2015 Şubat Anneleri

Gunaydin herkese aramiza yeni arkadaşlar katilmiş hayirli olsun. Saglikli bir hamilelik gecirirsiniz inşallah.

Gece bir kere WC te kalkiyorum sahur vakti ve sabah kalktigimda nazil sikismis oluyorum. Sizde de öyle mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın. geçmiş oldun bu arada Allah kolaylık versin. Valla ben sabaha kadar wc de yaşıyorum.

15 gün önce birisi " balkona kuş yuva yapmak istedi bırakmadım sonra da üzüldüm keşke yapsaydı" demişti.
ben de bizim balkona yaptı yavruladı bile merak etme geri gelirler demiştim.
bütün evi kuş piresi sardı perişan oldum kabarmadık yerimiz kalmadı.
dün ilaçlama şirketi çağırdık evi ilaçlattık perişan durumdayız.
umarım sizin kuş geri gelmemiştir. :))

Allah söyletti doktor bi baksın kenara köşeye sıkısmıstır bitane daha :p

evet ikiz eşiyim ben de ikiz olur diye düşündüm ama değilmiş.
kayınvalidem de rüyasında ikiz görmüş tutturdu ikiz diye. değil diyorum ama öyle gördüm diyor.
kadın ne kadar rüyalarına güveniyor ki ultrason cihazına bile güvenmedi. :))

kayınvalidem de rüyasında ikiz görmüş tutturdu ikiz diye. değil diyorum ama öyle gördüm diyor.

valla cnm bazen görünmüo benim halamında üçüzmüş hep ikiz demiş doktor sonra dogumda 2 oğlu beklenen 1 kızı beklenmeyen oluvermiş :)

15 gün önce birisi " balkona kuş yuva yapmak istedi bırakmadım sonra da üzüldüm keşke yapsaydı" demişti.
ben de bizim balkona yaptı yavruladı bile merak etme geri gelirler demiştim.
bütün evi kuş piresi sardı perişan oldum kabarmadık yerimiz kalmadı.
dün ilaçlama şirketi çağırdık evi ilaçlattık perişan durumdayız.
umarım sizin kuş geri gelmemiştir. :))

ayyyyyy cok gecmiş olsun.. seneler önce annemlerde bizde yaşamıstık..
kıyamadık atmaya sonrada aynı dediğin gibi pirelendik.. balkona ve salona sinen kuş kakası
kokusuda cabası aylarca gecmedi o koku..

valla cnm bazen görünmüo benim halamında üçüzmüş hep ikiz demiş doktor sonra dogumda 2 oğlu beklenen 1 kızı beklenmeyen oluvermiş :)

amanınn üç bebek bir arada düşünemiyorum. benim bir tane bile sığmadı da düştü.

Evet bu durum uzerine hayir diyorum artik evden cikmiyorum dinlenmem lazim. O da anliyor artik beni biraz. Sen de mi hayir diyemiyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genelde catir catir derim 😁
Cok sevdigim insanlar icin son raddee kadr dememeye calisirim da calismamak lazim aslinda

ayyyyyy cok gecmiş olsun.. seneler önce annemlerde bizde yaşamıstık..
kıyamadık atmaya sonrada aynı dediğin gibi pirelendik.. balkona ve salona sinen kuş kakası
kokusuda cabası aylarca gecmedi o koku..

sağol. huylandım yine.

Owww sut aksine gaz yapar :)

Ay ne biliim bende cok gaz skntsi var midem asiri yaniyo
Kime desem 3 yudum sut ic diyo
Zararli olmayan herseyi deniyorum iste napiim

Benim esim de ikiz ama ilki de tekto bu da tek
Em ruyamda ikiz kiz gordum kucagimda

İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz

Ben tutmuyorum canim
Allah omur erirse seneye emzirme doneminde de emerse yavrum tutmayip sonraki yil kazakarini tutcm nasipse

Benim esim de ikiz ama ilki de tekto bu da tek
Em ruyamda ikiz kiz gordum kucagimda

olsun işte ilkiyle beraber iki tane olacaklar. ikiz zordur hem.

Aynıyız aynı çoğunu da o hap yapıyor.ben de günde 200-200 mg içiyorum hayatımı mahvetti.depresyonu da tetikliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar bende sizin gibiyim bencede progeston cok fazla etkiliyor bizi.benim kanamalarim oluyor arada doktor yaticaksin dedi gunde uc defa 200 luk kullaniyorum resmen hayattan soguttu beni migde siskinligide yapiyor sersemlik falan cok fena ,migde bulanyilarimda var cok 😔 umarim en kisa surede duzelir bu belirtilerde iyi bir sekilde gebeligimizi surdururuz.

İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz

Merhaba bayanlar:16: iki gündür iş yerinde o kadar yoğundum ki ancak gelebiliyorum:52: umarım herkes iyidir.
Benim bulantı vs. gibi bir sıkıntım yok onun için tutuyorum. Fena gitmiyor şimdilik bakalım devam edecebilecekmiyim.

Back
X