2015 Şubat Anneleri

Kizlar doktordan geliyorum niye geldin dedi bulantim kesildi dedim. Deli demistir belki icinden :) ama cok sukur kalbi atiyordu, gecen kontrole gore de tam buyumus. 7+3 olmus. Bilgisayardan gireyim de takvim yapayim kendime. Hazine bulmus gibi sevindim inanin. Ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize.

Son düzenleme:
Kizlar doktordan geliyorum niye geldin dedi bulantim kesildi dedim. Deli demistir belki icinden :) ama cok sukur kalbi atiyordu, gecen kontrole gore de tam buyumus. 7+3 olmus. Bilgisayardan gireyim de takvim yapayim kendime. Hazine bulmus gibi sevindim inanin. Ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize.

Ah canim ya bugün günümü mahfettim bende boyle. Bulantim kesildi, bas dönmem azaldi, klasik agrilari, göğüs agrilari azaldi hep. Ve çok korkuyorum. Gitsem mi gitmeden mi derken gidip ne diyeceğim diye gitmedim. Gitseydim de senin gibi rahatlasaydim off. Ama senin için çok sevindim canim benim.:) belirtilerin kesilmesiyle alakali ne söyledi doktorun canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim ya bugün günümü mahfettim bende boyle. Bulantim kesildi, bas dönmem azaldi, klasik agrilari, göğüs agrilari azaldi hep. Ve çok korkuyorum. Gitsem mi gitmeden mi derken gidip ne diyeceğim diye gitmedim. Gitseydim de senin gibi rahatlasaydim off. Ama senin için çok sevindim canim benim.:) belirtilerin kesilmesiyle alakali ne söyledi doktorun canim.

Her hamilelik ayni olmaz dedi 3 cocugum var birinde bulanti hic yasamadim dedi. Ama benimki vardi bir anda kesildi dedim. Bebek canli hamilelik bu kesin kural yok dedi. Buyumus sekil almis kalbi de nokta gibi yanip sonuyordu.
Ben gitmesem duramazdim. Cok stres yapiyorsan git stres de iyi degil. Ama sakin kalabiliyorsan en iyisi.

Bende bugun tam 7+3 um ve onceki gunlerle kiyaslarsam resmen normale dondum sanki. Canim yemek yemek bile istedi enteresan sekilde. Bulantim da yok bugun demek bu donemde kesilebiliyor sikayetler sevindim gerseyin yolunda olmasina canim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nabzımı ölçtüm canım 96 falan cıktı.. tansiyonum da normal ..doktoruma da söyledim normal dedi ama rahatsız ediyor beni çok..gün içinde işyerinde bi şekilde kendimi unuttugumdan mıdır nedir olmuyor gibi ama aksamları baya rahatsız ediyor beni..

haklısın canım çok rahatsız edici,benim de 90 üstüne çıkarsa daralıyorum hemen..öyle olunca sol tarafıma yatıyorum ve derin nefes alıyorum bana iyi geliyor..

Her hamilelik ayni olmaz dedi 3 cocugum var birinde bulanti hic yasamadim dedi. Ama benimki vardi bir anda kesildi dedim. Bebek canli hamilelik bu kesin kural yok dedi. Buyumus sekil almis kalbi de nokta gibi yanip sonuyordu.
Ben gitmesem duramazdim. Cok stres yapiyorsan git stres de iyi degil. Ama sakin kalabiliyorsan en iyisi.

Öyle tabi de belde bunu anlat kendine işte. Yarin memlekete gideceğim olmadi pazartesi orda bi gorunurum artik. Büyüdüğünü gordun ne güzel olmuş çok güzel bir duygu yasadigimiz. Annelik dedikleri buymus iste gerçekten hakliymis canim Annecigim simdi anliyorum :)

Kozlar aven marka güneş kremi hamileler için kullanan varmi nazil memnunmusunuz

Kozlar birde hem folik asit hem vitamin kullanan varmi

hem folic asit hem vitamin degil de içinde hem vitaminlerin hem demir çinko kalsiyum selenyum ve folik asitin bulundugu ilacı verdi bana doktorum..

Ben kullanıyorum canım hem folik asit hem multivitamin folik asit bir kaç tane kaldı bitince yeni kutu alma dedi doktor.

Bende bugun tam 7+3 um ve onceki gunlerle kiyaslarsam resmen normale dondum sanki. Canim yemek yemek bile istedi enteresan sekilde. Bulantim da yok bugun demek bu donemde kesilebiliyor sikayetler sevindim gerseyin yolunda olmasina canim :)

Aynen pisirmekten bile tiksindigim yemegi canim istedi yedim. Bulantinin kesilmesi icin erken ama 3 gun azalip tekrar baslayabiliyor. Zaten cok bulantili bi hamile degilim.
Cok sukur ins sonu da guzel olur

Öyle tabi de belde bunu anlat kendine işte. Yarin memlekete gideceğim olmadi pazartesi orda bi gorunurum artik. Büyüdüğünü gordun ne güzel olmuş çok güzel bir duygu yasadigimiz. Annelik dedikleri buymus iste gerçekten hakliymis canim Annecigim simdi anliyorum :)

Ben de dusundum iki doktora mi gitsem daha sık gorurum diye ama doktorla frekans tutturmasi da zor.
Yani cok takmaktansa git bir doktora :)

Aynen pisirmekten bile tiksindigim yemegi canim istedi yedim. Bulantinin kesilmesi icin erken ama 3 gun azalip tekrar baslayabiliyor. Zaten cok bulantili bi hamile degilim.
Cok sukur ins sonu da guzel olur

Ben de cok bulanmiyorum ama istahim sifir kilo veriyorum. Bugun ilk kez yemek yedim adam akilli normalde zorla yemege oturuyorum bi catal sonra tiksinti geliyor. Bugun boyle bi sikayetim olmadi resmen yemek yemeyi ozkemisim rahat rahat

Demir eksikliğin yok ama erken verdi sanki onun içinde de folik asit var bende folik asit kullanıyorum 1 hafta daha kullaniyim ondan sonra ferro sanol kullanmaya basliyacam

Gozun aydin Mattika. Cok sevindim. Benimde kesilmisti bulantim. Seni okuyunca mutlu oldum.

samsung

erken öğrenmişsin sen de benım gıbı. bu şekilde geçmiyor zaman cidden.
yoksa normalde adet gecıyor bır ıkı hafta bekliyorsun sonra şüpheleniyorsun test falan derken doğal olarak 6 haftayı gecmıs oluyor.
ben daha adetıme 10 gün vardı başladım ben hamileyım demeye. herkes dalga gectı. 3 gün geçti koştum test yaptırdım deli gibi.

Valla canim ben bu ay beklemiyordum hic. Bundan iki ay once denemelere basladik. Ilk ay ovulasyon testi yaptim belli bir takvim olusturduk olmadi. 2. Ay ateş olcme yontemini kullandim, ay boyunca incir suyu ictim yine olmadi. Gectigimiz ay simdi kpss ye gireceğim icin ne takvim yaptik ne takip ettik ne duzenli oldu. Sadece bir anda gogsume adetten 5-6 gun once sancilar girmeye basladi. Hatta netten 25 adet gebelik testi siparisi verdim ilerde kullanirim diye :)) ertesi gun erken kalktim evde bir tane test vardi. Oylesine sabah idrariyla deniyim dedim. Hatta uyku sesemi ben mi cift goruyorum dedim :)) bir anda aglamaya basladim tabi esim cakti durumu. Is yerine gidince ogleye dogru gebelik testi siparsm geldi. Onunlada denedim dahada koyu cikti. Ben adete 4-5 gun kala ogrendim. Tabi siparis ettigim tum testler elimde patladi. :) Ben de arkadaslarima dagitiyorum. Onlarda benim gibi sevincli haberi alsinlar diye :))

Son düzenleme:
Back
X