• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Rahimde kanma yok dedi asikar bir dusuk riski görmüyor nedeni bilmeyiz dedi sadece öyle olunca yormadan kendimi giderim gibi geliyor onemli olan nakil oncesi surecte yaninda olup gorebilmem sonrasında saten uzun sure yogun bakimda olcak yaninda bekleyemicem kendimi yormam yani inşallah bakalım esim neye karar verecek

gıt o zaman canım kendıne guvenıyorsan . cunku ben olsam gıtmedıgım takdırde evde daha cok kendıme stres yapardım. stres yorgunluktan daha kotu bızım ıcın. ınsallah baban en yakın zamanda ıyılesırde sende rahatlarsın

Çatlak kremi için erken değil mi
4 aydan sonra başlanıyor diye duymuştum ?

Valla canim benim vucutta cok musait. Ben simdiden bebek yagi kullanmaya baslamistim zaten. Bakalum bir kac hafta sonrada bu kreme baslicam. Memnun kalirsam kullanirim hep

gıt o zaman canım kendıne guvenıyorsan . cunku ben olsam gıtmedıgım takdırde evde daha cok kendıme stres yapardım. stres yorgunluktan daha kotu bızım ıcın. ınsallah baban en yakın zamanda ıyılesırde sende rahatlarsın

Allah razi olsun canim amin insallah Bakalim esim riza gosterirse gönlüm gitmekten yana

onu bende yaptım 2 haftayı gecti benim ama benimkisi henüz gelmedi kendim yeni almak zorunda kaldım gelmez belki die gelirse devam ederim artık :(
Gelir mutlaka ben de beklemiyodum ama. Yaptim oldu. Baska kremler de var ama buna basliyim dedim

Bebe yağı nedense cildi koyulaştırıyor.

ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebe yagı ve badem yagı karısımı suuryorum gobegıme ama sankı tuylerım uzadı gıbı geldı gecen gun korktum ve bıraktım sımdlık. catlak onleyıcı kreme baslayacagım. bebe yagı bu kadar cabuk etkı eder mı ya?

ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebe yagı ve badem yagı karısımı suuryorum gobegıme ama sankı tuylerım uzadı gıbı geldı gecen gun korktum ve bıraktım sımdlık. catlak onleyıcı kreme baslayacagım. bebe yagı bu kadar cabuk etkı eder mı ya?

Oo badem yagi tüyleri fena besler aman dikkat

Oo badem yagi tüyleri fena besler aman dikkat

bende duymustum ama catlaklara en ıyı gelen seyde o. en azından baslarda kullanayım dedım. fakat korktum valla ara verdım sımdlık. kırpıklerıme surucem ama bu kadar ıse yarıyosa barı hayırlı yerlerdekı tuylerı uzatsın :)

Badem yağı kaş uzatmada kullanılan bişey diye biliyorum
Onu sürme..

bayanlar zaten zatlaklar 7 veya 8 ay sonunda tabiri caizse 1 gecede meydana geliyor öle gun gun değil kimle paylaştıysam aynısını yasamıs bir gecede delice bir kasıntı ve sabah muhtesem harıta ben cız cız hissettiğimi hatırlıyorum kırmızı kırmızı oluyor kasınıyor ama kasıyyamıyorsun suan çok ama çok erken bence

benım cildimi koyulastırmadı fakat hiç bir işe de yaramadı catır catır catladım vallahii :(

Dr un soyledigi tarihte sezeryan olsam hic catlagim yoktu. Normali bekledim sezeryan tarihinden tam 2 hafta sonra dogurdum bi guzel de catladim. Zaten catlamaya meyilli cildim. Son 10 gunde ayri bir sismistim. Ama oglum sarilik olmadi sut hemen geldi deger napalim

Serefraz alinti yapamadim msjindan. Adaletli olmak lazim insanin ici rahat etmez yani. Bence kafana takicaksan git babanin yanina ama ayaklarini hep uzat dar kiyafet giyme.
Benim kiyafetlerm daraldi alma imkanim da olmadi yolculukta pantolonu cozdm oyle geldm

Son düzenleme:
Sizin ne çabuk kıyafetleriniz dar geldi, karnınız çatladı
Benim daha aynı herşey
Erken diye böyleyim sanıyodum ?

canım hiç korkma özellikle sordum dr a hiç bi problem teşkil etmez dedi ama tontinik bir bebekse onu bilemem dedi :)) genelde iri olabiliyorlarmış ama ilerki aylarda o arayı kapatacak bunları takma fazla 2 hafta önde olan oluyor sorun olmaz canım :34:

Teşekkür ederim gerçekten , çok iyisinn :) ohh ne yalan söyliyim yük kalktı üzerimden , bende baktım internetten ama yazılanlar deniz derya , milyonlarca şey yazıyor. Ne doğru ne yanlış bilmiyordum ama şimdi okey im
Ohhhh valla :))

cok haklısın erkenden baslama konusunda. bırcok anne 30. haftadan sonra baslıyormus almaya. forumlara baktım. ben okadar dayanamam dıye dusunuyorum :) hem erken dogum rıskınıde dusunmek lazım. bebek dımdızlak kalır valla sonra mılletın begenıp aldıgını gıydırmek zorunda kalırız :) ben suan ılk heves aldım bı battanıye bıde zıbın ama cınsıyet bellı olmadanda hıc bırı alınmıyo gercekten. bekleyecegız artık. agustos ta bıtsın bı ondan sonra cıddı cıddı bakınırız. bırde son aylara bırakmanın kotu tarafı cok agırlasacgız. yurumek avmlerde gezmek daha zor olucak. zaten bende bı ınternet alısverısı merakı var. herseyı ordan alırım gıbı gelıyo. aklında olsun .............. cok hosuma gıdıyor benım. bakıyorum arada ordakı urunlere bırde ısın guzel yanı kargo bedava. 10 tl ye zıbın alsan bedavaya gelıyor

Bazen diyorum alırım bi iki birşey doğduktan sonra alırım herşeyi diye. Ama dediğin gibi dayanabilmek önemli :)) ayrıca cinsiyet olmadan olmaz hiçbirşey gerek yok, hele de benim gibi tipik ikizlersen hiiiç olmaz . Herşy gözüme çarpar. Hiç birşey anlamam gezdiğimden . Ama çok hevesim var çok. Kaçıncıya hamile kalıyorum. Benimle beraber hamile kalanlar kaç kere doğurdu benim bitip bitip yeniden başlıyor. Sanırım bu sfer nasip edicek Allahım ...
Bende bayılıyorum internetten siparişe. Hatta eşim hediye aldı bana onun gelmesini bekliyorum , sürekli nerde falan takip Sistemi'de varsa on numaraa oluyor ;) ama bebek için büyük ihtimalle elleyerek dokunarak alışveriş yapıcam . Yünü tüyü kılı hepsine tek tek bakarak görerek almak istiyorum ama diyorum ya ikizler burcuyum dengesizin tekiyim belli de olmaz :)))
Siteyi bana özelden atsana burda çıkmamış adres :))

Ben de konyadayim. 22 aylik oglum var. Yaş 30
Cogumuz gibi ogretmenim ben de. Ogretmen icin ideal donem subat, dogur eylule kadar 6 ayi doldursun. Sut izni de var okula baslanir diyor herkes. Ama ben ogluma 1 yasina kadar baktim adaletsizlik yapamam gibi.
Bu defa da msjimi kimse gormezse bu msj kendini imha edicek ;))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bağışlasın yavrularını canım. 6 ayda ücretsiz alırsın 1 yıla tamamlarsın ne güzel. Bende 29 yaşındayım.şuan Tunceli'de sözleşmeli gıda mühendisiyim bu ay kadrolu Mardin'e atandım. Ağustos sonunda da orda işe başlayacam. Bebek doğduğunda halen aday memur olucam yani doğum iznini alırımda aday memurken ücretsiz izin alınmıyor galiba netcem bilmiyorum :(

Kizlaar doktora gittim geldim kuzucum gayet iyiymis rahimde kanama vb görmedi şükür rabbime bir haftada acayip büyümüş geldi gözüme maşallah. Dedim neden böyle olmustur her dört gebeden birinde bu tarz kanma lekelnme olabliyor nedeni bilinmiyor dedi.progestana devam et dedi. Bayram icin yola gidicem dedim bence gitme dedi:( kendi aracimizla dura dura gidicem dedim onumuz bayram zaten böyle kanama varken bence gitmemelisin dedi sinir oldum tam olarak nedenini risklerini aciklamadi da bence dedi kestrdi atti poff bana kalsa gitme taraftariyim babam ameliyat olacak çünkü yaninda olmak istiyorum esim haliyle isgillendi o laftan sonra. Sadece bir defa kirmizi iki kez de azalarak kahve leke gelmisti sonrasi olmadi şükür siz olsaniz napardiniz dura dura gideriz uzanirim arkada diyorum ama bilemedim:(

Canım ben senin yerinde olsam gitmezdim Allah korusun bişey olursa ömür boyu kendini suçlarsın. Bayram zamanı yollarda kalabalık oluyor. bizde gidecez memlekete ama 400 kmlik yol bizimkisi bide çok şükür bende hiç kanama akıntı vs olmadı doktor mola vere vere gidebilirsin dedi o yüzden

Back
X