2015 Şubat Anneleri

Ablalar az önce aile hekimime gittim progestan yazdırmaya nasılsın dedi anlattım tansiyonum düşük ağlıyorum mide bulantısı kusma baş dönmesi uyku hali var dedim progestanın etkisi dedi. Progestan hamilelik hormonu zaten sende var ayriyetten verilince iki kat yaşıyorsun bütün belirtileri dedi. Ondan böyleymişim böyleymişiz.

Merhaba kizlar. Progestani aile hekimime yazdirdim. Ayrica kadin dogumcum 200mglik verdi ve yan etkilerini yasamamam icin gece yatmadan once icmemi soyledi.

kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.

papatis arkadaşın doktoru acayip saçmalamış. benim adeti 2 gün geçe değerim 82 çıkmıştı bana doktorum gayet iyi demişti. çok şükür dün bebeğimin kalp atışlarını da duydum. doktorunu değiştirsin ve içini ferah tutsun arkadaşın tatlım.

Evet bende aynı durumdayım😕 televizyonda bile içecek,yiyecek görünce midem kalkıyo... İnşallah bir süre sonra biter bu şikayetler güzelce bebeklerimizi büyütmek için herşeyi yeriz 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora annemde gelmişti beni şikayet etti bir lokma yediremiyoruz die doktorum da ne güzel diyince kalakaldı kadın yazık :D ılk 3 ay normal yiyememesi zorlamayın bu sefer kusar bikere kusarsa devamı gelir o daha kötü dedi. Bebiş zaten annesinin depolarını sömürüyo şuan depolar azaldıkça zaten vücut kendi isticek bi takım yemekleri o zaman yicek dedi. Hatta 75 kiloydum bana kilo bile versen süper olur dedi nitekim 2 kilo verdim. Ama su içmemek konusundaki fikrini bilemicem :\

canım hayırlı olsun bebısın . benımde 1034 tü :) hatta bana hemsıre ikiz olabılır dedı ama tek cıktı benımkı. sat son adet tarıhı demek. bıde bat var oda beklenen adet tarıhı. ögren bunları lazım olucak :) kese olusmus mu yazdın alnyalamadım ben. olusmadıysada uzulme bızımkıler 5. haftadan ıtıbaren gorunmeye basladı. erken yanı daha. hemen folık asıde basla. bol bolda su iç :) iyi bak bebişe :)

su içmetyi hiç sevmiyorm ama pazartesi günüden beri çok içiyorum kese oluşmuş gördük kesemizi

folik asiti 4 haftadır içiyordum aralarda unutuyordum ama folibol kullanıyorum şüphem vardı çünkü hamilelik ile ilgili

kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?

Canim ben 10 gün önce gittim kalp atisini duyduk 1ay sonraya cagirdi. İkili test yapilacak bu gittiğimde de.

Sütü genel olarak sevmiyorum şimdi eşim bana nesquik aldı onla içmeye çalışıyorum :D 👶

Mantikliymis :))
Bende tam tahsilli gevreklerle tuketiyorum sade içmek pek hoşuma gitmiyor. Ya da muzlu sut yapiyorum felan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende senin gibiyim,suyla aram yok hiç..şu an bile 1 litre en fazla ya içiyorum ya içmiyorum..ayran,süt falan içiyorum..bilmiyorum nolcak..zorla da içemiyorum ki ben..zorla içilen suyunda faydası yokmuş zaten,susayınca için diye duymuştum doktorlardan..

Aksine susamayı beklemeyin aklınıza geldikçe bilaç yudumda olsa için ddiyor uzmanlar. Susamak vücudun alarm durumuna geçmesiymiş. Yanımda şişe gezdiriyorum evde aklıma geldikçe içiyorum bende napim 😞

Selam subat annisleri.dun serum yedim.ayakta zor duruyordum acliktan.yiyemiyoru ama kusuyorum.bu ne ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.

Ahhh ne yazıkki olabilir ... Benim 408di doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi. 2 gün sonra birdaha gel dedi zaten ertesi gün kanama başlamıştı ..... Ama o ne zmn yapmış testi ? Ben aynı gün yaptırmıştım sonucum buydu .... İnşallah onun öyle değildir de yıkılmaz Allahım inşallah .....

kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?

Kalp atışını 6 da duydum 8 de çağırdı ve bir daha 1 ay sonra yani 13 te gidicem canım . Senin nasıl ? Herşey yolundamı ???

selamlar ben nereye yazacağımı bilemediğim için ocakmı şubatmı bilemiyorum :) tahmini doğum tarihim 1 şubat gözüküyor. ben uzun süredir bu forumdayım acı tatlı çok anılarım oldu. ilk 3 gebeliğim hüsranla sonuçlandı malesef düşük oldu hepsi. rabbim 3. düşükten 2 ay sonra yine mucizemizi verdi. salı günü doktorda elleri kolları bile belli olmuş bir tosuncuğum vardı kalbide atan :) :nazar::nazar: 24 temmuz da ise yani ortalama 14 haftalık içinde olucaz 2 li testim yapılcak allahın izni ile. burada da bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuştur mutlaka kesinlikle üzmesinler kendini ben hiç umudumu kaybetmedim.rabbim hepimizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. sorularınız olursa seve seve yanıtlarım bu arada kullandığım ilaçları da söyleyeyim hergün 1 tane kan sulandırıcı iğne günde birtane folibol günde 3 defa vajinal olarak progestan (200 mg) alıyorum. doktor ikili teste gidene kadar kesmiyelim dedi progestanı. hamileliğin başından beri düzenli kullanıyorum.bu arada 12. haftaya kadar ilşki yasak dendi.

Doktora annemde gelmişti beni şikayet etti bir lokma yediremiyoruz die doktorum da ne güzel diyince kalakaldı kadın yazık :D ılk 3 ay normal yiyememesi zorlamayın bu sefer kusar bikere kusarsa devamı gelir o daha kötü dedi. Bebiş zaten annesinin depolarını sömürüyo şuan depolar azaldıkça zaten vücut kendi isticek bi takım yemekleri o zaman yicek dedi. Hatta 75 kiloydum bana kilo bile versen süper olur dedi nitekim 2 kilo verdim. Ama su içmemek konusundaki fikrini bilemicem :\

Aynen bende 4 kilo verdim 😁 su her zaman değerli ona diyecek bişey yok. Ben bu ara karpuza sardım birde doğal ev yapımı vişne suyu. Bunlarlada sıvı dengemi sağlamaya çalışıyorum bakalım 😊

Ben geçen hafta ilişki olayını sormayı unuttum doktoruma ya 😕 gebelikte sorun yok dedi ama kafama göre bişey yapmayayım dimi 😕

Sanırım ykb hamileyken sigorta yapıyor tam bi araştırıyım bilgi veririm sna da

Valla kizlar benim ozel sigorta var is yerinden sgk haricinde. Yalnuz bizim police kapsaminda annelik reminati dahil degilmis. Ki dahil edildikten 12 ay sonra kullanilabiliyormus. 3 yildir burda calisiyorum keske girdigim zamanlar dahil ettirseydim diyorum. Ama o zamanlar bekar olunca insan oek akil edemiyor :(

selamlar ben nereye yazacağımı bilemediğim için ocakmı şubatmı bilemiyorum :) tahmini doğum tarihim 1 şubat gözüküyor. ben uzun süredir bu forumdayım acı tatlı çok anılarım oldu. ilk 3 gebeliğim hüsranla sonuçlandı malesef düşük oldu hepsi. rabbim 3. düşükten 2 ay sonra yine mucizemizi verdi. salı günü doktorda elleri kolları bile belli olmuş bir tosuncuğum vardı kalbide atan :) :nazar::nazar: 24 temmuz da ise yani ortalama 14 haftalık içinde olucaz 2 li testim yapılcak allahın izni ile. burada da bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuştur mutlaka kesinlikle üzmesinler kendini ben hiç umudumu kaybetmedim.rabbim hepimizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. sorularınız olursa seve seve yanıtlarım bu arada kullandığım ilaçları da söyleyeyim hergün 1 tane kan sulandırıcı iğne günde birtane folibol günde 3 defa vajinal olarak progestan (200 mg) alıyorum. doktor ikili teste gidene kadar kesmiyelim dedi progestanı. hamileliğin başından beri düzenli kullanıyorum.bu arada 12. haftaya kadar ilşki yasak dendi.

Hayırlıolsuuuun:)

Ben geçen hafta ilişki olayını sormayı unuttum doktoruma ya 😕 gebelikte sorun yok dedi ama kafama göre bişey yapmayayım dimi 😕

Ben ilk 5+3 te gittim 3 hafta yasak koydu. Yarın bitiyo yasak ama haftaya sormadan bişi yapmıycam. Bebeğimiz daha önemli

Ya ilişki olayını ben sormadan doktor ilişki yasak dedi bana da yani onlar ztn söylerdi problem olsa bence yine de zorlama kendini ztn insanın canı hiç bişy istemiyoki valla şahsen ben hiç ilişki milişli istemyrm yani

o arkadaşın kimse söle doktoru halt yemişş canımm..
benim adete 5 gün kala değerim 17 idi..doktorum kimyasal olabilir yükselmesine bakıcaz dedi..
2 gün sonra yani adete 3 gün 60 çıktı..yükselme var ama hala düşük...
2 gün sonra tekrar 240 çıktı doktorum güzel dedi...yani adet günümde 240 tı değerim..
sonra 600 küsür oldu..ve bundan 3 gün sonrada keseyi gördük canım..
7. haftada kalp atışını duydukçç

doktor haftada sadece 1 kez ilişki dedi daha sık olmayacak dedi

papatis arkadaşın doktoru acayip saçmalamış. benim adeti 2 gün geçe değerim 82 çıkmıştı bana doktorum gayet iyi demişti. çok şükür dün bebeğimin kalp atışlarını da duydum. doktorunu değiştirsin ve içini ferah tutsun arkadaşın tatlım.

bencede oyle cnm. sacma sapan konusmus doktor. ama kız doktordur vardır bı bıldıgı dıye dusunup kuruyo kafasında

su içmetyi hiç sevmiyorm ama pazartesi günüden beri çok içiyorum kese oluşmuş gördük kesemizi

folik asiti 4 haftadır içiyordum aralarda unutuyordum ama folibol kullanıyorum şüphem vardı çünkü hamilelik ile ilgili

su yu bırakmak yok. bol bol içmeye devam. hem belkı alısırsın ve dogumdan sonrada devam eder içme alıskanlıgın. susuz bı hayat olmaz cunku.

Back
X