- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
İyi geceler herkes iyi masallah. Bulantıları saymıyorum alıştı bunyeler bulanmaya. Benimde eşim yardım eder allah razı olsun ama esereklıdır bir anda olmayacak şeye laf söyler bı dolap gımlek dururken gıder beyaz polo gömlegi ister haydee yıkanmamıştır ben de söylenirdim eskiden şimdi cvp bile vermiyorum kendikendine susuyor. Ama asla kin beslemez ve uzatmaz. O anlıktır gecer ve sonra bırsey dememış gıbı esprı yapar yuzume bakar guluyor muyum dıye. Bız eşimle 10 senelık bırlıktelıkten sonra evlendık. Zaatı 15 yaşından berı tanıdıgım ıcın huyunu suyunu ıyı bılıyorum. 5 sene oldu evlenelı hıc buyuk sıkıntımız olmadı. Oğlana hamileyken çok kaprisli oldu. Babalık psikolojisi çok kötü yapar erkekleri. Anladım ikincide daha anlayışlı daha üstümüze düşüyorlar. İlkde bu kadar ilgi görmedim bende. Tam tersi suratsızdı ilgisizdi benden ilgi beklediğini ve onu ilgisiz bıraktıgımı dusunurdu. Şimdi de tam tersi benimle çok guzel ilgileniyor şükürler olsun. İlk bebeği olanlara tavsiyem biraz anlayışlı olursanız huyuna gıdersenız daha saglıklı olur.