- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
yaa bugün bende hiç bişi yok hatta bayaa bayya iyiyim bende korkuyorum duygularıma tercüman oldun![]()
Beklemekten başka çaremiz yok ama işte duygulara söz geçmiyor :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bugün bende hiç bişi yok hatta bayaa bayya iyiyim bende korkuyorum duygularıma tercüman oldun![]()
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedim
sata göre 5+3 üm canım cihaz da 5 haftalık ölçtü. dr haftasıyla uyumlu ve normal olduğunu söyledi.![]()
cok sevındım ıyıkıde yazmısım buraya. Sızınde kremınız oldu :)
sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki.. burda aldığımız kötü haberlerden sonra çok evham yaptım. sırf bu yüzden gittim kontrole ama en azından şimdilik herşey normal dedi dr. sizler için de böyledir inşallah. bundan sonra birbirimizi olumlu düşünmek için motive edelim, kuruntulara kapılmayalım.
canım benim ufaklık duramadı ne acelesi vardı 37+2de doğacak inşallah bu erken doğmaz en azından 1 hafta daha dursun rabbim o günleri gösterirse inşallah
canım beli lastıkli pantolanlardan bolca var bu sene, özellikle kotonda hem şık hem rahat ben onla idare ediyom şimdilik kotlara elveda...
bende aynen evde takılmayı planlıyorum
Cihaz en doğrusu hadi hayırlısı olsun ne zaman çağırdı kontrole ilaç verdimi
10 gün sonra kalp atışlarına bakabiliriz dedi ama artık kendi dr uma giderim herhalde. ilaç olarak ilk 3 ay için folik dışında bişey vermiyoruz dedi.
merhabalr kızlar ısten gucten yenı okuyp selam verebıldım.. bugun ruyamda ultrasona gırdıgımı ve doktorun erkek oldugunu gosterdıgını gordum resmen:) gecen hafta da kzım oldugunu gormustum:) bıde ıkız olurmus![]()
Hadi hayırlısı neden olmasın :)) bu arada burda bir topik var bebeğin kesedeki duruşu önemli cinsiyeti veriyor diyor büyük bir çoğunluğunda tutmuş ben ilk haftalarda kız görüyordum ama şimdi sürekli erkek çocuğu görüyorum ve o topiğe görede erkek olucak . Aman kız çok istiyordum ama olsun sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım da ilk bebek o kadar önemli değil:))
kaçıncı haftadaki duruşuna göre canım? link atabilirmisin? bende en başından beri erkek diye hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek.
Sitenin adı neydi
memurların doğum izni 6 ay olmuş inşallah şu sınavı kazanırımda memur olurum
yoksa gerekirse ücretsiz izin isterim
büyük ihtimal benim annem bakacak
zaten annem olmazsa kimseye güvenemem işi bırakırım 3 yaşına kadar kendim bakarım
sonrasında kreşe veririm
yeğenimin gittiği kreş canlı kameralarla izleniyor başka türlü içim rahat etmez
Sayende valla canım sağolasın :)
ben hamile olduğumdan şüphe etmiştim artık o kadar yanipek nadir adet sancısına benzer ağrım oluyor o kadar. ne bulantı ne baş dönmesi ne de başka birşey.. gelecek ne gösterecek bilinmez ama bu şekilde de normal bir hamilelik olabiliyormuş demek.. inşallah biz şanslı annelerdenizdir böyle sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz
![]()
Ah telefondan giriyorum , 8.haftadan sonrası ama bence 7 de de belli olur . Senin kaç hafta şuan ?? Google yaz :bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmini: diye seni direk yönlendirir oraya :) anneler hissedermiş zaten :)
facebooktan gırıyosun cnm. arama yerıne anneler hisseder yaz. bepantholun sıtesı cıkıyo ordan. oncekı sayfalarda lınkı atmıstım bı bak ıstersen