• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Sağol canım hgb 10 ilaç verdi bakalım inşallah geçer normalde eti çok severim De tiksinme geldi hamilelikten beri 1 aydır yemiyorum et tavuk balık sadece sebze 😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

öyle korkacak kadar da düşük değilmiş gerçekten ama hamilelikte daha çok ihtiyaç oluyor belki ondandır. doktor bilir tabii de bazıları da korkutmayı seviyor nedense.

Sanırım hamilelikle alakası var canım ama bende genetik yatkınlık da var babam böbrek taşı yüzünden neler çekti hatırlamak istemiyorum.Su içmemde de sıkıntı var zaten bir de zırt pırt tuvalete taşınıyorum çalışıyorum da burdakilere gitmek istemiyorum açıkcası..Dr günde en az 20 bardak sıvı almamı söyledi.Hiç kilo almadım daha ama diğer hamileliklerimdeki kilolarımdan dolayı hamur işini filan hep yasakladı :43: En fazla 60 kilo olacaksın diyor bana.10 kilo gerçekten çok az yaa:56:

60 kilo ne yaa. 50 kilo musun yoksa. ay ben kendimi nerelerden atsam.

Slm kislar nasilsiniz...
Sizlere sorum olacak ben en son 8. Haftada kontrole gitmistim. Dr 10. Haftada cagirdi ana sehir disindaydim gidemedim. Sonrada gerek duymadim. Cok sukur bi sıkıntı m yok ikinci cocugun verdigi rahatlik mi bilemiyorum zirt pirt dra gitmek istemiyorum. Dusunuyorum bayrama bikac gun kala 12. Haftada oluyorum o zaman mi gitsem yoksa bayramdan sonraya mi biraksam hem cinsiyeti de belli olur. Bu haftalar arasinda drun istedigi ozel bi tahlil verdigi ekstra onemli bir bilgi oluyor mu.ikili test yaptirmiycam ama ense kalinligi icin 13.14. Haftalar gec olmaz sanirim.
Ay birde 12. Haftada nub teorisine gore kesin olmayan cinsiyet tahminleri veriyor drlar. Oglumu 12. Haftada ogrenmistim. Onu da merak ediyorum

Canım ben de seninle aynı fikirdeyim ama zırt pırt çağırılıyorum şu var bu var diye gitmesem kendimi suçlu hissedecekmişim gibime geliyor.Bugün gittim doktora cinsiyet için 16. haftayı bekleyeceğimizi söyledi :53: Uzun bir zaman değil mi en son ben öğrencem herhalde..

Hiç farketmez cnm onları düşünecek aşamaya bi gelsem 🙏 gerisi boş ama sezaryan risksiz olduğu için büyük ihtimal onu seçerim ama epidural isterim artık her şeyden gözün korktuğu için ☺️ İnan bugün midem biraz daha ii bulanmıyo diye bile canım sıkılıyor

Canım beni yanlış anlama tabii ki senin bebeğin senin kararın ama sezeryan eşittir ameliyat demek.Ameliyattaki her türlü komplikasyonu (Allah korusun) sezeryanda da görebilirsin.Acaba neyi düşününerek risksiz dedin merak ettim :53:

Tesekkur ederim. Bekleyeyim o zaman nasil zaman gececejse. Ay bide cevremde herkes yine oglun olacak diyorkar niyeyse. Hayirlisi bakalim. Gerci kesem gec gorinmustu gec dollenmeler genelde kiz olir diyorlar. Birde bu hamilelik digwrinden farkli geciyor ama bekleyip goriciz. Sizlerin bi tahmini var mi
QUOTE]

benimde geç döllenme oldu. takvimlerde falan erkek çıkıyor .bilmiyorum erkek yoğunlukta ailede ama ikisini de aynı şiddetle istiyorum ben hiç olmadığı için.

Cin takvimine hangi siteden baktin ben cintakvimi.orgdan baktim kiz cikti oglumda da o sitede tutmustu. Yanliz bir arkadas dogum tarihine ayina gore 1 yada 2 yas eklenip oyle hesaplaniyor dedi yasima 1 eklenince yine kiz cikiuo ama 2 eklenince erkek cikiyo

haklısın canım elbette geçerli bi sebebin vardır bişey demiyorum zaten sadece benim arkadaşlarım da epidural istiyor ama onlar sadece korktuklarından bende şahsen düşük yapmama rağmen normal istiyorum allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.

bana göre onu veya bunu istiyorum demeyelim. hem kendimiz hem de bebeğimiz için hangisi hayırlısıysa allah onu nasip etsin. böyle dua edelim. ille de normal istiyorum diyen bir arkadaşım 1 günden fazla suni sancı çektikten sonra dr una sezeryana alın diye yalvarmıştı. sonuçta sezeryan oldu ama ikisinin de sıkıntısını yaşamış oldu:(( sezeryanı da çok kolay atlatan var normali de.. kişiden kişiye değişebilir. şu daha iyidir diyemiyorum yani . hepimiz allaha emanetiz..

ilaç verdi mi doktor?
benimde troidim 3.86 cıktı hamilelikte 2.50 olması gerekiyormuş
ilaç kullanıyorum
ilk başta çok korktum ama şükür çaresi varmış
.....
aklına kötü şeyler getirme inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder rabbim
iyi düşün iyi şeyler olsun
biliyorum zor ama yapmak zorundayız

Dahiliye ilaç verdi
6,12 ydi benim
Levotiron kullanıyorum
Ama boğaz ultrasonu ve tekrar kan ile artık enrokrinolojiye gitmemi söyledi
Boğaz ultrasonumda lenf nodu çıktı, kan 5,87 ye düşmüştü ilaca başlamamıştım o zaman
Perşembe randevum :26:

Cin takvimine hangi siteden baktin ben cintakvimi.orgdan baktim kiz cikti oglumda da o sitede tutmustu. Yanliz bir arkadas dogum tarihine ayina gore 1 yada 2 yas eklenip oyle hesaplaniyor dedi yasima 1 eklenince yine kiz cikiuo ama 2 eklenince erkek cikiyo

ben pek anlamıyorum burda link vermişlerdi ordan girip bakmıştım.
benim bir düşük oldu o erkekti ama şimdi bu sefer ondan tamamen farklı belirtiler yaşıyorum.
o zaman pastaneyi taşırdım hep şimdi ağzıma tatlı sürmedim.
belki yaz olmasıyla da alakalı olabilir.
az kaldı bayramdan sonra öğrenicez nasıl olsa bayramda gez toz unuturuz o sırada cinsiyet meselesini

50 kiloyum canım da 10 kilo az değil mi almak için diğer iki hamileliğimde 25'er kilo aldım da ben :17:

hey maşallah.neden almayacakmışsın rahatsızlıktan dolayı mı yoksa sıradan nedenlerden mİ*? kilon çok değil nasıl olsa. ben 25 kilo alırsam 105 kilo olurum. :((((

[Evet cok gec genelde 14. Haftada netlesiyoEvet cok gec genelde 14. Haftada netlesiyoQUOTE=Tiramisu35;36143178]Canım ben de seninle aynı fikirdeyim ama zırt pırt çağırılıyorum şu var bu var diye gitmesem kendimi suçlu hissedecekmişim gibime geliyor.Bugün gittim doktora cinsiyet için 16. haftayı bekleyeceğimizi söyledi :53: Uzun bir zaman değil mi en son ben öğrencem herhalde..
r.

Canım beni yanlış anlama tabii ki senin bebeğin senin kararın ama sezeryan eşittir ameliyat demek.Ameliyattaki her türlü komplikasyonu (Allah korusun) sezeryanda da görebilirsin.Acaba neyi düşününerek risksiz dedin merak ettim :53:[/QUOTE]
Genelde 14. Haftada netlesiyor cok nadir 16 ya birakiyo rlar sizin dru sıkıştı r bence.
Ay bu arada ne zaman senin yazilarini okusam canim tiramisu istiyo normalde sevmem ama

Canım ben de seninle aynı fikirdeyim ama zırt pırt çağırılıyorum şu var bu var diye gitmesem kendimi suçlu hissedecekmişim gibime geliyor.Bugün gittim doktora cinsiyet için 16. haftayı bekleyeceğimizi söyledi :53: Uzun bir zaman değil mi en son ben öğrencem herhalde..

Canım beni yanlış anlama tabii ki senin bebeğin senin kararın ama sezeryan eşittir ameliyat demek.Ameliyattaki her türlü komplikasyonu (Allah korusun) sezeryanda da görebilirsin.Acaba neyi düşününerek risksiz dedin merak ettim :53:

Ya tatlım dedim ya ben iğne kullanıyorum zaten bide bebeğin gelişimi neyi gösterirse o da çok önemli tabi biliyorum bende hep normal isterdim ama sezeryan bebek için daha az risk taşıyor doğum kanalı diye bişi var bebeğin pozisyonu var hepsini düşününce müsait olmazsa diye kendimi sezeryana haxırladım bile inşallah o günler gelir tek derdimiz doğumu nasıl yapacağımızu düşünmek kalır bizede 🙏😊

Selam kızlar bende öldüm meraktan daha kalp atışlarını duymadım 8+4 te yim ikide bir doktora gitmeyeli m diye bekledim şimdiye kadar yarin randevum var :) cinsiyetini çok merak ediyorum ilk bebeğim ve ona göre hazırlanmak istiyorum :)

Selam kızlar bende öldüm meraktan daha kalp atışlarını duymadım 8+4 te yim ikide bir doktora gitmeyeli m diye bekledim şimdiye kadar yarin randevum var :) cinsiyetini çok merak ediyorum ilk bebeğim ve ona göre hazırlanmak istiyorum :)

cınsıyet ıcın cok erken tatlım daha ogrenemezsın buyuk ıhtımalle. ben de bı dahakı randevumda 13. haftamda olucam. belkı ogrenebılırım ama buyuk ıhtımal öburune kalıcak yıne. catlıycaz meraktan :) ben dayanamadım bıkac parca bısey aldım bebıse krem ve beyaz aldım. cok heveslendıysen sende unisex resnkte bıseyler al :)

Evet Unisex renklerde bişiler almak mantıklı olacak bir alışverişe başlayınca duramaz diye korkuyorum şimdiden ihtiyaç listesi felan hazırlamaya başladım .. mobilya alacağım ama internetteki modeller aklıma yatmadi çilek Mob pahali bir kaç yere baktım fiyatlar uçuk .

50 kiloyum canım da 10 kilo az değil mi almak için diğer iki hamileliğimde 25'er kilo aldım da ben :17:

ideali 12 kılo dıyolar canımben 45 kıloyum benım doktorum toplamda 8 alıcaksın dedı :52::52::52: banada komık geldı acıkcası. karnım sismese hamıle oldugum bıle anlasılmaz :) . sen 25 almıssın oda bence cok fazla.

ben pek anlamıyorum burda link vermişlerdi ordan girip bakmıştım.
benim bir düşük oldu o erkekti ama şimdi bu sefer ondan tamamen farklı belirtiler yaşıyorum.
o zaman pastaneyi taşırdım hep şimdi ağzıma tatlı sürmedim.
belki yaz olmasıyla da alakalı olabilir.
az kaldı bayramdan sonra öğrenicez nasıl olsa bayramda gez toz unuturuz o sırada cinsiyet meselesini

canım kacıncı haftanda gıdıceksın doktora cınsıyet ıcın. benım ayın 25ınde randevum ogrenebılır mıyım acep?

çok şaşırdım serefnaz. bende mersinde okudum 4 yıl. hangi hastaneymiş böyle davranan çok merak ettim. benim ablamda mersinde yaşıyor şuan oda hamile istersen doktorunun adını öğrenip sana yazayım?

Canim imc gidiyorum guya en iyi yerlerden doktorun tarzıyla ilgili herhalde normalde iyi biri de bugun caz yapti herhalde onerilere acigim olabilir tabi sağolasın

Ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz
Bana 1 ay sonra gel
3.ayında zeka tetsi yapılıyo bebeğe dendi ama ?

Bizim ayda bire dustu randevular

herkese merhaba..

bi soruda benden gelsin.yatış pozisyonunu değiştiren var mı? zorlananlar ne yapıyor? unutmuşum o kadar aradan sonra.zorlanıyorum ben:53:

Ben yan yatip göbeği karnı yastığa dayamayi seviyorum rahat oluyo

Boğaz ultrasonumda büyük bi lenf nodu görüldü
Bana dua eder misiniz :26:
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Perşembe net bildi alacağım
Aklım fikrim bunda...

Rabbi, hayırlı sonuclar versin inşallah

Arkadaşlar beni işten çıkarttılar haklarım neler bilgileriniz var mı? Tazminatımı alacağım ama kimi diyor ki gebeyken çıkarılma olmuyor cezası var.

Uzuldu, senin adina hakkinda hayirlisi olsun arkadasm hakkini ara

Merhaba arkadaşlar bugün aile sağlığı uzmanıma gittim bi kaç gündür çok kötüyüm fenalaşıyorum nefes alamamıyorum 11 haftalık hamileyim meğer kan ve Demir eksikliğim varmış aşırı derecede doktorum bu Demir oranınla doğuma girersen masada kalırsın dedi çok üZüldüm 😢 kadın doğum uzmanım normal demişti az ama şimdi başlamaya gerek yok demişti 3. Ayda başlarız demişti meğer kötüye gidiyormuşum her geçen gün, aile sağlığı doktorum ferrum fort verdi hemen başlamam için namazı falan da yasakladı yatacaksın dedi umarım işe yarar bu hap 😥😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Gecmis olsun asm doktorları biraz abartiyo bazen ordaki tahlillerde yanilma da olabiliyor uzme kendini yediğini ona gore ayarlarsn

bu kum dökme işi çoğu kişide var hamilelikte mi çıkıyor acaba.? ben çok fazla su içiyorum eskiden beri su içemeyen insanlara da şaşırıyorum. eskiden sigaradan dolayı çok içiyorum sanmıştım ama değilmiş hala deli gibi içiyorum.

Galiba alakası var ben de yasadi, cok pis bişey

Hadi güzel haberler ile gel inşallah

hey maşallah.neden almayacakmışsın rahatsızlıktan dolayı mı yoksa sıradan nedenlerden mİ*? kilon çok değil nasıl olsa. ben 25 kilo alırsam 105 kilo olurum. :((((

Canım ben oğluma 52 kiloda hamile kaldım 5 ay içinde 8 kilo alarak 60 kilo oldum.Bir gün sonra tartıldığımda ise 64 olmuştum. :53:İnanamadım.Birkaç kere daha tartıldım ama sonuç aynıydı.Yanaklarım,ellerim,ayaklarım şişmeye başlamıştı.Yaz hamilesi olmamama rağmen.Doktora gittik tansiyonumu ölçtüler , 15/10 çıktı , o da başka bir doktora yönlendirdi.İşte o zaman tanıştım doktorumla.Gebelik zehirlenmesi ihtimalimin olduğunu,beslenmeme dikkat etmem gerektiğini,etmezsem ödemin ve tansiyonumun giderek artacağını ve beyin kanamasıyla sonuçlanıp hem bebeğim hem benim için tehlikeli olacağı söylendi.Hatta tehlikeli bir durum tespit edilirse gebeliğin ne olursa olsun sonlandırılacağı söylendi.20 haftalık hamileydim,bebek en erken 28 haftalık doğarsa yaşar dediler.8 haftam vardı.Oğlum içimde kıpır kıpırdı.Adı bile hazırdı.Oğluma birşey olacak oğluma birşey olacak diye stres içinde bir hamilelik geçirdim.Tansiyonum 17/10'lara kadar yükseldi,çok şükür 28 haftayı tamamladık..Ama bu sefer de plasenta kireçlenmesi çıktı.Bebeğe az oksijen gidiyormuş.Bu da beyin gelişiminin kısıtlı olması demekmiş..Bu sefer de bu yönden 32. haftaya kadar sıkıntı çekerek 32. haftamızda düzeldik.36. haftaya geldiğimizde de sancım sıklaştı ve sağlıklı normal bi doğum yaptım :)

İşin garibi hadi oğlumda rahatsızlandım , kızımda da bi iştahım açıldı çerezlere iyi dadandım kete-kaşar iklisine takıldım aldım 25 kilo :1: Ama maaşallah bu sefer tansiyonum yada ödem toplama gibi birşeyim olmadı.Bunda da yine alırım diye düşünüyorum.Amaan sağlıklı olalım da.

Ben 37.haftaya dek calismaya zorlayacagim sonrasinda ise donusum gec olsun dönemi kapatayim sonra yaz tatili gircek araya derken işbaşı yaparsam 7 aylik oluyor ki birakcak kimsem yok gurbette bakici tutamam kizim krese gidiyor ikisine gucum yetmez. Ilkinde yasina dek ücretsiz izinle idare edip bakici bulmustuk smdi maddi manevi sartlar daha zor evim ise uzak vesaire nolcak bilmiyorum ucretsz almaya da durumlar elvercek gibi değil rabbim buyuk plansiz olunca biraz böyle karsti bizim isler

Ben de hamilelikte 6 kg aldim hepitopu zaten kilom vardi iyi oldu rabbim acidi:) sonrasında lohusalikta aldim biraz iki yil sisko gezdim diyetle verdim tam derken biraz is ortamindan aldim bikac kg onu vercem derken hamile kaldim yine.ins bunda da az alirim diyet yapmaktan nefret ediyorum bunyem cok dirençli cunku

Back
X