• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Eksi elmayi denedim biraz bastiriyor yarim saat falan sonra geri basliyor ya.bir de canim istese.53 kilo oldum.daha da vericem bu gidisle.doya doya yemeyi ozledim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 3 kilo verdim 1 haftada
bulantılarım çok şükür eskiye göre iyi ama kilo alamadım hala
sen kaçıncı haftadasınki miden bulanıyor

tesekkur ederımmm... inş olmaz şuan kanama yok ama korkuyorummm işte saolun....

bacaklarını dik yat mümkün olduğunca
yastık koy bacaklarının altına
yatarkende yastıklar orda kalsın
ani hareket etme
Allah yardımcın olsun inşallah birşeyin yoktur

ben 3 kilo verdim 1 haftada
bulantılarım çok şükür eskiye göre iyi ama kilo alamadım hala
sen kaçıncı haftadasınki miden bulanıyor

bacaklarını dik yat mümkün olduğunca
yastık koy bacaklarının altına
yatarkende yastıklar orda kalsın
ani hareket etme
Allah yardımcın olsun inşallah birşeyin yoktur

tamam saol önerilerin için ... biraz rahatladım ..
tşk ederim kızlarrr..

Ömür törpüsü baba mesleği

bende babamın zoruyla ticaret meslek lisesinde okudum
ama muhasebeyi hiç sevmedim
sırf adında muhasebe yok diye işletme bölümünü seçtim
ne stajlarımı muhasebede yaptım ne iş hayatımda çalıştım
hatta staja gittiğim kurumlarda özellikle rica ettim beni muhasebeye vermeyin diye
fakat buna rağmen muhasebe notum AA idi 4 sene boyunca
hala o diplomayı nasıl aldım ona şaşırıyorum :1:

Hayatta motora binemem çok korkarım.

artık bende korkuyorum
hatta düştükten sonra bir defa bindim
eşim marketin önünde durdu
sen tut motoru ben alıp geleyim dedi
sen durdur motoru bende incem dedim :1:

4 yasinda kizim var.aynen ole.haber bile seyredemez oldum.ben tam bir yabanci dizi izleyicisiyim.artik onlari bile seyredemiyorum.su bulantilsrim bir bitse cooook sey yapacagim da.sanki hic bitmeyecekmis gibi.

Evet kuzenimin kızı da 4 yaşında hayatını ona adadı sanki dünya umrunda değil. Bakalım biz nasıl oluruz.kızlarda başka şeker oluyo.ne zamandır erkek çocuk merakım vardı şimdi yine kız oldu sürekli değişiyor.

Allah tamamina erdirsin, 11 sene niye bekledin. Hosgeldon bu arada :)

hoşbuldum.amin inşallah hepimizinki sağlıkta tamamına erer..valla ben aslında düşünmüyordum süpriz oldu:1:

Gui hayırlı olsun bebeğin canım.İnş sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip olur. Benim ablamında ilk çocuğu aspergel sendromlu ama ikincide hiçbir sorun yok içini ferah tut canım. Birlikte güzel bir yolculuğa çıktık burda Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

teşekkür ederim ..dua ediyorum kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama her anne evham yapıyor ister istemez..bende öyle.Allah yavrularımıza sağlık versin hayırlı evlat olsunlar

Benimde kardesimle aram 10 sene. Annete kolaylik oluyo vala kardesime genelde ben bakardim 1 yasinda. Itibaren. Al kardesini gezdir kardesin agliyo bi bak vs hep bana kalirdi :)) senin ilk cocuk da kizsa yasadin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en azından kıskançlık sorunu olmaz diye düşünüyorum.benim kızım çok istedi küstü bile bana neden kardeşim yok diye.sanırım duası kabul oldu :) şimdiden başladı ben bakarım demeye :1:

Son düzenleme:
İstediğimizi yiyince de davul gibi oluyoruz yaş. Yemesek midemiz daha fena oluyor. Artik bi çare Rabbim yardim et cumlemize. Tez vakitte geçsin. Çarşamba annem gelecek ve ben daha iyi olmayi umuyorum..

Esoba ve hizli kilo alanlar bununla birlikte ödem de olursa yada tansiyonunuz yükselirse mutlaka doktorunuzla danisin.ben oglumda yasadim çok zorlu günlerdi Allah korusun

İstediğimizi yiyince de davul gibi oluyoruz yaş. Yemesek midemiz daha fena oluyor. Artik bi çare Rabbim yardim et cumlemize. Tez vakitte geçsin. Çarşamba annem gelecek ve ben daha iyi olmayi umuyorum..

benim de kardeşim vardı yanımda bir haftadır, yarın gidecek kara kara düşünüyorum. çocukla yalnız zorladı hamilelik beni

Esoba ve hizli kilo alanlar bununla birlikte ödem de olursa yada tansiyonunuz yükselirse mutlaka doktorunuzla danisin.ben oglumda yasadim çok zorlu günlerdi Allah korusun

Valla tansiyonum hep 12/8 ama ilerde ne olur bilmiyorum.şişlik oluyor bazen.ya ben uzun zamandır diyet yapıyordum bir de çok sigara içiyordum birden bırakınca olan oldu yoksa açlık hissettiğimden yemiyorum sigaranın yerini doldurmak için. Ama yarın disiplin geri geliyor. Ben aşırı iradeli biriyimdir ama bu hamilelik feleğimi şaşırttı değişik bir şeymiş ben artık ben değilim.sen deneyimlisim tabii.

kızlar bişey sormak istiyorum
şimdi ben bulantı hapımı içtim
ama 5 dk sonra istifra ettim
dolayısıyla hap da çıktı sanırım
acaba tekrar içsemmi
yoksa onun etkisi yinede olurmu

Sen kaç kiloyla kaldın ve ne kadar aldın.ya şu zayıfladım diyenlere ne kadar özeniyorum anlatamam.insan kusmaya özenir mi? iki kez kustum çok zor ama kilo daha sıkıcı sanki.çok takıntılıyım. Eşim 1.90 boyunda ve 75 kilo edi büdü oluyoruz

benim de kardeşim vardı yanımda bir haftadır, yarın gidecek kara kara düşünüyorum. çocukla yalnız zorladı hamilelik beni

Aynen cnm ya hic boyle olacagini düşünmemiştim. Çok zotmus ikinci bebek. Rabbim yardimcimiz olsun. Oğluna ihanet edecekmiş duygusu basladi bende sürekli ona sarilip agliyorum özür dilerim diyorum. Neden bilmem ya içimden geliyor iki gündür boyle sizde de varmi arada geliyor...

hoşbuldum.amin inşallah hepimizinki sağlıkta tamamına erer..valla ben aslında düşünmüyordum süpriz oldu:1:

teşekkür ederim ..dua ediyorum kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama her anne evham yapıyor ister istemez..bende öyle.Allah yavrularımıza sağlık versin hayırlı evlat olsunlar

en azından kıskançlık sorunu olmaz diye düşünüyorum.benim kızım çok istedi küstü bile bana neden kardeşim yok diye.sanırım duası kabul oldu :) şimdiden başladı ben bakarım demeye :1:

Ohooo cok guzel bakar annesi cok sanslisin :)

Kizlar bu arada kesin bileniniz vardir. Internette cokca bilgi var konuyla ilgili. Dogum izni nasil oluyor? Izinli oldugumuz donemde maas odemesini kim yapiyor? Detaylari net bir sekilde dogru bilen varsa paylasabilirmi?

Aynen cnm ya hic boyle olacagini düşünmemiştim. Çok zotmus ikinci bebek. Rabbim yardimcimiz olsun. Oğluna ihanet edecekmiş duygusu basladi bende sürekli ona sarilip agliyorum özür dilerim diyorum. Neden bilmem ya içimden geliyor iki gündür boyle sizde de varmi arada geliyor...

Hormonlardan boyle dusunuyorsun canim ya. Bence tek basina kalmaktan iyidir kardes. Evde nasil sıkıliyor komsudan gelmek istemiyor cocuk var diye. Bence zorlugu olsa da guzel bisey. Bence asil haksizlik ikinciye olcak :) oglumun her hareketini izledim ikinci araya gider buyuk kiskanmasin derken ;))

Kızlar ben çok kötüyüm çok incittiler beni :'(

Benim teyzem çok iyi yapar o işi ve genelde çıkar bende kız çıktı hatta teyzem kaç çocuğun olacağını sayar benim ilki erkek sonra ki iki evladım olacakmış öyle dediler :D çin takvimine görede kız oluyor çoğu alemet kız diyor ama biz hayrlısı istiyoruz tabi ki :)

canım alyansı kuzenime de yaptık onun bir kızı vardı dün bizde yemeğe misafirimdiler.
Ondada ilk kız çıktı snra erkek snra kız çıktı eşine yaptık onada aynı çıktı.

Bizde de tüm bu testler takvimler erkek gösteriyor bakalım sağlıklı olsun bebişim de tek istediğim o benim :nazar::emir_bebek:

Back
X