• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

işyerinde iftara kadar su içemiyorum herkes oruçlu
aslında herkes biliyor hamile olduğumu ama ben yinede çekiniyorum onların yanında su içmeye
dün midem çok bulandı çantamdan kraker alıp yiyemedim
ramazan geçince rahat edeceğiz inşallah
elim sürekli karnımda sürekli selavat getiriyorum
onu hissetmeye çalışıyorum
bazen çok huzurlu oluyorum bazen karamsarlığa düşüyorum
bi tekmelerini hissetmeye başlasam :nazar::emir_bebek:

Ben gecen markette yedim kraker. Millet bakti ama napayim. Marketteki kokular icimi baydi yemesem kusmama bakicaklardi. Bi firsat olustur ye canim sen de biliyorlarmis da. Suyunu ihmal etme hava da sicak

göbeğim de çıkmadı yahu
sanırım zayıflıktan
zaten beslenemiyorum
işyerindeki yemekler çok kötü
yediğim zaman direk çıkarıyorum
kraker bisküvi yemekten oluyor hep bunlar
halsizlik diyelim o zaman
karnım aç ama canım bişey istemiyor
yürüyüş bende yapamıyorum
zaten yürüdüğümde hemen karnıma bıçak saplanıyor kasıklarıma sancı giriyor
işyerinde fitness salonu var
bakalım ilerleyen zamanlarda orda yürüyüş yaparım
şimdi çok çabuk tıkanıyorum

benim karnım çıkmaya başladı.iç karnım dar sanırım.senin iç karnın geniş olabilir.merak etme 2-3 ay sonra ayaklarını göremeyeceksin :1:
benim kusmam olmadı çok şükür kızımda çok fenaydım ama:53: bunda karnım sürekli guruldadı ama yyemedim bu haftaya kadar.yesemde hazımsızlık gaz.ama bak geçmeye başladı.birazda psikolojik galiba.dikkatini dağıtmaya çalış.hee bide ben ılık ılık çorba içtim hep ekmeksiz.hatta bi ara kızım olursa adını ezo mu koysam demeye başlamıştım. :27: ağır yemek değil hafif çorbala dene

evet, benim sat 12.05.2014 ama o tarihle uyuşmuyormuş bebeğin gelişimi, önden gidiyormuş. ben bir sonraki kontrole göre düzenleyecem takvimi. bazen bu ara kapanabiliyor da, bilemedim...

ne güzel senin ilerde yaa. benim de bir hafta geriden geliyor. ama geçen birisi ultrasonda ne görünürse görünsün muhtemel doğum tarihi değişmiyor demişti. usg de çocuğun yapısına boyuna göre zaman veriyormuş. öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Herkese Hayirli Cumalar Oruc tutan hamileler günleriniz nasil geciyor??
benim cok rahat ilk gün zorlandim sonra alistim zaten iftarda cok az yiyebiliyorum hic hamilelikle ilgili sikintilar bulanti bilmem ne yasamiyorum hamd olsun. Sizler nasil tutyorsunuz sikinti var mi:38:

Su bulantilar.tiksinmeler kokular gecsin.kendime ziyafet cekicem.yiycem de yiycem.acim ama yiyemiyorum yiyemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet, benim sat 12.05.2014 ama o tarihle uyuşmuyormuş bebeğin gelişimi, önden gidiyormuş. ben bir sonraki kontrole göre düzenleyecem takvimi. bazen bu ara kapanabiliyor da, bilemedim...

Benimde öyle. Hep önden gitti , biz önemsemedik. Ama son hafta artık oldukça nettii. Kapanmadı yani ara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim augmantin ust solunum yolu enfelsiyonu icindir. Ben sinuzitim cok azitinca kullanirdim eskiden. Ki onun 600 mg olAni da var. baska bir doktora mi danissan 1000 mg cok guclu bir antibiotik ve idrar yollarina ne derece etkisi var sasirdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bendede idrar yolu enfeksiyonu var ama doktor kültür testi yaptı ayrıca bakteri üremesi olmadığı için antibiyotik kullanımına gerek yok dedi bol su iç dedi sadece

evet aynen öyle, benm iki doktorum da sürekli birbirinden farklı zaman veriyor, hastalığım da hiç düzenli değildir, en son hastalığım neredeyse 2 hafta sürmüştü, az az gelmişti fln. ona göre de belirleyemiyorum, tam bir muammadayım :44:

ama bence aylarımız ilerlesin, netleşecek herşey, kaç haftalık belli olacak.

benim cok rahat ilk gün zorlandim sonra alistim zaten iftarda cok az yiyebiliyorum hic hamilelikle ilgili sikintilar bulanti bilmem ne yasamiyorum hamd olsun. Sizler nasil tutyorsunuz sikinti var mi:38:

Oruc tutmuyorum tutamam zayen.bulsntim cok.cikariyorum da.

benim karnım çıkmaya başladı.iç karnım dar sanırım.senin iç karnın geniş olabilir.merak etme 2-3 ay sonra ayaklarını göremeyeceksin :1:
benim kusmam olmadı çok şükür kızımda çok fenaydım ama:53: bunda karnım sürekli guruldadı ama yyemedim bu haftaya kadar.yesemde hazımsızlık gaz.ama bak geçmeye başladı.birazda psikolojik galiba.dikkatini dağıtmaya çalış.hee bide ben ılık ılık çorba içtim hep ekmeksiz.hatta bi ara kızım olursa adını ezo mu koysam demeye başlamıştım. :27: ağır yemek değil hafif çorbala dene

Benim karnim cikmadi daha.ilk gebrligimde 5 aydan sonra cikmisti.9 aylikken bile 7 aylik gibi duruyordu.doktor ic karnin genis demisti.bskalim bu sefer nasil olcak.

Kızlar ben bugün hiç iyi değilim bulantım hiç bitmiyor bugün o kadar halsizim ki yatağımdan kalkamıyorum

bende ne iftarda ne de sahurda fazla bişey yiyemiyorum. o yüzden önceki yıllara göre biraz daha zor geçiyor ama çok şükür idare ediyorum.

Allah bulanti tiksinti yasayan herkesin yardimcisi olsun zor is vesselam...

Selam
Hamilelerin duası kabul olur derler
İsrail zulmüne karşı Ya Kahhar çekelim lütfen..

Haftasonu gögüslerimin ağrısı azalınca bir anda çok kortum, çarşamba günü doktora gittim. Baya güldü bana. 9 haftalık düşündüğüm miniğim 10+2 olmuş çok şaşırdım 2 haftada 9 gün öne geçer mi ya? 1 cm di 2 hafta önce 3,5 cm olmuş. Bu normal mi :26:

bende ne iftarda ne de sahurda fazla bişey yiyemiyorum. o yüzden önceki yıllara göre biraz daha zor geçiyor ama çok şükür idare ediyorum.

Doktor bana tutma bebek sıvısız kalır dedi
Bende tutmuyodum :17: bazen haftasonları evde uzanıp tutuyorum

ozel fotografcılar pahalı acıkcası ve ben 600 tl vermem bu iş için :) ben rentıp tayım. sorucam bakalım oranın varmı fotografcısı

:1::1::1: acıbadem de doğuran birine denk gelmiştim hastanede fotoğraf deyince aklıma geldi . acıbademde normal doğum ve sezeryan 15 ila 30 arasıymış. bunların içinde doğum fotoğrafçısı oda süslemesi anne kuaförü falan varmış. şimdi daha da pahalıdır sanırım. :52::52: eşimde dedi hatta altınmı çıkıyomuş bebekleri bune 30 milyar. üstüne para koy ev veya araba al demişti :1::1::1: dedim parası var yaptırıyor insanlar nasılda sömürmeye meraklı.

:1::1::1: acıbadem de doğuran birine denk gelmiştim hastanede fotoğraf deyince aklıma geldi . acıbademde normal doğum ve sezeryan 15 ila 30 arasıymış. bunların içinde doğum fotoğrafçısı oda süslemesi anne kuaförü falan varmış. şimdi daha da pahalıdır sanırım. :52::52: eşimde dedi hatta altınmı çıkıyomuş bebekleri bune 30 milyar. üstüne para koy ev veya araba al demişti :1::1::1: dedim parası var yaptırıyor insanlar nasılda sömürmeye meraklı.

Eskişehirde acibademe gidiyorum ben. Doğum 3 bin civari fotografciya 750 diyorlar. Prens prenses paketleri 5 bin civariydi sanirim.

Back
X