geldim tekrar ultrasona girdimbagdas kurmus yatiyordu gayette goruebilcek sekildeydi. bence benim doktor birine yanlis cinsiyet solemis sona dayak yemis ondan ℅100 olmadan gel git konusuyo. yuzde kac kiz diye ellikere sordum yuzde vermio bi kivirdi faln sinir etti bizi. ben bugun kizima gittim kirmizi ayakksbi aldim vala yanlis soylediyse pataklarim onu :D

Ben ilkinde 96 yı gördüm :KK43:

Sorma canım hemde nasıl gerçekten psikolojim alt üst oldu benim..Çıkmadı bizim bandaj ne suda yumuşadı ne de çıktı kafayı yicem artık yarın doktora gidicez o çıkartacak saat 11 olsa da gitsem diyorum Rabbim evlatla sınamasın en ufak acıları can yakıyor gerçekten çok ama çok zor:KK43:

oyy minigim kiyamam ben ona. doktor alkol dokup cikarir merak etme yumusuyr hemen cikiyor. hissetmez bile annesi uzme kendini

Back
X