• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bebisler saglikli olsunlarda bunlar gecici sonucta rabbim herkesin yardimcisi olsun seninkidemi ikiz

Yok cnm benim tek ikinci bebeğim 4 yasinda oğlum var. Ama ikize bedel geliyor sanirim o ayri. Uc kere serum yedim. Son zamanlarda serum yememek için kac takla attim bilmiyorum çok zorladi. Oglumda bu kadar değildi. Yas da geçiyor sanirim 30 yasindayim. Rabbim YARDIMCImiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya klima acık sürekli masanın altından altınd vuruyor ayaklarıma genellikle kaldırıorum ama ordan yemiş olabilirim :(

ya herseyde doktora koşar oldum beni bırakcak kadın yakında ben senle ugrasamıcam dicek :p haklısın ama yaa görünmekte fayda var :)

onların da işi bu canım takma kafana sen git yine. bişey yoktur inşallah ama için rahat eder.

kızlar benim ilk hamileleiğimde toksaplasma pozitifti bağışıklığım yoktu ve hamileliğim bitene kadar yasaklarım vardı.bu hamileliğimdede otomatikman pozitifmi oluyor acaba yada hamileliğe göre falan değişiyormudur.yani daha test falan yapılmadı ama dikkat etmelimiyim ki.

Yok cnm benim tek ikinci bebeğim 4 yasinda oğlum var. Ama ikize bedel geliyor sanirim o ayri. Uc kere serum yedim. Son zamanlarda serum yememek için kac takla attim bilmiyorum çok zorladi. Oglumda bu kadar değildi. Yas da geçiyor sanirim 30 yasindayim. Rabbim YARDIMCImiz olsun

Benim daha ilk yasimda 25 bu bulantı mahvediyor insani mutsuz ediyor

Katılıyorum sana inan kabalık olmasın diye yorum yazmadım ama iki yemeği acayip canım istedi isimlerini yazmaktan çekiniyorum şu an bile :( kolay şeyler de değilgerçekten zahmetli yiyecekler :(

Doğru cnm. Ya basit bile olsa yapacak durumda olmaya biliyoruz çoğu zaman. Çok dikkat etmeliyiz en adindan 16. Haftaya kadar. Bu haftalar çok hassas. Bulantimiz olmasa zaten yapabiliriz bizde. Neyse bir daha paylasilmayacak diye ümit ediyorum.

bende dokuzuncu haftadayim bulanti kusma kokuya duyarlilik halsizlik ne ararsan var benim bebisler ikiz birazda onun etkisi var sanirim

Allah yardımcın olsun canım tabi ikiz olunca daha fazla hissedersin. Hormonlar daha fazla. Bende aşırı terleme var ofiste de cam yok bazen sinir krizlerine girecek oluyorum valla. Halsizlik ve uyku hali de daha fazla oluyor havasiz kalınca. Çok şükür bulantım yok da bari o eksik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açlık ve tokluk kan şekerimizin aşşa yukarı kaç olması lazım sizce? Ne çok soru soruyorum ben bugünlerde ya ama bi elimde tansiyon aleti diğer elimde şeker ölçme aletiyle geziyorum. Fenalaşınca hemen ikisinide ölçüyorum sorun nerde bulucam hırs yaptım :1::1::1:

Katılıyorum sana inan kabalık olmasın diye yorum yazmadım ama iki yemeği acayip canım istedi isimlerini yazmaktan çekiniyorum şu an bile :( kolay şeyler de değilgerçekten zahmetli yiyecekler :(

Aynı şeyleri istemişiz belli ki :( bundan sonra kabalık falan demeden yazıcam valla kimse kusura bakmasın can bu. Zaman geçmiyor sabahtan beri kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Ki black kaç kez de uyardı

Allah yardımcın olsun canım tabi ikiz olunca daha fazla hissedersin. Hormonlar daha fazla. Bende aşırı terleme var ofiste de cam yok bazen sinir krizlerine girecek oluyorum valla. Halsizlik ve uyku hali de daha fazla oluyor havasiz kalınca. Çok şükür bulantım yok da bari o eksik

calisana daha zor tabi canim allah yardimcin olsun ev hanimlari bu yonden rahat ben calismiyorum allahtan ya deilse gozumu acamam heralde

calisana daha zor tabi canim allah yardimcin olsun ev hanimlari bu yonden rahat ben calismiyorum allahtan ya deilse gozumu acamam heralde

Valla öyle canım izinde alamıyorum iş yoğunluğundan ama bu hafta sonuna doğru alıcam 2-3 gün yoksa hastanelik olcam zaten sıcaktan

Gunaydin bizimde ağustosta doğum günümüz var. Nice yaslari olsun tatlim saglikli uzun ömürlü. Rabbim iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.

amin canım cumlemızın evladını ınsallah... sımdıden dogumgunu kutlu olsun seının pasanında allah saglıklı uzun omurler versın yavrularımıza:nazar:

Kızlar ya bnm 20lik diş çıkıyor hatta az çıkmış acıyo ağrıyor napcam bn bulantı zaten var yarın 10 hafta bitiyor offf off

Siz oruç tutuyor musunuz :26:
Bana doktor önermiyoruz ilk zamanlar önemli çünkü dedi
Birkaç gün tutabildim o yüzden
O kadar
Şimdi tutmuyorum ama hiç te rahat değilim

Siz oruç tutuyor musunuz :26:
Bana doktor önermiyoruz ilk zamanlar önemli çünkü dedi
Birkaç gün tutabildim o yüzden
O kadar
Şimdi tutmuyorum ama hiç te rahat değilim

dr ların hemfikir olduğu bir konu değil canım. benimki tutabilirsin dedi mesela. ama başlangıç olduğu için ilerleyen aylarda o da izin vermiyor biliyorum. allah kabul etsin tutmaya çalışıyorum. her ramazanda olduğu kadar halsizlik veya mide şikayetlerim var ama bulantım yok olsa tutamazdım bende.

Ben bulantılarla asla tutamam, direkt hastanelik olur. Günah bu vaziyette tutmam bence :)

canım bende duydum keton mevzusunu zaten zayıflamak için değilde kilo kontrolü için dikkat etmeye başladım.bebeğin gelişimi için gerekli olan yumurta,ceviz vs. şeyleri ihmal etmiyorum.ama anlamadığım bişey var sabah akşam sürekli kusan arkadaşlarda beslenemedikleri için zayıflamıyorlar mı. bazılarının doktorları bulantı önleyici ilaç bile vermiyor. okuduğum amerikan kaynaklı bir makalede hamilelik başlamadan önceki kilonun %5ine kadar zayıflamaya izin verilebilir deniyor. hatta orda obez anne adaylarına özel diyet uygulanıyormuş hamilelik süresince bir miktar zayıflamaları için. nitekim her kafadan ayrı ses çıkıyor. en iyisi 4. ay sonuna kadar kilo almadan kalıp sonrasında da 6-7 kg ile tamamlamak galiba. takipte olalım :32:

benım kilomun %5 4 kg edıyor. yanı 4 kilo verebılırım. almıyımda vermesı orda kalsın. :)) ama herkeste çıkmıyor keton aşırı kusan ve hiç yıyemeyenlerde çıkıyor sanırım.
çünkü hastanede ona gore serum verıyorlarmıs.
işte ben de bugun başladım az yemeye. sabah abartmadım .

Günaydin kuzucugumu gördüm şükürler olsun hersey yolunda dedi doktor nasil korkuyordum icim rahatladi. Sat ile usg arasi bir haftaya yakin fark cikiyordu bu defa fark 2 gune inmis acigi kapatiyor minik baligim hamdolsun.kalp atislarini da dinletti kisaca esimi almadi iceri kizim da bizimleydi diye biraz uyuz olmadik degil acikcasi adam ise gitmedi goreyim diye kismet dr alternatifim de yok adam akilli mecbur yutucaz can sagligi olsun yeter ki.bir dahaki randevu bir ay sonra bekle bekle gecmez simdi

Kızlar ya bnm 20lik diş çıkıyor hatta az çıkmış acıyo ağrıyor napcam bn bulantı zaten var yarın 10 hafta bitiyor offf off

Yirmilik diş çıkacak zamanı bulmuş tövbeee... Kardeşim de diş sorunu yaşamıştı hamilelerin kullanabileceği antibiyotik vermişti doktoru ve bi zararı olmadı bebeği inşallah ilerlemez seninki rahatsız etmez yani ya hemen çıksın yada dursun sonra çıksın :)

Back
X