Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin canım.benım gözüm hiç kesmiyor bebek bırakmayı hemde hiç
sadece eşimin maaşıyla zorlanarak geçinsem ama bebeği bırakmasam istiyorum
ben alternatif iş üretmeye çalışıyorum
daimi sigortalı değilde primli felan![]()
maalesef canım değilimmemurlar daha fazla ücretsiz izin alabiliyor diye biliyorum. özelde 6 ay ücretsiz kullanılabiliyor onu almayı düşünüyorum.
nası yani ama o dogum parasınıda almak istiorum been :):) bide ben evleneli daha cok yeni ya dönüştede evlilik yüzünden istifa edip tazminat almak sonrada 8 ay işsizlik maaşı almak istiorum biliorum cok paragöz davranıorum ama benim işverenlerim bunu fazlasıyla hakedioo![]()
aslında çok sık gitmemek gerek bence ya
annelerimiz nasıl gidiyodu![]()
Geç geliyosa erkene çek randevunu
Ben arada kendi kafama göre randevu sıkıştırıyorum araya
Ben bu 6 ayı bilmiyorum
Varsa bende alırım 4 aylık minnacık oluyo ki bebek
Bari 10 ay iyidir hiç yoktan
kızımda ücretsiz kullanmadan 4 aylık dönmüştüm işe mecbur. Gerçekten zor oluyor. Ağlaya ağlaya gittiğimi bilirim. Ama alışıyor insan zamanla. Sonuçta yine onlar için çalışıyoruz. Kızım bile alıştı artık beni yolcu ediyor.
Yinede imkanı olan herkes bebeğine kendi baksın diyorum:26:
evlılık sebebi ile çıkarsan işsizlik maaşı alamzsın ...
işverenın senı çıkarması gerekıyor maalesef..
zaten tek derdimiz para değil mi
bebeklerimizi bile bunun için bırakmıcaz mı![]()
iş kanununda var canım böyle bir hak. 4 aydan sonraki 6 ayda maaş almıyorsun, sigortan yatmıyor ama.
özelde her iş yeri bunu uygulamak istemiyor ama hakkımız var sonuçta..
nası yani ama o dogum parasınıda almak istiorum been :):) bide ben evleneli daha cok yeni ya dönüştede evlilik yüzünden istifa edip tazminat almak sonrada 8 ay işsizlik maaşı almak istiorum biliorum cok paragöz davranıorum ama benim işverenlerim bunu fazlasıyla hakedioo![]()
ay çatlıycam kız meraktan ne aşerdın bu kadar :) hangı sehırdesın kuzum bımlıyorum ama ben bursadayım. buralardan bısey ısterse canın hemen gonderelım. ah keske benımde canım bısey cekse. haftalardır bıktım peynır ekmekten
tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
çalışan bayanlar kaçıncı ayda ayrılcaksınız
ve işe ne zaman geri dönersiniz
![]()
Boğaz ultrasonumda büyük bi lenf nodu görüldü
Bana dua eder misiniz :26:
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Perşembe net bildi alacağım
Aklım fikrim bunda...
dogumdan sonra başladıgında bi kez o işin dönüşü olmaz
sıcak para bırakılmaz
zaten bebeğinde masrafları olacak
İşten çıkartamıyorlar dimi
10 ay sonra dönebiliyorsun yani ?
ama o evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılırsan senin bir yılı geçmiş sanki evlendikten sonra.
işverenler düşünmüyor mecbur insan kendini bir şekilde düşünmeli.
yok cnm benim 18 mayısta 1 yıl oluo eger 7. ayda cıkarsam nisanda geri dönmem gerekio dönmücem iştee istifamı o nedenle verecem :):)
SELAM KIZLAR
DUN Oruç tutmuştum ya.. orucumu acınca fenalaştım bırden bıer ..2 saatte kendıme gelemedım ... sonr hıç su ıçmediğim aklıma geldı gıdıp 2.bardak su içtim biraz ağaya kalktım... sanırım tansıyonum duştu... yemek yedıkten sonra bu fenalık hissi hep gelıyor napıcam Allahım bılemıyorum
iyi yapmışsın valla. hem ayrılıp çocuğuna bakacaksın hem de parasız kalmayacaksın. iyiymiş.
gecmiş olsun canım
içini ferah tut bişey cıkmayacaktır.
bunu gerekçe göstererek seni çıkaramaz canım. başka bir bahane bulurlarsa bilemem. ama öyle bir durumda mahkemeyle kendini işe iade ettirebilirsin bu da yanlış bilmiyorsam 8 maaş daha demek![]()
Canım bende bu yüzden Tutamıyorum çünkü az az sık sık yememiz gerekiyor acıkınca benim midem bulanıyor arada mutlaka yemem gerekiyor aynı şey bana da oldu ilk gün tutmuştum kan şekerim yükseldi Yarınsı günün sabahına kadar kalkamadım yataktan
.