2015 Şubat Anneleri

Orda hakan Peker diye bir dr varmış herkes çok iyi diyo ama çok pahalı orası doğum kaç paradır kimbilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet hakan bey de orda ondan da cok memnunlar da bnm tercihim bayan doktordan yana oldugu için meltem hanımı tercih ettim..oda susleme kuafor fotograf hizmeti falan da veriyorlar hizmet hastenesinde o yuzden doğum fiyatı olması gerekenden daha fazla oluyor..zaten muayene ucreti bile diger yerlere gore daha fazla

Üff senin yerinde olmak istemezdim valla. Ben eşime bile diyorum ağzın çok kötü kokuyo diye.sürekli ağzına naneli şeker tıkıyorum

bnm de hastaların agzına naneli şeker tıktıgımı düşünebiliyor musun :)))) valla tek maske ile calısamıyorum ztn artık en az 2 maske üst üste takıyorum bu sefer de nefes alamıyorum carpıntım oluyor :)))

merhaba bayanlar
3-4 gündür acayip iştahsızlık yaşıyorum geçtiğimiz hafta en azından bazı şeyleri yiyebiliyordum
8. hafta başındayım mutfaktan tiksiniyorum
açım yemek yemem lazım ama yiyemiyorum mide almıyor..
doktor bulantı ilacı verdi fakat benim bulantım yok iştahsızlık var
cok vicdan azabı duyuyorum bebeği besleyememekten korkuyorum napcm şaşırdım kaldım
sizler neler yiyebiliyorsunuz birbirimize fikir verelim

devletteyim canım gercekten cok zorlanıyorum bazen..hele sigara içip gelene hiç dayanamıyorum :(((

Off sorma sigara olayını ya eşim bazen mutfakta içiyorda ta gelip mideme oturuyormuş giib oluyor o koku önceden hiç etkilenmezdim şimdi diyorum gaz maskesi mi alsam diye :)

danışayım o zaman sevgili doktorcum :) ben düzenli olarak dişlerimi fırçalayan biriyim ağzımda çürük yok bütün tedavilerimi zamanında olmuştum. ama şu iki gündür ağzıma yemek sokamıyorum o derece berbat halde diş etlerim şiştiler acıyorlar beyaz beyaz bir görüntü oldu. resmen çekiyorlar diş etlerimi bazen hafifliyor ama bazen yemek yiyemiyecek kıvama getiriyor. internetten baktım zaten direk uyarı olarak diş etlerinize ve dişlerinize dikkat edin yazıyor ama ben ettiğim halde bu oluyorsa etmeyenler ne yapsın :( mecburen sıvı ve yumuşak şeyler tüketiyorum zarar vermemek için dün akşam annemlerde iftardaydım ekmek yiyemedim o derece canım yandı :( başka ne yapmam gerekliki.

hormonların etkisiyle malesef olabiliyor canım bu durum..gebelik gingivitisi diyoruz hatta buna..mutlaka dişlerini fırcalamaya devam et diş ipi kullan bi de gargara yapmanı oneririm

hormonların etkisiyle malesef olabiliyor canım bu durum..gebelik gingivitisi diyoruz hatta buna..mutlaka dişlerini fırcalamaya devam et diş ipi kullan bi de gargara yapmanı oneririm

tahmin etmiştim yinede sağol canım. malesef gargara yapacak kadar midem iyi değil henüz .azaldı bulantılarım ama ağzıma su alırken midem kalkıyor. diş ipi diş macunu zaten vazgeçilmez ortaklarım. şimdiye kadar diş eti ağrısı bilmezdim ama yaşanabiliyormuş demek ki. neyse sağlık olsun yumuşak ve sıvı şeylerle yaşamaya devam ederim bende :)

Off sorma sigara olayını ya eşim bazen mutfakta içiyorda ta gelip mideme oturuyormuş giib oluyor o koku önceden hiç etkilenmezdim şimdi diyorum gaz maskesi mi alsam diye :)

gaz maskesi iyi fikirmiş cidden :))))

tahmin etmiştim yinede sağol canım. malesef gargara yapacak kadar midem iyi değil henüz .azaldı bulantılarım ama ağzıma su alırken midem kalkıyor. diş ipi diş macunu zaten vazgeçilmez ortaklarım. şimdiye kadar diş eti ağrısı bilmezdim ama yaşanabiliyormuş demek ki. neyse sağlık olsun yumuşak ve sıvı şeylerle yaşamaya devam ederim bende :)

geçmiş olsun canım en kısa surede gecer insallah..herkes farklı sorunlar yasıyor hamileliğinde işte..oyle veya boyle gecip gidecek hepimiz saglıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi insallah :))

merhaba bayanlar
3-4 gündür acayip iştahsızlık yaşıyorum geçtiğimiz hafta en azından bazı şeyleri yiyebiliyordum
cok vicdan azabı duyuyorum bebeği besleyememekten korkuyorum napcm şaşırdım kaldım
bebek aç kalmazmış ilk aylar ama sakın su içmeyi ihmal etme.susuzluk zarar veriyormuş

ılık çorbalar kurtarmıştı beni tavsiye ederim

Hanımlar ben kızıma hamileykende çok fazla bulantım vardı. Tam 3 ay sürdü. Hatta birgün öncesi bulantıdan ölürken ertesi gün kalktım bulantı yok. Kahvaltımı falan yaptım hala yok:) tedirgin olmuştum. Bir anda kesilmişti. Bundada öyle olurum inşaAllah. Azalmaya başladı gerçi ama. Bu arada beylikdüzünde oturuyorum. 28 olcam eylülde:) 2. Çocuğuma hamileyim. Kızım 35 aylık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnm de hastaların agzına naneli şeker tıktıgımı düşünebiliyor musun :)))) valla tek maske ile calısamıyorum ztn artık en az 2 maske üst üste takıyorum bu sefer de nefes alamıyorum carpıntım oluyor :)))

Haha heyttt çıkın leyn gidip naneli şeker yiyin öyle gelin.gaz maskesi takmak gerek.

merhaba bayanlar

İştahın olmasa da hazırla masayı başına otur yemeye başla gelir o. Benimde canım bir şey istemiyor düşündükçe yemekleri sıkılıyorum.ama oturup hepsini yiyorum.8 kilo aldım pek zorlaymış gibi görünmüyor ama zevk için yiyenlerdenim.

İştahın olmasa da hazırla masayı başına otur yemeye başla gelir o. Benimde canım bir şey istemiyor düşündükçe yemekleri sıkılıyorum.ama oturup hepsini yiyorum.8 kilo aldım pek zorlaymış gibi görünmüyor ama zevk için yiyenlerdenim.

8 kilo çok değil mi canım yaa doktorun bişey demiyor mu ? genelde ilk 3 ay kilo almayın toplamda da 12 kilodan fazla almayın diyorlar..senin 4 kilon kalmıs 12 ye :)))

Sen ne yaptın gerçekten :) ben 1 kilo aldım yalnızca 3 ay sonunda. Bakalım bundan sonra ne olucak .. Hamile kalmadan önce kilon kaçtı , ve boyun kaç ?

özel hastane canım bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi..gördüm valla bebişim kocaman olmus bi ara ultrason fotosunu da yuklucem..doktor hareketli olması için çikolata falan ye demişti ben de 1 paket çikolata yedim :))) yavrucak içerde resmen kuduruyordu :)) kollar bacaklar nasıl hareketli :)))keyfi gayet yerinde diyor doktor :))) cinsiyet için acele etmeyin dedi dr ama genital nub teorisine gore bence erkek diyorum :)) o çıkıtnı bariz bi şekilde yukarı dogru çünkü :))) ikili testi de atlattık bakalım çok şükür :)) insallah herkesler de test sonuclarından olumlu haberler alırlar :)))
Ohh maşallah bende dr giderken yiyim bari benim herif deli olur onları öyle kıpır kıpır görünce :46: inşallah bi kimligimi bulayim en kisa zamanda gidicem inşallah
Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.

Benim ismim hande 22 yaşındayım 2 buçuk sene oluyo nerdeyse evleneli bi mesleğim yok ama inşallah egitimimi tamamlayıp anne olucam :46::16:simdilik kasiyerlik yapıyorum
Kizzzz içine mi doğdu herkes erkek diyo biliyor musun :-)
Hayirlisi olsun ama ikili test sonucuna göre söyledim bhcg 50 nin altında olunca erkek oluyormuş nette okuduğum kadarıyla

merhaba bayanlar

Bulantın yoksa kendini yemeğe zorlayacaksın canım yapacak birşey yok malesef

Hanımlar ben kızıma hamileykende çok fazla bulantım vardı. Tam 3 ay sürdü. Hatta birgün öncesi bulantıdan ölürken ertesi gün kalktım bulantı yok. Kahvaltımı falan yaptım hala yok:) tedirgin olmuştum. Bir anda kesilmişti. Bundada öyle olurum inşaAllah. Azalmaya başladı gerçi ama. Bu arada beylikdüzünde oturuyorum. 28 olcam eylülde:) 2. Çocuğuma hamileyim. Kızım 35 aylık.

Maşallah ne güzel ya benim kusmalarım çok fena sabah kalkmaya korkuyorum artık ya acaba benimkide kız mı ki genel olarak öyle olur diyorlar

Ah sen bana sor yemek yemeyi sanki dünyaya yemek yemek için gelmiş gibi bir insandım hele iş yerindekiler bana ya sen nasıl bu kadar yiyorsun yiyorsun diyordu herşeyi isterdi canım yerdimde çok güzel ama nerde o günlerim yana yakıla arıyorum o eski iştahımı zorla tıkıyorum ağzıma yemekleri

Kafami duvarlara vurucam alt komsu badana yaptirio. Butun koku bizim evde mahfoldum resmen kaldi ki cok severdim ben bu kokuyu. Surekli agliyorum sinirlerim alt ust oldu bana dua edin :(((((

Back
X