• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Siz bi çift değil misiniz annesine gitti de seni neden almadi?babam da boyle yapti yıllarca sonunda hak ettiğini buldu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün gece beni çok kırdılar yüzlerini bile görmek istemiyorum oda bildiği için gel demedi

Ay yerim onların depresyonunu ya ne görüp de depresyona giriyolar acaba? Kasık ağrısı bizde şişlik bizde endişe bizde bulantı bizde. Ben çok ters bi insan oldum ya eşime karşı batmaya başladı bana her hareketi hatta bütün erkekler sanırım feminist oldum gebelikle ben :)

Babalık psikolojisi ne olabilir ki sorumlulukları artacak tabi gerçi olan yine bize ya haberleri yok

Ay yerim onların depresyonunu ya ne görüp de depresyona giriyolar acaba? Kasık ağrısı bizde şişlik bizde endişe bizde bulantı bizde. Ben çok ters bi insan oldum ya eşime karşı batmaya başladı bana her hareketi hatta bütün erkekler sanırım feminist oldum gebelikle ben :)

:-) geçiyo onlar ben de öyleydim ama şimdi yavaş yavaş geçiyor.

:-) geçiyo onlar ben de öyleydim ama şimdi yavaş yavaş geçiyor.

Geçse iyi olur valla gözünün üstündeki kaş mı diyip savaş çıkarıyorum. Regl döneminde böyle olurdum ben. Normalde de pek sakin değilimdir gerçi.

Geçse iyi olur valla gözünün üstündeki kaş mı diyip savaş çıkarıyorum. Regl döneminde böyle olurdum ben. Normalde de pek sakin değilimdir gerçi.

Bende sinirli ve gergin biriyim sigarayıda bıraktım 2 aydır 7/24 ağlıyorum. Ben de değişik oldu hamilelik etkileri.ailem bile dalga geçiyor artık ağlayınca.

Bende sinirli ve gergin biriyim sigarayıda bıraktım 2 aydır 7/24 ağlıyorum. Ben de değişik oldu hamilelik etkileri.ailem bile dalga geçiyor artık ağlayınca.

Evet ya ben de bıraktım sigarayı ama hiç umrumda değil nasıl oldu anlamadım zorlanırım sanıyodum ama iğrendim çok iyi oldu. Ağlama ilk zamanlar vardı şimdi sinir içindeyim. Demek ki sırayla yaşamışız

Dün gece beni çok kırdılar yüzlerini bile görmek istemiyorum oda bildiği için gel demedi

Ya iste imkanlarin geniş olacak salacaksin analarinin yanina ne halin varsa gör diceksin ama ülkemizde durumun olsa bile çok zor Amerikada millet tek kişi bile olsa evlat edilebiliyor yada bebek sahibi olabiliyor bizde öyle mi ne zaman yakalicaz bu olaylari bilmiyorum nelerle ugrasiyoruz hala

Canim sen biraz da sigarayi biraktigindan almissin demek kilolari.okuyunca aklima o geldi :))

Canim sen biraz da sigarayi biraktigindan almissin demek kilolari.okuyunca aklima o geldi :))

Maalesef canım öyle. Az bile aldım. Bugün dikkat ettim ama bu seferde meyveye sarıyorum.

Maalesef canım öyle. Az bile aldım. Bugün dikkat ettim ama bu seferde meyveye sarıyorum.

Meyveden bi zarar gelmez canim mevsim güzel meyve çok sansliyiz o yonden .yaz mevsimi sebze ve meyvesi çok olur neyse yemek adi da yazamiyorum bi suru basit ama güzel yemek yapabiliyor insan.

Meyveden bi zarar gelmez canim mevsim güzel meyve çok sansliyiz o yonden .yaz mevsimi sebze ve meyvesi çok olur neyse yemek adi da yazamiyorum bi suru basit ama güzel yemek yapabiliyor insan.

Biraz karşılıklı yazışıyormuşuz gibi oldu ama sonuçta hamilelikten bahsediyoruz.ben yemek konusunda kötüyüm yemek yapmayı pek sevmiyorum ve çok seçiyorum.yediğim ya iki ya üç sebze var.annemde burda değil henüz sebze yemeği yemedim hiç.

öyle korkacak kadar da düşük değilmiş gerçekten ama hamilelikte daha çok ihtiyaç oluyor belki ondandır. doktor bilir tabii de bazıları da korkutmayı seviyor nedense.

Galiba ama bayılacak gibi oluyorum ondan olmuş olabilir 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Aynen bende öyleyim antidepresan kullanıyordum onları bıraktım herşeye Ağlıyorum eşimde çok ilgisiz zaten onada ayrı bir üzülüyorum yine ağlattı beni akşam akşam :'(

Ya iste imkanlarin geniş olacak salacaksin analarinin yanina ne halin varsa gör diceksin ama ülkemizde durumun olsa bile çok zor Amerikada millet tek kişi bile olsa evlat edilebiliyor yada bebek sahibi olabiliyor bizde öyle mi ne zaman yakalicaz bu olaylari bilmiyorum nelerle ugrasiyoruz hala

Ben öyle yapıyorum artık git annende ye diyorum zaten benim dolabımda birşey yok bu kız bütün gün ne yiyor diye merak edende yok zaten bana parada yok offf off :'(

Ben öyle yapıyorum artık git annende ye diyorum zaten benim dolabımda birşey yok bu kız bütün gün ne yiyor diye merak edende yok zaten bana parada yok offf off :'(

Canım zor tabiki yalnız hissediyosun kendini ama yakında anlar seni eşin merak etme Allah eşine seni anlaması için bira daha vijdan versin gözü açılır yakında görür gerçkleri canm üzme hiç kendini boşa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic uzulme canim Allah her seyi goruyor sana da yardimci olur kolaylikla atlatirsin insallah hamileligini. Eşin de bir an once kendini toparlar insallah dolabi bos birakmak da nedir 😔 Butun arkadaslardan yemek tatli meyve vs isimlerini yazmamalarini ben de bir kez daha rica edicem bakin elinde olmayan sebeplerden alamayan arkadaslar olabilir kimseyi zor durumda birakmayalim. İcime dokundu gercekten Allahim yardimcin olsun cnm😔

Merhaba birazdan hepinizin tek tek yazdıklarını okucam , ne alemdesiniz merak ediyorum .
Ama bugün çok önemli birşey oldu.
Sabah kontrol randevum vardı . Gittim . Doktor usg de bakarken Eminmisin son adet tarihinin 1 Mayıs olduğuna dedi. Evet dedim ama bebek çok büyük dedi. Nasıl yani dedim . 11+5 mişiz biz aslında. Bu nasıl oldu neden oldu anlamadım , doktora sordum oda çok önemli birşey değil erken döllenme olmuştur dedi. Neyse ama hemen ikili testi yaptıralım dedi. Bende zaten yaptıracaktım. Sonuçlar çok şükür çok iyi. Allah hepinize güzel sonuçlar nasip etsin. Benim karnımın bu kadar büyümesinin sebebi belli oldu. Çünkü benim hiç bir pantolonum olmuyor.

Kızlar bugün eşim evdeydi. Ne zamandır süpürge bile açmıyordum. Bu arada 3 yaşında bi kızım var. Dedim hadi yardım et şu koktukları falan kaldıralım bi süpüreyim silelim. Neyse kaldırdı süpürdüm falan. Sonra aldı süpürgeyi o süpürdü tüm evi, sonra toz aldım sildim. Balkonu fln yıkadı. Ayyyy dedim Allah razıolsun.
İşin ucundan tutması ne iyi oluyomuş. İlk çocukta böyle değildi. Kızla da ilgileniyo sağolsun. Ama görüyo sürekli bulantım var, herşeye yetişemiyorum. Rabbim güç kuvvet versin hepimize. Bebişlerimizde sağlıkla büyüsünler inşaAllah.

Kızlar doktora gittim bugun ben iltihap varmış idrar yollarımda klamoks yazdı zararı olmaz dimi ..
Birde troid 5 küsür çıktı yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi ... Perşembe gidicem kısmetse çok korkuttu beni düşük , erken doğum , zeka ger,liği olabilir dedi .. Bir sorun olurmu :44:

Back
X