2015 Şubat Anneleri

Ablalar az önce aile hekimime gittim progestan yazdırmaya nasılsın dedi anlattım tansiyonum düşük ağlıyorum mide bulantısı kusma baş dönmesi uyku hali var dedim progestanın etkisi dedi. Progestan hamilelik hormonu zaten sende var ayriyetten verilince iki kat yaşıyorsun bütün belirtileri dedi. Ondan böyleymişim böyleymişiz.

kızlar canım çok sıkkın
en yakın arkadasımla aynı anda gebe kaldık
istanbulda devlet hastanesine kontrole gitti 6+3 demiş doktor
bebek cansız görünüyo ve içte kanama var demiş :50:
düşüklede sonuçlanabilir bişey olmayadabilir demiş :50:
ne demek bu anlayamadık.ağlıyo :43:

devlette dr lar biraz fazla açık sözlü! olabiliyor canım. ilaç, istirahat gibi birşey tavsiye etmemiş mi?? bence başka bir dr a daha görünsün.

devlette dr lar biraz fazla açık sözlü! olabiliyor canım. ilaç, istirahat gibi birşey tavsiye etmemiş mi?? bence başka bir dr a daha görünsün.

gitcek birazdan
ilaç milaç hiç bişey dememiş
malak gibi kalmış arkadasım üstünü giyinmiş gelmiş

SSK çalışan fiyatı buymuş ben başka hastaneye gidiyodum tabi daha küçük çaplı bişey 20 tl vermiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başka alternatifler ara derim muayenesi böyle ise doğumu da pahalıdır diye tahmin ediyorum.

Kızlar doktorumu değiştiriyorum hastaneden aradılar randevunuza geliyormusunuz diye evet dedim sordum ki muayene ücreti ne kadar diye 57 tl sadece muayene tetkikler yok dedi normal mi sizce ?

benim de normal sıradan bir hastane 45 tl . iyi bir hastane ise çok değil. hizmet hastanesinde 120 tl

4 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim

ay birden daldım forumda eski bir üyeyyim çeyiz düğün her hazırlığımıo yaptım 18 mayısta evlendim ve dün üyeliğimi dondurup yeni bir üye açtım sıfırdan :)))) bilmiyorum bu topiktemi olucam yoksa mart ayımı hesaplamam lazım sanırsam

Son düzenleme:
Ablalar az önce aile hekimime gittim progestan yazdırmaya nasılsın dedi anlattım tansiyonum düşük ağlıyorum mide bulantısı kusma baş dönmesi uyku hali var dedim progestanın etkisi dedi. Progestan hamilelik hormonu zaten sende var ayriyetten verilince iki kat yaşıyorsun bütün belirtileri dedi. Ondan böyleymişim böyleymişiz.

evet ben de öyle dusunmustum. bızım aıle hekımı yazmıyor progestan uzman yazabılır dıyorlar.

Merhabalar
Beninde eklermisinizz listeye sat 18 mayis yas 29 ilk bebek bugun kontrole gittim kalp atislarini gorduk allaha cok sukur haftamiz 6+4 tahmini dogum tarihi 22-02-2015

başka alternatifler ara derim muayenesi böyle ise doğumu da pahalıdır diye tahmin ediyorum.

Gidip hepsini sorcam artık napalım iyi bi hastane çünkü

4 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim

ay birden daldım forumda eski bir üyeyyim çeyiz düğün her hazırlığımıo yaptım 18 mayısta evlendim ve dün üyeliğimi dondurup yeni bir üye açtım sıfırdan :)))) bilmiyorum bu topiktemi olucam yoksa mart ayımı hesaplamam lazım sanırsam

hayırlı olsun.. sat ne zaman? 4-5 haftalıksa doğum mart çıkacaktır canım.

hayırlı olsun.. sat ne zaman? 4-5 haftalıksa doğum mart çıkacaktır canım.

deidğiniz terimden bişi anlamadım ama 18 mayısta evlendim adet geciktirici kulalnıyordum 25 mayısta regl oldum 2 haziran da bitti zaten 25 haziranda regl olmayınca 5 gün gecikince test yaptım osnuç haziran başında hamil kaldım herhalde

değerim 1030 çıktı, meedical parka gittik istanbulda yaşıyorum onlarca kan testi yapıldı ve ultasonla bebeğe bakıldı kese ollumşmuş

sizlerin 4. haftada nasıldı değerleri

Son düzenleme:
deidğiniz terimden bişi anlamadım ama 18 mayısta evlendim adet geciktirici kulalnıyordum 25 mayısta regl oldum 2 haziran da bitti zaten 25 haziranda regl olmayınca 5 gün gecikince test yaptım osnuç haziran başında hamil kaldım herhalde

değerim 1030 çıktı, meedical parka gittik istanbulda yaşıyorum onlarca kan testi yapıldı ve ultasonla bebeğe bakıldı kese ollumşmuş

sizlerin 4. haftada nasıldı değerleri

son adet tarihini sormuştum canım doğum tarihini ona göre hesapllıyoruz. internette sorgulama yapabilirsin. sat 25 mayıs ise doğum tarihi martın başı çıkar sanıyorum.

son adet tarihini sormuştum canım doğum tarihini ona göre hesapllıyoruz. internette sorgulama yapabilirsin. sat 25 mayıs ise doğum tarihi martın başı çıkar sanıyorum.

evet sağolasın canım sitede varmış hesaplama aşşağıdaki programı yapmaya çalışıyorum bende

kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.

Evet cok fena gaz yapiyor. Icmem gerektigi icin gunde 1 bardak iciyorum ama iste :))) bu arada doktor bana karbonatli su icwbilirsin mide agrisi icin demisti.

Karbonatli su icebilme olayina sevindim dogrusu :)

Genelde catir catir derim 😁
Cok sevdigim insanlar icin son raddee kadr dememeye calisirim da calismamak lazim aslinda

Haha ya icinden ne geliyosa onu soyle gitsin demi niye kasiyosak bazen kendimden bile sıkılıyorum bu konuda böyle mıy mıy mıy yapınca :D

Ay ne biliim bende cok gaz skntsi var midem asiri yaniyo
Kime desem 3 yudum sut ic diyo
Zararli olmayan herseyi deniyorum iste napiim

Bir bardak suya yarım çay kaşığı ingiliz karbonatı ( eczaneden alman gerek bu içilebilir ve tadı iyi olan tek karnonattır) atıp iyice karıştırıyosun bikaç dk bekleyip tekrar karıştırıyosun o içindeki karbonat yok olana kadar sonra yavaş yavaş içiyosun. Hızlı içersen bazen tansiyonu düşürebiliyormuş. Her derde devadır araştır bak internette. Suyu alkali yapıyorsun ya vücuda çoj faydası var. Hamilelikte de sakınca olmadığını öğrenirsem hep bunu içerim acayip rahatlatıyor mideyi

Back
X