- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Gozun aydin Mattika. Cok sevindim. Benimde kesilmisti bulantim. Seni okuyunca mutlu oldum.
samsung
Sagol violin. Herkes guzel haberlerle gelsin doktordan ins.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin Mattika. Cok sevindim. Benimde kesilmisti bulantim. Seni okuyunca mutlu oldum.
samsung
Sagol violin. Herkes guzel haberlerle gelsin doktordan ins.
Kızlar günaydın akşam fenalaştım daha öncede olmuştu. Hiç benim gibi kol ve yüz uyuşması yaşayan var mı? Bugün mr a giricem dua edin banasonra da bebeğimi görmeye gidicez. İnşallah mr temiz çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydın akşam fenalaştım daha öncede olmuştu. Hiç benim gibi kol ve yüz uyuşması yaşayan var mı? Bugün mr a giricem dua edin banasonra da bebeğimi görmeye gidicez. İnşallah mr temiz çıkar
Uçağa binmeye doktoru izin veren var mı? Bazılarına izin vermiyor neden acaba. Doktora soramadım ama acil uçağa binmem gerekiyor.ne yapsam acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktoru ara sor gidemiyorsan hem x-ray den geçmek gerekmiyor mu oda zararlı geçen adliyeye gittim polise söyledim gecmedim cihazdanUçağa binmeye doktoru izin veren var mı? Bazılarına izin vermiyor neden acaba. Doktora soramadım ama acil uçağa binmem gerekiyor.ne yapsam acaba?
Uçağa binmeye doktoru izin veren var mı? Bazılarına izin vermiyor neden acaba. Doktora soramadım ama acil uçağa binmem gerekiyor.ne yapsam acaba?
Ggecmis olsunKızlar günaydın akşam fenalaştım daha öncede olmuştu. Hiç benim gibi kol ve yüz uyuşması yaşayan var mı? Bugün mr a giricem dua edin banasonra da bebeğimi görmeye gidicez. İnşallah mr temiz çıkar
Kızlar çok şükür mr a girmeme gerek kalmadı. Baş ağrısıyla sonuçlandığı için kötü bir şeyden şüphelenmedi doktor bide kısa süreli olduğundan. Auralı migren teşhisi konuldu b6 vitamini verdi sadece. Aylık olarak kontrole gidicem. Bugün bebişi de görücez inşallah. Doktorum da kullan derse kullanıcam b6. Çok teşekkür ederim hepinize paylaşarak rahatlıyoruz destek oluyoruz birbirimize. Seviyorum hepinizi
İşte kimi dr izin veriyor kimisi vermiyor. Benim ilki düştü sanmıyorum versin ama soramıyorumda dr numarası yok. Bazı doktorlar ortada sebep yokken bile vermiyor