- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
Yok cnm asiriya kacmadan bitiriyim istiyorum bizde genetik eger asiriya kacarsan dogumdan sonra armut seklini aliyosun ve oyle devam ediyo.bende armut olursam.benim kocada ayi olur heralde :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm asiriya kacmadan bitiriyim istiyorum bizde genetik eger asiriya kacarsan dogumdan sonra armut seklini aliyosun ve oyle devam ediyo.bende armut olursam.benim kocada ayi olur heralde :)
Canım kaç kilo hamile kaldın birde ben ilk hamileliğimde 16.haftadan 20.haftaya 5 kilo almışım ya ne yedim acaba bu 4 haftada çok merak ediyorum danayı yedim galiba:))
Yok zaten amacim 14 en fazla dahasini kaldiramam ama cok acele gidiyorum kilodaAy çok şeker
Ama zayıfsın maşallah yani en azından bir 12 13 alda utandırma bizi
![]()
Cok.gecmis.olsun cnm dkkat et fazla panik yapmaallhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor
allhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor
70 le kaldimCanım kaç kilo hamile kaldın birde ben ilk hamileliğimde 16.haftadan 20.haftaya 5 kilo almışım ya ne yedim acaba bu 4 haftada çok merak ediyorum danayı yedim galiba:))
Bende canım aynı işte 69.5 ile kaldım...Bakalım kaçla bitircez....70 le kaldim
Aman cnm allah korusun sakin ol kizcende korkar kiyamamallhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor
90 ani gecmezsem coks evincem ama zor gibi gorunuyorBende canım aynı işte 69.5 ile kaldım...Bakalım kaçla bitircez....
Nereye gidiyorsun cnm ücret ne kadar ? Bende pilates yapıyordum hamile kalınca bıraktımBen gebelik platesine basladim cnm suanlik bi faydasini goremedim aksine yaptikca istahim acildi
Cnm benim hastanemde ucretsiz ama doktorun orda olmak zorunda onun raporuyla basliosun disardan kabul etmiyolar ve her ay sonunda gebelik ve babalar icin egitimi veriliyorNereye gidiyorsun cnm ücret ne kadar ? Bende pilates yapıyordum hamile kalınca bıraktım
canim doktor bize suya oturtun dedi hem cabuk iyilesir dedi bandajda yumusayip cikar dedi Allah yardimcin olsun zor bi surecAnladım canım bende benim mesajlarımdan alıntı yapınca farklı anladım...Tabi ki herkesin kendi çocuğu bende aynı fikirdeyim sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz burda inşallah dediğin gibi herkes kendi istediği gibi gönlünce büyütsün bebeğini.....
Gülsimacım benimde derdim bu işte benimde bandaj hala düşmedi pazt olduk biz sünnetimizi bugün perşembeKaç günde düşecek bu?
Ben ilkinde 96 yı gördüm90 ani gecmezsem coks evincem ama zor gibi gorunuyor
canim doktor bize suya oturtun dedi hem cabuk iyilesir dedi bandajda yumusayip cikar dedi Allah yardimcin olsun zor bi surec
allhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor
Tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin..Benim ilk arabam mother care marka idi ama çok sorun yaşadım hatta firma 1 sene sonra paramı iade etti..Sonra gidip chicco aldım ondan çok memnun kaldım...Tabi aradan geçti 6 yıl şimdi hangisi iyi bende bilmiyorum daha hiç bakmadık...Tekrar hayyırlısı olsun![]()
bana da kız ama 20.haftada kesinleşir dedi.kendilerine yanılma payı bırakıyolar.yanlışda görmüş olabilirim dedi.benimki biraz nazlandı bacaklarını açmamakta.ama %99 kız dedi.seninki de kızdır.yanılma payı bırakmıştır
Ben ilkinde 96 yı gördüm
Sorma canım hemde nasıl gerçekten psikolojim alt üst oldu benim..Çıkmadı bizim bandaj ne suda yumuşadı ne de çıktı kafayı yicem artık yarın doktora gidicez o çıkartacak saat 11 olsa da gitsem diyorum Rabbim evlatla sınamasın en ufak acıları can yakıyor gerçekten çok ama çok zor![]()
ayy canım çok korktuk valla neyseki devam etmedi hemen geçti çok şükürCok.gecmis.olsun cnm dkkat et fazla panik yapma
kızcem benden korktu canım çığlık attım resmen tam oturup biraz bakim dedim bilgisayara koltukta beşik gibi sallandım yaaa inşş bir daha olmazAman cnm allah korusun sakin ol kizcende korkar kiyamam