- 14 Şubat 2014
- 398
- 6
- 118
- 35
Canlarım bende okullar açılınca bu listeye pek devam edemeyeceğim öğretmenim :)
Ama ben çok düzensiz ve sağlıksız beslenen biriydim kahvaltı yapmaz yemek yemez hamburger dürüm yiyen biriydim ve beslenme alışkanlığımı baştan sona değiştirmem gerektiğini söyledi doktorlar. Bunun için sürekli dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime . vitamin ve mineral yönünden zengin bir bünye de bebek daha rahat gelişiyormuş. Sigarayı nescafeyi türk kahvesini alkolü bıraktım :)Kan değerlerim yüksek çıksada kolestrol şeker v.b şeylere dikkat ederek beslnememi düzenledim. Mide bulantılarım 7. haftada çoktu bu hafta çok iyi gidiyorum. :)
8. haftadayım 2 kilo aldım ama öyle görünürde bişi yok tartıda fazla çıkıyorum .Vucüt hamileliğe hazırlık için kan ve su depoluyor sanırım kilo ondan çünkü kıyafetlerime felan rahat giriyorum . Ama dar kotlaırmı giymekten vazgeçtim bebeğim rahatsız olmasın diye ...:)
Oh canim maşallah maşallah. Valla bu bebekler olmadaymis hepimiz sagliksiz bir hayat surup gidecekmisiz. Valla ben de hayatimda beslenmedigim kadar saglikli besleniyorum. Ayni sekilde sigara kahve cay hepsini biraktim. Birde insulin cikipta insulin ignesi kullanmaya baslayinca 2 kat dikkat gerekiyor. O yuzden pilav makarna tatli donduma hepsini biraktim. O yuzden ben 3 kilo falan verdim bu 2 ayda. Umarim kilolari cok almadan tamamlariz