2015 Şubat Anneleri

deidğiniz terimden bişi anlamadım ama 18 mayısta evlendim adet geciktirici kulalnıyordum 25 mayısta regl oldum 2 haziran da bitti zaten 25 haziranda regl olmayınca 5 gün gecikince test yaptım osnuç haziran başında hamil kaldım herhalde

değerim 1030 çıktı, meedical parka gittik istanbulda yaşıyorum onlarca kan testi yapıldı ve ultasonla bebeğe bakıldı kese ollumşmuş

sizlerin 4. haftada nasıldı değerleri

canım hayırlı olsun bebısın . benımde 1034 tü :) hatta bana hemsıre ikiz olabılır dedı ama tek cıktı benımkı. sat son adet tarıhı demek. bıde bat var oda beklenen adet tarıhı. ögren bunları lazım olucak :) kese olusmus mu yazdın alnyalamadım ben. olusmadıysada uzulme bızımkıler 5. haftadan ıtıbaren gorunmeye basladı. erken yanı daha. hemen folık asıde basla. bol bolda su iç :) iyi bak bebişe :)

bızde suan kafamızı taslara vuruyoruz. bıde benımkı beklenen bı gebelıktı . ama ozel sıgorta hıc aklımıza gelmedı. şimdi şimdi dıyoruz nıye yaptırmadık dıye. ama kısmet napalım her ıste bı hayır vardır

Sanırım ykb hamileyken sigorta yapıyor tam bi araştırıyım bilgi veririm sna da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.

canım benimde değerim 234 çıkmıştı 4. haftada keseyi gördük ama bir sorun olmadı. inş ondada yoktur

kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.

canım inanmasın banada doktor öle söledi hatta benm 6 gn geçti adetim 78 çıktı 2 gün sonra 180 çıktı bazı doktorlar böyle insanın moralini bozabiliyor. adeti düzensizse geç döllenmiştir geç yumurtlamıştır

Kızlar ben su içmekten nefret ediyorum napıcam ya :( hamile kalmadan öncede günde bir bardak anca içerdim. Şimdi zorlaaa 1-1,5 litre anca içiyorum o da biley yemediğimden iyice midemi bulandırıyo :(

ocak anneleri 11-14 haftalıklar cinsiyetleri belli olmuş
bizde o döneme atlasak hemen :)
benim için cinsiyeti o kadar önemli değil ama merak ediyor insan yinede.
biz bayramdan sonra ancak öğreniriz.

kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?

Laktozsuz sut alin kizlar. Ben çareyi onda buldum. Gaz yapmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sütü genel olarak sevmiyorum şimdi eşim bana nesquik aldı onla içmeye çalışıyorum :D 👶

Bir bardak suya yarım çay kaşığı ingiliz karbonatı ( eczaneden alman gerek bu içilebilir ve tadı iyi olan tek karnonattır) atıp iyice karıştırıyosun bikaç dk bekleyip tekrar karıştırıyosun o içindeki karbonat yok olana kadar sonra yavaş yavaş içiyosun. Hızlı içersen bazen tansiyonu düşürebiliyormuş. Her derde devadır araştır bak internette. Suyu alkali yapıyorsun ya vücuda çoj faydası var. Hamilelikte de sakınca olmadığını öğrenirsem hep bunu içerim acayip rahatlatıyor mideyi

Canim zaten hamilelikten hem ilactir karbonattir elimi uzatmiyorum ki normalde hic boyle sorunlarim yoktu o yuzden bilmem bile..

canım inanmasın banada doktor öle söledi hatta benm 6 gn geçti adetim 78 çıktı 2 gün sonra 180 çıktı bazı doktorlar böyle insanın moralini bozabiliyor. adeti düzensizse geç döllenmiştir geç yumurtlamıştır

cnm saol cevabın ıcın. ilettım yazdıklarını . doktorlar dusuncesız oluyor bazen.

olsun işte ilkiyle beraber iki tane olacaklar. ikiz zordur hem.

Allah osteyene versin zaten canim benim ben halimden memnunum hamdolsun
Ruyada gormekle ikizlik cikmayabiliyor onu anlatmak ostemistim

canım benimde değerim 234 çıkmıştı 4. haftada keseyi gördük ama bir sorun olmadı. inş ondada yoktur

ilettım cnm. bencede sıkıntı yok ama ıste kızı yok yere uzmus. kese gorunene kadar uyku yok artık ona :(

benım bıldıgım ıkızlık bı nesıl atlar. sızın bebıslerın muhtemelen ıkızlerı olur :)

Saglikli olsunlar da gerisi muhimdegil
Kiz erkek ikiz ucuz..
Mevlam sagliktan ayirmasin

kizlar merhabalar..uzun suredir giremedim foruma..artik 7+6 gunluguz sukurler olsun bebisim 14 mm olmus kalbi gumbur gumbur atiyor..doktor hersey yolunda dedi icime su serpti vallahi:-) kan tahlillerimde yapildi hepsi olmasi gerektigi duzeyde ins bi sikinti olmadan bitiririz hamisligimizi..kizlar bisey sorcam size ben geceleri yuz ustu yatiyorum yatarken yan yana sirt ustu ama gece bi anda uyaniyorum bi bakiyorum ki yuz ustuym suan bi sakincasi olur mu cok korkuyorum bazen bebisime zarar vericem diye ama engelde olamiyorum uykumda donuyorum..bide bu kullandiginiz progestan ne?ne ise yariyor bana oyle bisey vermedi doktor kullandigim folik asiti degistirdi sadece folik iyod diye bisey kullanan var mi bu haptan?

ben de folbiol kullanıyordum folyo diye bişey verdi. bulamazsan folik iyodu al demişti. ben folyoyu buldum 20 gündür onu kullanıyorum.

Kızlar doktorumu değiştiriyorum hastaneden aradılar randevunuza geliyormusunuz diye evet dedim sordum ki muayene ücreti ne kadar diye 57 tl sadece muayene tetkikler yok dedi normal mi sizce ?

cnm bence normal ben 60 TL veriyorum.. ama 10 gün içinde bidaha gitmem gerekirse para almıyorlar.

Kızlar ben su içmekten nefret ediyorum napıcam ya :( hamile kalmadan öncede günde bir bardak anca içerdim. Şimdi zorlaaa 1-1,5 litre anca içiyorum o da biley yemediğimden iyice midemi bulandırıyo :(

Evet bende aynı durumdayım😕 televizyonda bile içecek,yiyecek görünce midem kalkıyo... İnşallah bir süre sonra biter bu şikayetler güzelce bebeklerimizi büyütmek için herşeyi yeriz 😁

bende senin gibiyim,suyla aram yok hiç..şu an bile 1 litre en fazla ya içiyorum ya içmiyorum..ayran,süt falan içiyorum..bilmiyorum nolcak..zorla da içemiyorum ki ben..zorla içilen suyunda faydası yokmuş zaten,susayınca için diye duymuştum doktorlardan..

Back
X