2015 Şubat Anneleri

kızlar bişey sorcam
daha erken biliyorum ama benım vucudum 1 kilo alınca bile çatlamaya müsait
çatlak kremi olarak ne kullancagız
yoksa aktarlardan yağ mı araştıralım ?

HAmilelik Seysini Ekledim :) Birde Listeye eklenebilirsem Tamam olacak..:)):52:

ekledim nick adaşım :)

AYY ÇOK DEĞİŞİK YAA :emir_bebek:
HEYCANLANDIM ÇOK FECİİ
ALAHIM YAA MUCİZEVİ BİŞEY :46::46::46::46:

ya ne diyorsun mucize ki nasıl! şimdi bişrey yok hele ki ben oğlanda dondurma yerdim içimde takla atardı resmen eşimle akşamları oturup onun hareketleriyle mutlu olurduk. İnşallah tekrarını cümlemize yaşatsın Rabbim.

her zaman ekşi düşkünüydüm
erik turşu hastasıyım

ama hamileliğimden beri pek yemedim bişey
bi kere canım havuc çekti

kız çok aş erdirir erkek erdirmez derdi babannem. oğlumda bende çok aş ermedim ama turşu severdim. bir kere karppuz aş erdim onda da eşim yazık minnacık bi karpuz bulmuş bgetirdi. ameli körledik

kızlar bişey sorcam
daha erken biliyorum ama benım vucudum 1 kilo alınca bile çatlamaya müsait
çatlak kremi olarak ne kullancagız
yoksa aktarlardan yağ mı araştıralım ?

Ben oğlumda sadcee bebek yağı kullandım her banyoda zaten hava sıcak hergün banyo yapıyoruz ki kışında aynı olacak bu durum havaleli gibi gezicez. her banyo sonu sürdüm sadece göbeğin altında 3-5 çizgi oldu 2 cm kadar. onlarda zamanla geçti zaten. o kadar da büyük göbeğim vardı.

benim de kontrolüm vardı gittim geldim. 9+1 günlük iyi her şey dedi.
progestana devam tabii 3 ay dolmadan onu bırakamıycam anlamadım.
o da beynin doyma merkezini etkiliyormuş kiloya neden oluyor bende.
uçağa izin vermedi. gebeliğin erken dönemlerinde uçak düşüğe neden oluyor tavsiye etmiyoruz dedi. şimdi öyle dedikten sonra da göz göre göre nasıl bineyim ama canım sıkıldı. annem memlekete gitti orda hastandı görmeye gidecektim.

dr da cok bsy demedi aslında.raporu bile ben ıstedim.çalışıyorum bilgısayar basındayım sabahtan aksama kadar.evde dinleneyim dedim.ıns su 10 gun de düzelme olursa bir 10 gun daha alacağım zaten.ınş bu sürecı kolay atlatırım...

atlatırsın cnm merak etme kesinlikle ağır iş yapma. inşallah herşey yoluna girer.

Valla şaşırdım bende çünkü normalde 4 buçuk aylık bilinir diye biliyom erken geldi ondan dedim bi sorayım kızlara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tecrübeli doktorlar özellikle şıp diye biliyorlar..benim 4 erkek yeğenim var ve hepsinin cinsiyetleri 10-12. haftalarda belli oldu..erkeklerin daha çabuk belli oluyormuş birde..

kalp atışını duyduğun gün ne kadarlıktı onu yaz cnm atıyorum 8 hafta 2 gün gibi

Tmm cnm 😉 o zaman erkekkkkk :) ben de erkek isterdim ama ne olursa olsun başım üstüne hiç farketmez ☺️ Bu arada beni de ekledin mi cnm özelden msj atmıştım 😙 bıktırdım seni ama

benim de kontrolüm vardı gittim geldim. 9+1 günlük iyi her şey dedi.
progestana devam tabii 3 ay dolmadan onu bırakamıycam anlamadım.
o da beynin doyma merkezini etkiliyormuş kiloya neden oluyor bende.
uçağa izin vermedi. gebeliğin erken dönemlerinde uçak düşüğe neden oluyor tavsiye etmiyoruz dedi. şimdi öyle dedikten sonra da göz göre göre nasıl bineyim ama canım sıkıldı. annem memlekete gitti orda hastandı görmeye gidecektim.

gözünaydın cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bu zamanlar tehlikeli olabilir doktorunu dinlemen lazım canım. İnşallah annende tez zamanda iyileşir cnm.

Tmm cnm 😉 o zaman erkekkkkk :) ben de erkek isterdim ama ne olursa olsun başım üstüne hiç farketmez ☺️ Bu arada beni de ekledin mi cnm özelden msj atmıştım 😙 bıktırdım seni ama

ekledim tatlım ekledim. Hayırlısı olsun bakalım inşallah. Sağlıklı olsunlar hepsi başımızın tacı ama hayalini kurbak çok keyif verici :)

Canım teşekkürler Ederim :
Benim Sat 16 mayıs 2014
Doğum tarihi 19 şubat 2015
Yaş 33
Kilo 72 idi 75 oldu :))
İlk bebeğim Adana dan KAtılıyorum..
5+ 5 Te keseyi gördük .
8+5 Te randevum var 15 temmuzda o zaman kalp atışalarını duyacagız

Ben oğlumda sadcee bebek yağı kullandım her banyoda zaten hava sıcak hergün banyo yapıyoruz ki kışında aynı olacak bu durum havaleli gibi gezicez. her banyo sonu sürdüm sadece göbeğin altında 3-5 çizgi oldu 2 cm kadar. onlarda zamanla geçti zaten. o kadar da büyük göbeğim vardı.

yağa güvenemem benım vucudum aşırı derecede çatlıyor
yapımda vardı zaten bide şişince daha fazla olucaktır :18:

oğlumdaki göbeğim :) tabi daha 35. hafta burda

$100_3374.webp

atlatırsın cnm merak etme kesinlikle ağır iş yapma. inşallah herşey yoluna girer.

ıns canım yaa. bide bende yazayım bilgilerimi musaıt olduğunda benide eklersen.. sat 20 mayıs gazıantep sadece kese gorundu simdılık.ıns devamı olur.herkese hayırlı sağlıklı hamilelıkler.

Back
X