2015 Şubat Anneleri

Ben çok su içiyorum da
Sonra da çok sık wc ye gitmem gerekiyo
Burda da wc 3 kat üstte :1:

:1::1::1: eğer merdivenle çıkıyorsan senin için avantaj kilo alımın yavaşlar.

ayrıca su içmek iyidir, sakın azaltma!

ben gece 5 defa wc'ye gidiyorum ama yine de normalde çok su içmeyen biri olarak bebeğim için zorluyorum kendimi. 2 lt bitiriyorum günde. ama gece uykumun yarısı wc'de geçiyo :1::1::1::1:

:1::1::1: eğer merdivenle çıkıyorsan senin için avantaj kilo alımın yavaşlar.

ayrıca su içmek iyidir, sakın azaltma!

ben gece 5 defa wc'ye gidiyorum ama yine de normalde çok su içmeyen biri olarak bebeğim için zorluyorum kendimi. 2 lt bitiriyorum günde. ama gece uykumun yarısı wc'de geçiyo :1::1::1::1:

Ben akşam saatlerinde içmiyorum uykum bölünmesin diye :1:
Ama yok tembelim asansörle çıkıyorum burda wc ye :1:

Benim gubi olan var mi.cani hicbise istemeyen surekli bulantisi olan gunde 3 -4 defa kusan.iyice artti.dayanamitorum.hicbirseyin zevki yok.nasil basediyorsunuz bulanti hissiyle.metpamid icmiyorum plesantadan fetuse gecer diyo.cildircan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim gubi olan var mi.cani hicbise istemeyen surekli bulantisi olan gunde 3 -4 defa kusan.iyice artti.dayanamitorum.hicbirseyin zevki yok.nasil basediyorsunuz bulanti hissiyle.metpamid icmiyorum plesantadan fetuse gecer diyo.cildircan.

canım, bi tanıdığımda duymuştum. mide bulantısı elmayla geçiyormuş. ne zaman midem bulansa bi tane yiyordum geçiyordu demişti. bence sen de bir kaç şey denemelisin, sana hangisi iyi gelirse onu yaparsın. bana dr'um mide bulantılarını azaltmak adına tuzlu şeyler ye demişti. ekmek-peynir tuzlu çubuk kraker vs.

bi çoğumuz öyleyiz canım bende kusma yok çok şükür .iştahsızlık ve yorgunluk had saftahada.doktorlar hamilelere bulantı için metpamid veriyorlar

sanırım.kullanan arkadaşlar vardı.zararı olsa vermezler

slm kızlar
ben bu sabah sağlık ocağına gittim
kan alacaklardı
ama Allahtan hamile olduğumu öğrendiğim hafta tesadüfen yaptırdığım tahlil aklıma geldi
doktor gebelik düşünüyorsan hepsine bakalım demişti
o sonuçları çıkardılar bilgisayardan da tekrar kan vermeme gerek kalmadı
zaten sıcakta zor gittim her gölgede oturdum fenalık geçiriyordum az daha

neyse ebe kan değerimin düşük olduğunu ve kan hapı kullanmam gerektiğini söyledi
ama şimdi o da mideni bulandırır birkaç gün sonra başla mideni bulandırırsa haber ver içemiyorum diye dedi
bende korktum şimdi
bide onun için mi midem bulanacak yani:26:
bu arada ferrum fort var elimde
siz kan hapı kullanıyormusunuz? mide bulantısı yaptımı hiç ?
:44::44:

denemedigim sey kalmadi.bebegim icin sabrediyorum ama cok kotuyum cok.bir de hersey pis pis kokmasa.yumusatici bile kokuyor.

beeen :( maalesef kusma sıkıntım yok ama günde 30 40 defa öğürüyorum.aklına gelebilecek herşeyden tiksiniyorum eşya olarak.şöyle 20 saniye bir yere odaklansam aklıma binbir türlü şey geliyor hemen başlıyorum hop 2 3 4 öğğğ:1: yemekleri yemeye değil yapmaya tahammülüm yok bolbol meyve yer oldum sanırım ekşi oldukları için cezbediyorlar beni.tatlı hiçbirşeyi görmek dahi istemiyorum.evden bulaşık makinesi kokusundan yumuşatıcıdan vs hepsinden tiksiniyorum.bana çubuk kraker önerdiler canım ama faydasını görmedim ben mayhoş elma yiyorum tüysüz şeftaliye çok düştüm sert olcak hart hurt xD bide ekşi erik sanırım bulantıdan canm hep ekşi şeyler istiyor.yarın doktora gidiyorum inşallah herşey yolunda gülerek çıkarım muayeneden.birde ablam beyaz leblebi önerdi mide bulantısına istersen bir dene:49:

slm kızlar
ben bu sabah sağlık ocağına gittim
kan alacaklardı
ama Allahtan hamile olduğumu öğrendiğim hafta tesadüfen yaptırdığım tahlil aklıma geldi
doktor gebelik düşünüyorsan hepsine bakalım demişti
o sonuçları çıkardılar bilgisayardan da tekrar kan vermeme gerek kalmadı
zaten sıcakta zor gittim her gölgede oturdum fenalık geçiriyordum az daha

neyse ebe kan değerimin düşük olduğunu ve kan hapı kullanmam gerektiğini söyledi
ama şimdi o da mideni bulandırır birkaç gün sonra başla mideni bulandırırsa haber ver içemiyorum diye dedi
bende korktum şimdi
bide onun için mi midem bulanacak yani:26:
bu arada ferrum fort var elimde
siz kan hapı kullanıyormusunuz? mide bulantısı yaptımı hiç ?
:44::44:

Merhaba
Bana da maltofer fol yazıldı
Bugün başladığım için bilemiyorum

ben 8-9 kilo aldım doktor diyetisyene git dedi. bir diyetisyenim eksikti.
diyetisyenlere de uyuz oluyorum.
zaten keyfim yok iki lokma yemek yiyorduk ondan da olucam.
Ama seninkiler üçüz değil miydi canım biraz hızlı olmuş ama üç bebiş taşımak da kolay değildir herhalde?

Bende öyleyim sabah yataktan kalkmadan Çubuklu kraker yiyorum doktorum bana zorfan verdi oda pek bir işe yaramıyor malesef kilo dahi verdim ama dayanmaya çalışıyorum işte geçecek diyorlar 12. Haftada bekliyorum artık

Merhaba
Bana da maltofer fol yazıldı
Bugün başladığım için bilemiyorum

aslında bana yeni yazılmadı
hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce çok üşüdüğüm ve saçlarım döküldüğü için kan tahliline gittim
gitmişken doktor bebek istediğimi bildiği için yapmışken bütün tahlillerine bakalım tsh kabakulak kızamık ne varsa bakalım dedi
zaten şimdi damarlarım inceldi zor geliyordu 3 tüp kan vermek
tam denk geldi
o zaman bişey çıkmamıştı ama doktor saç dökülmesi için kan ve çinko hapları vermişti
şimdi onlara devam edeceğim
bende başlayayım bakalım bu akşam
aç yerine tok karına alırım belki o zaman bulanmaz

benimde öyle ben 3. düşüğümü kürtajla yaptırdıktan sonra 1 adet dönemi gördüm 2. adetimi göremeden hamile olduğumu öğrendim umudum yoktu ama tosunum benimle 11 haftam biticek neredeyse. kanama sıkıntı malesef canım bende hiç olmadı sadece ilk zamanlar bir iki damla leke oldu o kadar. sana progestan vermeleri lazım vajinal günde 3 defa 200 mg lık kullanman lazım. bebeğin kalp atışları var mı bu arada ?

progestan verdı kullanıyorum bır haftadır ama kanamam devam edıyo.200 mg sabah ve aksam kullanıyorum ama vajinal degıl

Selam kızlaaarrr. Umarım herkes iyidir. Bende alerjik rinit var ve buna bağlı olarak parfüm baharat deterjan vb. Kokulardan başım ağrıyor ve ilaçsız geçmez. 8+3 üm bugün ve dünden beri başım çok ağrıyor beynim sallanıyor sanki kafatasımın içinde. Dün baharatçının önünden geçtim o baharat tozu ve kokuları beni mahvetti:( aranızda hiç baş ağrısı için ilaç kullanan oldu mu canlar ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim de migrenim sık sık tutuyor eskiden böyle olmazdı hormonlarla alakalı sanırım.İlaç kullanmıyorum ama emziren ve hamileler için bi tane ağrı kesici var diye biliyorum minoset o da.Ama migrene pek fayda etmiyor tabii.Geçmiş olsun.

Bu gün olayını iki kez üstüste aynı yakalamaları bence mucize zaten :1: kıpır kıpır bebişlerimizin boyunu ölçüp gün veriyorlar. hani ultrason resimlerinde görmüşsünüzdür bi çizgi var onu baştan popoya tutup bi sayı buluyorlar o da otomatik hafta ve güne dönüşüyor. 1 mm fark etme belki 1-2 gün oynuyor. kafana takacağın en son şey olsun :34:

birde ben bugün sağlık ocağına gittim kayıt için, ebe çok tatlıydı dedi lütfen sinirden stresten uzak durmaya çalış, bebeğin doğduktan sonraki uyuması ağlaması bile buna bağlı oluyor. çok mantıklı geldi bana, hani hep deriz ya şunun çocuğu hiç ağlamıyor, şunun ki ağlıyor. genetik ve başka durumlar da etkilidir muhakkak, ama yinede küçük e olsa böyle bi ihtimal varsa bence evhamdan stresten uzak durmaya değer değil mi kızlar? :49:

Ne güzel söylemişsin canım benim ama azıcık çevre de duyarlı olsa daha iyi olurdu değil mi?Üstüne gıcık etmek için uğraşıyorlar nefret ediyorum artık :20:

cici anneler,

bir şey sormak istiyorum.

bebişleriniz için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? cinsiyeti belli olur olmaz mı yoksa 6-7 aylıkken falan mı?

Canım zaten bizimkiler kışın doğacağı için şu anda da kışlık şeyler ortalıkta olmadığı için çok da verimli alışveriş yapılamaz diye düşünüyorum.Tabii zıbın filan olabilir onlara her zaman ihtiyacın olacak.Örgü vs de biraz havalar soğusun başlıcam hem strese de iyi geliyor bir de yenidoğan için olduğu için bir günde bitiyo yelekler filan bilmiyorum demeyin nette videoları bile var bebişinize kendiniz birşeyler yapınca kendinizi daha iyi hissedersiniz :6:

Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim

Geçmiş olsun.Tiroid daha önceden var mıydı yoksa hamileliğe bağlı olarak mı çıktı acaba?İlaçlarını düzgün almalısın canım bebeğin beyin gelişimi için çok önemli ilaçlar onlar.Kansızlık içinse eğer yiyebiiyorsan leblebi-kuru üzüm karışımı yap bi kavanoza gidip geldikçe yersin :emir_bebek: Hem tok tutar hem de faydasını görürsün inşallah.

tatlım senden ve bebğinden önemli değil hiçbir şey o yüzden takma insanları üzülmek iyi gelmez sana ve bebeğine. parasını onlar mı veriyor. istediğin yere gidersin. hiç takma. eşin ne diyor bu duruma bilmiyorum ama öyle bişeyle karşılaşsam o bana laf soktukça ben de sokarım. yapım gereği. arkadaş büyüklere saygı ama küçüklere de saygı!!

Yok onlar vermiyorlar ama kayınpederim çok cömert bir insandır herkese eli açıktır (Allah daha çok versin) valide hanımda bunu biliyor ya bize para verir diye korkuyor onlar söylenince eşimde onlara taraf çıkıyor

nerdeyse midesi bulananlara ozenicem bende hic olmadi arada midem yaniyo o kadar yani bide sabahlari ozellikle goguslerim cok aciyo o kadar simdi midesi bulananlar bana kiziyodur ama biraz hamile oldugumu hissedeyim bende yahu:21: bu arada Türkiye sicaktan kavruluo almanya suan buz gibi hava kapali yagmurlu evde hirkayla dolasiyorum düsünün:37:

Ben artık buraya sık sık uğrarım :1:

Ben Çekirge
27 yaşındayım
Muhasebede çalışıyorum
İstanbul'da yaşıyorum
İlk gebeliğim
Diğer hamile arkadaşlara da başarılar dilerim :42:

Hahaha çok alemsin yaa
Bende tanıtayım bari kısaca
26 yaşında artık ev hanımı olan Bursada şu an sıcaklarla boğuşan ilk bebişini bekleyen bir anneyim :)

Back
X