Benim dr rahat bi kadın istediğni yapabilirsin diyo :s denize de gidebilirsin demişti.
Benim doktorumda öyle spor zaten kesinlikle oneriyorlar özellikle de yüzme. Güzel geçirmeye calismamiz lazim hamileyiz diye yum gün yatma normal hayayina devam etmeye calis demişti ama nerde.
ben İstanbul da yaşıyorum benim tayinim 30 saat uzakta bir ile çıkmıştı ve gidip gelmelerim uçakla oldu öyle rapor falan almadım dr umda memorial da sordum sıkıntı yok gitmen gerekiyorsa gideceksin dedi. şimdi ordan gelirken 28. haftadan sonra rapor alıyorsun 36 dan sonra doğum yaklaştığı için almıyolar. ben tam 36. haftamın başındayım ordan çıkmadan muayane oldum 35+5 haftalıktır herhangi riskli bir durum yoktur diye bide havaalanında kontrol ettiler hostes görevlendirdiler gelip gidip sordu o da haftamdan dolayı o kadar. Ondan önce rapor falan almadım öyle abartılacak bi durumla karsılaşmıyosun ki senin hamile olduğunu raporla anlasınlar ilk haftalarda zaten sağlıklı olduğun için rapor alıp biniyosun ve bi riskle karsılaşsan maddi olarak belki hak iddia edersin kimse geri getirmez senden gideni Allah korusun
Demek ki herkesin doktoru farklı bilgilendiriyor. Benim doktorumda acibademde ve rapor vereceğim dedi ki dediğim gibi gorumcemle de görüştüm böylesi çok daha iyi. Allah korusun benim elimde olmayan bir sebeple birşey olursa hakkimi her şekilde ararim.. Şuan içim rahat bi nebze.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.