Kızlar ben bugün hiç iyi değilim bulantım hiç bitmiyor bugün o kadar halsizim ki yatağımdan kalkamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir de aynı bu halde olup, çalışmak zorunda kalanlar var :) örnek ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bugün hiç iyi değilim bulantım hiç bitmiyor bugün o kadar halsizim ki yatağımdan kalkamıyorum
acıbadem de doğuran birine denk gelmiştim hastanede fotoğraf deyince aklıma geldi . acıbademde normal doğum ve sezeryan 15 ila 30 arasıymış. bunların içinde doğum fotoğrafçısı oda süslemesi anne kuaförü falan varmış. şimdi daha da pahalıdır sanırım.
eşimde dedi hatta altınmı çıkıyomuş bebekleri bune 30 milyar. üstüne para koy ev veya araba al demişti
dedim parası var yaptırıyor insanlar nasılda sömürmeye meraklı.
Eskişehirde acibademe gidiyorum ben. Doğum 3 bin civari fotografciya 750 diyorlar. Prens prenses paketleri 5 bin civariydi sanirim.
Birşey sormak istiyorum
Kan ve idrar verip detaylı tahlil sonucu alınıyo
Onun dışında bişey istendi mi ?
Ilk muaynede mi ?
Kızlarrr iki gündür belimi kalçama bağlayan bölgede kırılma hissi var ara ara atan bi ağrı 9+4 teyim sizce normal mi bu kadar erken sürede daha göbek bile çıkmamışken vücuda ağırlık vermemişken niye bu ağrı? Doktor kontrolüm haftaya ayın 24 ünde çünkü arasam mı acaba doktorumu?
Benim karnim cikmadi daha.ilk gebrligimde 5 aydan sonra cikmisti.9 aylikken bile 7 aylik gibi duruyordu.doktor ic karnin genis demisti.bskalim bu sefer nasil olcak.
Kızlar akşam üstü balkona havuz kurmuştum bende girdim neyse çıktım banyo yaptım, koltuğa yattım bi ıslaklık geldi uzun süre sonra wc gittiki çamaşırım kahverengi akıntıya bayağı ıslanmış şortumu bile geçmiş, ne oldu acaba yine vajenlemi alakalı olabilir![]()
ağırlık merkezi değiştiği için oluyor.belinin arkasında boşluk bırakmaKızlarrr iki gündür belimi kalçama bağlayan bölgede kırılma hissi var ara ara atan bi ağrı 9+4 teyim sizce normal mi bu kadar erken sürede daha göbek bile çıkmamışken vücuda ağırlık vermemişken niye bu ağrı? Doktor kontrolüm haftaya ayın 24 ünde çünkü arasam mı acaba doktorumu?
Yani bende ilk muayenede kan ve idrar istendi
Gayet detaylıydı
Özel bi hastaneydi ve çok pahlıydı fiyatları
Detaylı olmasına rağmen tekrar tahlil yazdı
Emin olamadım para için olabilir diye düşündüm
Araştırma hastanesine gittim
Eski tahlilime bakıp kansız olduğum için demir hapı verdi
Ekstra tahlil istemedi
Bende yaptırmadım
Nie arka arkaya iki kere istemişler ? Ilginç.
Benden de
Tam kan sayımı
Tsh
HBs Ag
Anti HCV
Idrar , istendi.
Kiminden toksoplazma testi de isteniyor ama benim ki istemedi.
Her doktor başka ne yazıkki , kan idrar yeterli geliyor onlara ama ne yazıkki öyle değil işte.
Bunlar benim ilk tahlillerimde var zaten
Yeterlidir o zaman dimi
Teşekkür ederim insanı tereddüte düşürüyorlar
Tamam varsa sıkıntı yok daha ne istesinler. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işin zor gerçektenbana bi tanesi fazla geliyor , hatta bazen unutuyorum bile :/
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim augmantin ust solunum yolu enfelsiyonu icindir. Ben sinuzitim cok azitinca kullanirdim eskiden. Ki onun 600 mg olani da var. Baska bir doktora mi danissan 1000 mg cok guclu bir antibiotik ve idrar yollarina ne derece etkisi var sasirdim
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar hesapladım şu anda regl zamanımın içindeyim karnım acaip şiş regl olduğum zamanlardaki gibi ...ve karnımda tam bebeğimin olduğu yerde gerimeler,
iğne batması gibi hafif kramplar oluyor.acaba her şey yolundamı dır yaaa? haftaya salı kontrolüm var o zamana kadar kafayı yemezsem iyi..:26:
Bende kocaeli Acıbadem'e gidiyorum . Yalnız benim özel sağlık sigortam yok. Hiçte konuşmadım daha ne kadar doğum diye. Senin hastanesinin SSK ile anlaşması var mı ? Yada özel sigortan .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi