• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ilk kez böyle koyu akıntı oluyor. Doktorum henüz hastanede değil daha yarım saati var. Çok korkuyorum :( nette okuyorum her kafadan ayrı bir ses. Size danışayım dedim yaşayan varsa bilir en azından. Sağol canım bakalım bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) rahatlaticak mi bilmiyorum ama bende kirmizi akinti gelmisti, doktoruma sordugumda iliski sonrasi ise normal bi durum oldugunu soylemisti.. tehlike arzeden akintilar surekli olan kanamali akintilarmis.. Icini rahat tutmalisin bence..Sana diyorum ama benimde aslinda senden bi farkim yok :)

Son düzenleme:
:) rahatlaticak mi bilmiyorum ama bende kirmizi akinti gelmisti, doktoruma sordugumda iliski sonrasi ise normal bi durum oldugunu soylemisti.. tehlike arzeden akintilar surekli olan kanamali akintilarmis.. Icini rahat tutmalisin bence..Sana diyorum ama benimde aslinda senden bi farkim yok :)

Şu günlerimizi hayırlısıyla atlatsak da hepimiz rahatlasak

günaydın kızlar nasılsınız
benim hamileliğim çok zor geçiyor bir yudum yemek yesem hemen çıkarıyorum:14:
artık içimde bişey kalmadı
pazartesi doktordan rapor almayı düşünüyorum yada hastaneye yatırmasını isteyeceğim en azından serumlarla falan biraz beslenirim
korkuyorum bebeğimide besleyememekten.
Allahım ne olu hemen geçsin bu günler :14:

Insallah hicbisey cikmicak cnm,rahatlamis olarak donuceksin evine :)

İnşallah canım bi gidebilsem.. Özel sektör rezaleti işte milletin keyfini beklemem lazım önce

İnşallah canım bi gidebilsem.. Özel sektör rezaleti işte milletin keyfini beklemem lazım önce

Güzel haberlerle geleceksiin canım. bebişle ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum. bunu dr dan duyup rahatlayacaksın inşallah..

Güzel haberlerle geleceksiin canım. bebişle ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum. bunu dr dan duyup rahatlayacaksın inşallah..

İnşallah canım benim inşallah

günaydın kızlar nasılsınız
benim hamileliğim çok zor geçiyor bir yudum yemek yesem hemen çıkarıyorum:14:
artık içimde bişey kalmadı
pazartesi doktordan rapor almayı düşünüyorum yada hastaneye yatırmasını isteyeceğim en azından serumlarla falan biraz beslenirim
korkuyorum bebeğimide besleyememekten.
Allahım ne olu hemen geçsin bu günler :14:

bebeğin için endişe etme canım daha çok küçük ve ihtiyacı olanı senden alıyor bir şekilde ama kendi sağlığın için bişeyler yapılmalı tabi. bir an önce atlatırsın inşallah.
İlk ayların sıkıntılı günlerini bir atlatsak güzel günler bekliyor bizleri. cinsiyetleri öğrenip ciciler almaya başlıycaz:16: o günleri düşünmeye çalış az kaldı inşallah..

günaydın bayanlar herkes bugün nasıl? benim çok şükür aşırı bi sağlık problemim olmamasına rağmen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorum:( bebegimin olacağı için çok mutluyum o ayrı ama sürekli halsiz bitkin uykusuz ve keyifsizim, sizler nasılsınız?

günaydın bayanlar herkes bugün nasıl? benim çok şükür aşırı bi sağlık problemim olmamasına rağmen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorum:( bebegimin olacağı için çok mutluyum o ayrı ama sürekli halsiz bitkin uykusuz ve keyifsizim, sizler nasılsınız?

Bende aynısıyım . Bide dün akşam kayınvalidemler geldi görümcelerle iki tane benden küçükler biri üni biri lise bana bakar eşimin iftarını sahırunu falan hazırlar diye düşünyrm ama çok pis kendisi mutfaga bi girdim bu sabah girmez olaydım ayagıma bişyler yapışıyo iğrenç çaydanlığımı ne ara yag yaptın pis kadın yaa kendi evindede pis benm ztn halim yok kim temzleyeck onları hayret yani

değişmeli benm ruh halim, bazen sabahları mutsuz uyandığım oluyor. normalde sindirebildiğim olaylara artık çok fazla tahammül edemiyorum. ama mutlu anlarım da çok :) geçip gidiyo işte böyle günler..

canım benimde bulantı gibi bir sorunum yok çok şükür ama bahsettiğin gibi halsiz ve keyifsizim. yanlız değilsin yani. hormonal diye düşünüyorum üzerinde durmamaya çalışıyorum şimdilik. inşallah geçer yakında..

Ilk kez böyle koyu akıntı oluyor. Doktorum henüz hastanede değil daha yarım saati var. Çok korkuyorum :( nette okuyorum her kafadan ayrı bir ses. Size danışayım dedim yaşayan varsa bilir en azından. Sağol canım bakalım bekliyorum

Bendede var bişi yok dedi Dr gebelikle ilgili olur demişti

birde çin takvimini deneyın derim genelde isabetli oluyor

ya ben onada baktım ama hamıle kaldıgınız ay dıyoya orda suphelerım var. en son 29 nisanda adet oldum. mayısta hamıle kalmıs oluyorum sanırım. bıde yasına bır katıyosun dıyolar o dogrumu ?

Bende aynısıyım . Bide dün akşam kayınvalidemler geldi görümcelerle iki tane benden küçükler biri üni biri lise bana bakar eşimin iftarını sahırunu falan hazırlar diye düşünyrm ama çok pis kendisi mutfaga bi girdim bu sabah girmez olaydım ayagıma bişyler yapışıyo iğrenç çaydanlığımı ne ara yag yaptın pis kadın yaa kendi evindede pis benm ztn halim yok kim temzleyeck onları hayret yani

Aynısını benim kv de yapmış hiç düşünmezler

Back
X