2015 Şubat Anneleri

25 yaşındayım Bursada yaşıyorum 1 ay öncesine kadar çok güzel bir işim vardı artık yok ev hamımıyım Rabbim böylesini hayr kılmış demek ki 2 senelikte evliyim ilk gebelik olduğu için mi bilmem çok zorlanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ilkinde tecrubesiz oluyorsun uyum sagkanak zor oluyor hamileligi atlatilmasi gereken bi hastalik gibi goruyosn ve zaman gecmek bilmiyo. Benim bu ikinci cok rahatim ve zaman hizla geciyo

Gecmis olsun canim. Ben de cok dusundum.iftara alsam diye sonra kusuyorum diye almadim. En iyisini yapmisim. Aman sen de dikkat et.

Allah kabul etsin inşallah kuzuma şifa olsun ama zorlanıyor yinede insan ayakta kalmamak gerekiyor anlaşılan 😊😊

Benim yanımda biri olsa biraz şımartılsam iyi olucam ama kimse yok. Ne bir lokma yemek yapanım ne de manevi olarak destek olan kimsem yok.herkes uzakta. Akşam gelsem eve yemek hazır yatsam uzansam ohh mis. Bir iki ay sadece Ama şans işte.

Benim yanımda biri olsa biraz şımartılsam iyi olucam ama kimse yok. Ne bir lokma yemek yapanım ne de manevi olarak destek olan kimsem yok.herkes uzakta. Akşam gelsem eve yemek hazır yatsam uzansam ohh mis. Bir iki ay sadece Ama şans işte.

Canım ya insan cidden biri olsun istyr yanında Allah yardımcınolsun yalnız olmak daha zor tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3,5 yasina kadar esim bakti kixima.o sabahci ben oglenciydim.bu sene krese gitti.ikimizde sabahci olunca.eylulde tekrar krese gidecek.

ne güzel bizde 3.5 yıl idare etmişsiniz bizde eşimle öğretmeniz 2.5 yaşına kadar beraber baktık şimdide birimiz tam gün birimiz sabahçı olacağız bizimki daha küçük kreşe gidecek umarım uyum sağlar
özel hastane canım bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi..gördüm valla bebişim kocaman olmus bi ara ultrason fotosunu da yuklucem..doktor hareketli olması için çikolata falan ye demişti ben de 1 paket çikolata yedim :))) yavrucak içerde resmen kuduruyordu :)) kollar bacaklar nasıl hareketli :)))keyfi gayet yerinde diyor doktor :))) cinsiyet için acele etmeyin dedi dr ama genital nub teorisine gore bence erkek diyorum :)) o çıkıtnı bariz bi şekilde yukarı dogru çünkü :))) ikili testi de atlattık bakalım çok şükür :)) insallah herkesler de test sonuclarından olumlu haberler alırlar :)))

merhaba bende hizmette doğum yaptım 2.5 yıl oluyor Sait Halil di doktorumuz şimdi İstanbul NİSH de özel muayanesine gidiyorum. Senin dr Meltem hanım mı

25 yaşındayım Bursada yaşıyorum 1 ay öncesine kadar çok güzel bir işim vardı artık yok ev hamımıyım Rabbim böylesini hayr kılmış demek ki 2 senelikte evliyim ilk gebelik olduğu için mi bilmem çok zorlanıyorum

Bursa da okudum.üniversiteyi.yeri baskadir bursa nin bende.ilk gebelikten degil de yapi meselesi.benim 1.de boyleydi.simdi daha da artani var.buna sukur .

ilk hamileliğimde yaşadıklarım geldi aklıma çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.insan kapılara bakıyor 1 tabak yemek getiren olsa diye :43:

Ah canım be benim annem yakınımda hele kayınvalidem dibimizde ama açmısın yemeğin varmı diye soran yok halimi hatrımı soruyorlarda gel bizde kal diyorlar e anneme gitsem eşim evde tek kalacak valide hanıma gitsem ordada K.pederimi rahatsız ediyormuşum gibi geliyor evimdeki gibi rahat olamıyorum ki

Evet ilkinde tecrubesiz oluyorsun uyum sagkanak zor oluyor hamileligi atlatilmasi gereken bi hastalik gibi goruyosn ve zaman gecmek bilmiyo. Benim bu ikinci cok rahatim ve zaman hizla geciyo

Aynen hasta gibi görüyorum kendimi ve çok sıkılıyorum bu durumdan sanki eskiye dönemeyecekmişim gibi oyy oyy :(

ne güzel bizde 3.5 yıl idare etmişsiniz bizde eşimle öğretmeniz 2.5 yaşına kadar beraber baktık şimdide birimiz tam gün birimiz sabahçı olacağız bizimki daha küçük kreşe gidecek umarım uyum sağlar

merhaba bende hizmette doğum yaptım 2.5 yıl oluyor Sait Halil di doktorumuz şimdi İstanbul NİSH de özel muayanesine gidiyorum. Senin dr Meltem hanım mı

evet bnm doktorum meltem hanım çok tatlı biri kendisi..hizmet hastanesinde onceden doğum yapanlardan sait halil adını da cok duydum..sanırım sen de memnun kaldın ki yine onunla devam ediyorsun..saglıkla bebegini kucağına alırsın insallah :)))

Su an ne yapacam bılmıyorum hıc beklemıyordum benım ıkı yasına yenı basacak ıkız oglanlarım var bıde sımdı bu, ne ara olmuş anlamadım esımle dogru duzgun yan yana bıle gelemıyoruz sureklı yogunum sureklı 13 kılo ıkı cocuk kucaklıyorum ındırıyorum. Rabbım neylerse guzel eyler

Allah kolayligini verir ins. Bnim de 2 yasina basacak bir oglum var. Iki de olsun varsin her seyin guzelligi ayri.

Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.

30 yasındayım istanbuldayım diş hekimiyim :))) meslegimin en zor gunlerini yasıyorum desem yeridir çünkü acaip midem bulanıyor ve sanki tüm insanlar cok fena kokuyor :((((

ya calusirken zor olmali tabi ya.disle ilgili bir problemimiz ildugunda danisabuliriz o zaman ne guzel.

30 yasındayım istanbuldayım diş hekimiyim :))) meslegimin en zor gunlerini yasıyorum desem yeridir çünkü acaip midem bulanıyor ve sanki tüm insanlar cok fena kokuyor :((((

Senin işin çok daha zor canım ya Allah kolaylık versin serbest mi çalışıyorsun

Senin işin çok daha zor canım ya Allah kolaylık versin serbest mi çalışıyorsun

devletteyim canım gercekten cok zorlanıyorum bazen..hele sigara içip gelene hiç dayanamıyorum :(((

Orda hakan Peker diye bir dr varmış herkes çok iyi diyo ama çok pahalı orası doğum kaç paradır kimbilir.

Üff senin yerinde olmak istemezdim valla. Ben eşime bile diyorum ağzın çok kötü kokuyo diye.sürekli ağzına naneli şeker tıkıyorum

devletteyim canım gercekten cok zorlanıyorum bazen..hele sigara içip gelene hiç dayanamıyorum :(((

danışayım o zaman sevgili doktorcum :) ben düzenli olarak dişlerimi fırçalayan biriyim ağzımda çürük yok bütün tedavilerimi zamanında olmuştum. ama şu iki gündür ağzıma yemek sokamıyorum o derece berbat halde diş etlerim şiştiler acıyorlar beyaz beyaz bir görüntü oldu. resmen çekiyorlar diş etlerimi bazen hafifliyor ama bazen yemek yiyemiyecek kıvama getiriyor. internetten baktım zaten direk uyarı olarak diş etlerinize ve dişlerinize dikkat edin yazıyor ama ben ettiğim halde bu oluyorsa etmeyenler ne yapsın :( mecburen sıvı ve yumuşak şeyler tüketiyorum zarar vermemek için dün akşam annemlerde iftardaydım ekmek yiyemedim o derece canım yandı :( başka ne yapmam gerekliki.

Back
X