2015 Şubat Anneleri

Peki donmesem bile o 4 aylik ucretimi alabiliyomuyum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4 ayligi devletten ve doğum parasi aliyorsun. Sonraki isten cikma hakkina sahipsin bu süreçte cikarsan tazminat hakkina da sahipdin bildiğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha önce konuyle alakali uyari yaptim. Anlasilmadiysa yada kaile alinmiyorsa gereken yapilir. Haklisin. Yakin olsak inan kayinvalideme yaptirir getirirdim canim. Sen yine de hakkini helal et.

Canım inan ağlıcam nerdeyse bunu yazman yetti bana. Ne demek helal olsun

2 gündür yoktuk kayınvaldemlerle çiflikte kaldım ne rahatmış yahu sahura falanda kalkmadım tutamıyorum diye.kızımda bağ bahçe gezinip durdu dedesiyle kuzenleriyle falan çok rahat ettim uyudum bol bol .bugün indik eve biraz işlerimiz vardı tekrar çıkıp bayrama kadar kalmayı düşünüyorum.bizimde cuma günü kontrolümüz var çok sabırsızlanıyorum biranönce geçse şu günler hayırlısıyla :49: :49: birde sanki temiz hava dağ havası iyi geldi bulantılarıma,daha rahat yemek yiyebildim ev insanı bunaltıyor bence,çıkıp başka yerlere gidebiliyorsanız 1 günlüğüne de olsa gidin derim.

4 ayligi devletten ve doğum parasi aliyorsun. Sonraki isten cikma hakkina sahipsin bu süreçte cikarsan tazminat hakkina da sahipdin bildiğim.

O zaman benim sonum belli oldu hahahaah :)))

Şu an işyerindeyim akşamı nasıl edicem bilmiyorum ve yazılan şeyin dışarda satılanı yenilecek gibi değil vıcık vıcık. Ailemden isticem şehir dışı kargolarda yemek kabul etmiyor. Otobüs firmalarına rica edecekler artık. Nasıl düşünülemiyor hayret ediyorum

tşk ederim orhan bey çok iyi bir dr fakat doğumu vatan hastanesinde yaptırdığı için o hastaneyi pek beğenmiyorum... kim ne yazmış kolay bişeyse yaptırıp göndereyim...herşey bebişler için :49:

tşk ederim orhan bey çok iyi bir dr fakat doğumu vatan hastanesinde yaptırdığı için o hastaneyi pek beğenmiyorum... kim ne yazmış kolay bişeyse yaptırıp göndereyim...herşey bebişler için :49:

Bende hastaneyi hiç beğenmiyorum ama ergene tarafına yeni hastane yapılıyor taşınacakmış oraya. İnşallah benim doğuma yetişir. Sen kime gidiyorsun. Yazmayayım canım Allah razı olsun zahmetli biraz. Annemler yapıp otobüsle yollayacak. Düşünmen yeter :) öyle valla her şey onlar için

9. Haftadayım ben bulantı pek olmadı koku hassasiyeti var sadece. O yüzden iştahım açık

bende dokuzuncu haftadayim bulanti kusma kokuya duyarlilik halsizlik ne ararsan var benim bebisler ikiz birazda onun etkisi var sanirim

bende dokuzuncu haftadayim bulanti kusma kokuya duyarlilik halsizlik ne ararsan var benim bebisler ikiz birazda onun etkisi var sanirim

Allah yardimcin olsun cnm ikiz olunca daha zor tabi. Bende 10. Haftadayim iki gün iyi 3 gün kotu oluyorum. Çok değişik kotu olduğunda da sadece yatiyorum yemek yok. Az kaldi 12. Haftada bitecek Allahin izniyle.

Günaydın Kızlarrr..
Yaa çook feci cekilde bi ağrım var dayanılacak gibi deil:( kötü bişi olmuyordur dimi:(:(:43::43::43:

Günaydın Kızlarrr..
Yaa çook feci cekilde bi ağrım var dayanılacak gibi deil:( kötü bişi olmuyordur dimi:(:(:43::43::43:

Usutm US olabilir misin ayaklarini. Gecen benimde oldu ayaklarima sicak su torbasi koydum aninda geçti. Sicak hava farketmeden usutuyoruz.

Allah yardimcin olsun cnm ikiz olunca daha zor tabi. Bende 10. Haftadayim iki gün iyi 3 gün kotu oluyorum. Çok değişik kotu olduğunda da sadece yatiyorum yemek yok. Az kaldi 12. Haftada bitecek Allahin izniyle.

Bebisler saglikli olsunlarda bunlar gecici sonucta rabbim herkesin yardimcisi olsun seninkidemi ikiz

Daha öncede uyari yaptim. Yemek isimleri basit zor yazılmayacak. Bir daha yemek isimleri paylaşmayin. Paylaşan kim olursa olsun gruptan silecegim. İnsanları zor durumda bir akmaya hakkiniz yok. Lütfen duyarlarli olalim.

Sevgiler..

Katılıyorum sana inan kabalık olmasın diye yorum yazmadım ama iki yemeği acayip canım istedi isimlerini yazmaktan çekiniyorum şu an bile :( kolay şeyler de değilgerçekten zahmetli yiyecekler :(

Bende hastaneyi hiç beğenmiyorum ama ergene tarafına yeni hastane yapılıyor taşınacakmış oraya. İnşallah benim doğuma yetişir. Sen kime gidiyorsun. Yazmayayım canım Allah razı olsun zahmetli biraz. Annemler yapıp otobüsle yollayacak. Düşünmen yeter :) öyle valla her şey onlar için

ben reyap'ta bahar hnm var ona gidiyorum...

Usutm US olabilir misin ayaklarini. Gecen benimde oldu ayaklarima sicak su torbasi koydum aninda geçti. Sicak hava farketmeden usutuyoruz.

ya klima acık sürekli masanın altından altınd vuruyor ayaklarıma genellikle kaldırıorum ama ordan yemiş olabilirim :(

Olmuyordur inşallah canım. ama ihmal etme gidebiliyorsan hemen git bi görün dr una.
ya herseyde doktora koşar oldum beni bırakcak kadın yakında ben senle ugrasamıcam dicek :p haklısın ama yaa görünmekte fayda var :)

çok şiddetliyse ağrın hiç bekleme git canım bir görün dr una,inşallah birşey yoktur da sadece üşütmekten falan ağrıyordur.

dün çook sıcaktı bide ben duş aldım sonrada balkonda yattım uyudum biraz ya ordan yada ofiste klimaladan kapmış olabilirim ama herhangi bi lekelenmem yok sadece asırı agrı :(

Back
X