2015 Şubat Anneleri

canım ben 45 kılyum eşim 50 nın ustunu ıstemem dogumdan sonra verırsın dımı dıye sımdıden pazarlık yapıyo:) ama kendı gobegı ramazan davulu oldu ona bısey dıyen yok :) erkeklerın hepsı aynı cok takılma sen yemene bak :)

Bende 52,5 kilo ile başladım ama şimdiden 1,5 kg aldım bile :/ ama çok acıktığım için ekmek çok yedim. Bıraktım şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim tansiyonum genellikle düşük aslında 9-6 seyreder daha önceki gebeliğimde de böyle olmuştum ya evham yapıyorum ya da hormonlardan dolayı :)

tansiyon çok daha önemli zaten..benim de 8-5,7-4 ama hamilelik öncesi de 9-5,10-6 olurdu en fazla..doktorum sıkıntı yok dedi..evham hangimizde yok ki,kafamızda milyonlarca şey var =)) kalp atışlarını duydum epey rahatladım ama şimdi de diyorum acaba hala atıyor mu kalbi..biri bitiyor biri başlıyor =))

canım gaz agrısı olabılır mı? cunku karıstırıyoruz gercekten bız agrıları. progestan kullnajıyorsan o gaz yapıyor dıyorlar.

Doktor kullanma desin takvan o progrstanı zaten :)

canım gaz agrısı olabılır mı? cunku karıstırıyoruz gercekten bız agrıları. progestan kullnajıyorsan o gaz yapıyor dıyorlar.

Doktor kullanma desin yakcam o progestanı :) ( yanlış yazmışım hışımla )

tansiyon çok daha önemli zaten..benim de 8-5,7-4 ama hamilelik öncesi de 9-5,10-6 olurdu en fazla..doktorum sıkıntı yok dedi..evham hangimizde yok ki,kafamızda milyonlarca şey var =)) kalp atışlarını duydum epey rahatladım ama şimdi de diyorum acaba hala atıyor mu kalbi..biri bitiyor biri başlıyor =))

Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizde tedirginlik var umarım bu evhamların hepsi boşadır ilerde gülüp geçeriz canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) 15 şubat seninkide galiba

Kızlar benide ekler misiniz listeye tahmini doğum tarihim 23 Şubat son adet tarihim 19 Mayıs 24 yaşındayım benimde çok çarpıntım oluyor ve midem çok yanıyor tabi bulanıyor da ama bebeğim için razıyım 7 yıldır bu günü bekliyordum

Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizde tedirginlik var umarım bu evhamların hepsi boşadır ilerde gülüp geçeriz canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) 15 şubat seninkide galiba

sağlıkla alalım da kucağımıza inşallah :emir_bebek:
evet canım benim de 15 şubat 7+5 olduk,haftaya 3. aya gireceğiz vay bee =))

Hala ısrarcı olabildiğine göre benim sana diyecek bişeyim yok arkadaşım. Açıkça canımızın isteyebileceğini söyledik ki istedi de bence kul hakkına da giriyor bu durum. Durumum olmayabilir alamayabilirim yada bulamadığım için günlerce aş erebilirim bu durumda benim hakkıma girmiş olursun. Daha ne kadar net yazabilirim bilmiyorum ama gerisi sana ve vicdanına kalmış. Bir de konu kurucusu arkadaşımıza soralım

Canım boşver blackberry baksın buna artık biz üstümüze düşeni söledik gerginleşmeyelim hiç

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404482720.730148.webp

Kızlar çatlaklara karşı bu kremi aldım ben. Amerika'da çok öneriliyormuş. Yorumları da guzel olunca denemek istedim. Araştıran varsa bakabilir

Canım boşver blackberry baksın buna artık biz üstümüze düşeni söledik gerginleşmeyelim hiç

Öyle canım zaten hormonlarımız tavan :)

Bence de cok evham yapiyoruz. Kendi adima ben oyleyim. Ilk kontrole gidene kadar ya kese yoksa diye yedim kendimi. Keseyi gordum neden bu kadar kucuk diye dusunup durdum. Ya kalp atisi olmazsa ya bebek olusmazsa diye icim icimi yedi. 2 gun once bebegimi ve kalp atisini gorduk. Sukurler olsun ki. Bu seferde ya durursa ya gelismezse demeye basladim. Iyi bir sopayi hakediyorum. Psikolojim bozuldu. Ama biliyorum hormonlardan boyleyim ben.

samsung

canım ben 45 kılyum eşim 50 nın ustunu ıstemem dogumdan sonra verırsın dımı dıye sımdıden pazarlık yapıyo:) ama kendı gobegı ramazan davulu oldu ona bısey dıyen yok :) erkeklerın hepsı aynı cok takılma sen yemene bak :)

ayy aynen benımkınde de göbüş var
:23::23::23:

Öyle canım zaten hormonlarımız tavan :)

:) öle valla krem nasılmış araştırayım bi benim doktor krem alma sadece bebek yağı al hiç çatlamazsın dedi iyi geliyomuş ben onu kullanıyorum şimdilik

Kızlar benide ekler misiniz listeye tahmini doğum tarihim 23 Şubat son adet tarihim 19 Mayıs 24 yaşındayım benimde çok çarpıntım oluyor ve midem çok yanıyor tabi bulanıyor da ama bebeğim için razıyım 7 yıldır bu günü bekliyordum

Gozun aydin canim saglikla buyusun dogsun minik mucizen :) hosgeldin

Aynen senin gibiyim. Tek degilmisim cok sevindim :) insallah bebislerimizi saglikli bir sekilde alicaz kucagimiza

samsung

:) öle valla krem nasılmış araştırayım bi benim doktor krem alma sadece bebek yağı al hiç çatlamazsın dedi iyi geliyomuş ben onu kullanıyorum şimdilik

Bende bebek yağı kullanıyorum aslında ama bi deneyeyim dedim. Sabah süremiyorum vıcık vıcık oluyor diye. Bu daha kolay emilir gibi geldi ama bakalım nasıl olacak

Ya kızlar benim karnıma arada sancı girip duruyor. Sizdede oluyomu? Ben kızıma hamikeyken alırı bulantı yaşadım, artık kan geliyordu boğazımdan. Ama bu hamilelipimde çok şükür daha iyiyim. Kız bebekte bulantı daha çok olur deniliyordu doğru olabilir.

çatlayacaksanız çatlıyorsunuz bence çok da düşünmeyin..benim rahmetli babaannem 10 tane çocuk doğurmuştu ama nokta çatlağı yoktu..kızkardeşim de bişey kullanmadı onun da çatlağı yok..bence yapılacak ilk şey çok kilo almamaya bakmak =))

Aynen senin gibiyim. Tek degilmisim cok sevindim :) insallah bebislerimizi saglikli bir sekilde alicaz kucagimiza

samsung

Bende aynıyım akşam eşim isyan etti yeter diye. Meğer içine atıyormuş garibim ben hep olumsuz konuştukça

Back
X