• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bebegin onden gitmesi iyi bseydir. Gelisiminde bi anormallik olmadiktan sonra. Ben hep gec yumurtlarim hep gec dollenme olur sattan hep geriden gelir. Ileri olsun isterdim korkulacak bisey degil ki

Ne ileri ne geri tam vaktınde olması en iyisi. :))
Ama geriden gelen bütün hepsi yakalıyor , büyükler hakkında pek bi bilgi yoktu fakat aydınlandım arkadaş saolsun :))

Allah allah benimki koyulastirmadi ama. Ben sadece tuy yspar mi diye kafaya takiyordum ama :S

bende duymustum ama catlaklara en ıyı gelen seyde o. en azından baslarda kullanayım dedım. fakat korktum valla ara verdım sımdlık. kırpıklerıme surucem ama bu kadar ıse yarıyosa barı hayırlı yerlerdekı tuylerı uzatsın :)

gulcum tabii herkeste aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok ama uzun vadeli kullanımda renk değişimi oluyor.Hele karnın şişken ve büyükken o kadar fark etmiyor insan ama doğumdan sonra karnın pörsümüş bir sünger gibi kalınca renk farkı acayip belli oluyor :1: Ben oğluma hamileyken çok kullandım karnıma çatlak olmasın diye tabii bu çatlaklar biraz da genetik benim annemde olmamış mesela bende de sağolsun bacaklarımda oldu karnımda olmadı ikinci hamileliğimde de önlem almadım biraz daha çatlak eklendi üstüne.Ne yapıyım valla krem vb şeyler sürmeyi hiç sevmiyorum vıcık vıcık geliyor mesela tam elime krem sürerim şöyle ya çocuklar filan meyve isterler soymam için yada ne bileyim farklı birşey olur tiksiniyorum öyle olunca da kışın ellerim çok kurur bir ara gece yatarken vazelin sürerdim ellerime yumuşacık yapıyor bilginize :1:

papatis canım kirpiklere sürünce gözlere de kaçıyor mutlaka batma yapıyor ben badem yağı bile kullandım hatta bir ara ama kirpiklere sürünce iş bozuluyor benden söylemesi.

12+5 im bebek yağına başladım , sen ? :)

Bana sormadin ama bende cevaplayim :) ben normalde de bebek yagi kullaniyordum yine onunla devam :) mis gibi en sagliklisi bence. Vücudun kuru olduğundan çatlama riskin daha fazla saniyorum. Senin gobus ne alemde canim çok tatliydi buyudumu daha :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben tup bebek bölümüne gidiyordum asılama oldu canım

anladım canım prosedürleri öyle demekki. zaten benim doktorumda doğumhane katında mecburen tüp bebek önünden geçiyoruz aşırı yoğun oluyor orası. insanlar sıraya girmişti kapıdan dışarıya doğru. allah hepsine tattırsın bu duyguları en kısa sürede de bu sıkıntıları çekmezler :)

Zaten haftaya gidecektik 12.hafta icinde olucam sanirim esim durur yol boyu zaten kizim cok sikildigi icin sik mola veriyoruz gidislerde iste sure uzun 13 saat suruyor bu hafta da istirahat edip dikkat edicem kendime herhangi bir lekekenmem olmazsa inşallah yola cikmadan tekrar bi dra gorunup cikarim inşallah bu arada progestan kullanıyorum gunde iki kez iliski bizde de yasakti hala oyle

anladım canım. ama yol uzunmuş. ben de aynı şekilde gittim o kadar yol ama ben şanslıydım henüz çok erkendi. umarım bir sıkıntı olmazda gidersin. kendini dinle bu hafta bak bakalım yola hazırmısın diye. eğer bir lekelenme ağrı sancı olmazsa zaten birşey olmaz. birde kızın varmış onun peşinde koşturduğunuda hesaba katarsak aslında araba yolculuğu daha masum kalıyor gibi :1:

Sizin ne çabuk kıyafetleriniz dar geldi, karnınız çatladı
Benim daha aynı herşey
Erken diye böyleyim sanıyodum ?

Bendede pek fark yok canım dert etme hatta 4 kilo verdim yoksa arada karnım gazdan şişiyor o kadar

selam kızlar nasılsınız
ben bugün minik fasulyemi görmeye gittim
rabbim herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallah
elleriyle oynuyordu
ultrasonla dokununca bize döndü
doktor annesiyle babasına selam veriyor dedi
fır fır döndü etrafında
zafer işareti yapıyor bak ben iyiyim diyor dedi
ağlamamak için zor tuttum kendimi
9+2 çıktı
halbuki 9+4 olması gerekiyordu
pek önemsemedim
arayı kapatmaya başlamış önceki gittiğimde 1 hafta gerideydi
fakat moralim bozuldu
500 gram dahi alamamışım
doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı
ve lütfen o güne kadar en azından 1 kilo almaya bak dedi
günde 10 öğün yememi ve bol su içmemi önerdi
yiyemiyorum demeyeceksin zorlayacaksın kendini dedi
yiyemediğin anda al ultrason kağıdını karşına vicdanın sızlamıyorsa bırak yemeği dedi

kızlar bana yardım edin bu 2 haftada ben nasıl kilo alabilirim
bol meyve aldım bugün pazardan
hergün bal süt yumurta yoğurt yiyeceğim
başka neler yemeliyim kilo almak için
şimdiden vicdanım sızlıyor
nasıl bebeğimi aç bırakırımki:14:

Sizin ne çabuk kıyafetleriniz dar geldi, karnınız çatladı
Benim daha aynı herşey
Erken diye böyleyim sanıyodum ?

36 bedendim hamile kaldığımda herkese göre aşırı zayıftım. boyum 1.75. kilom 57 idi. görünürde kilo almadım 2 3 kilo bir şey aldım.ama 36 beden olan pantolonlarımın mümkünatı yok düğmeleri kapanmıyor şuan. daha 2 hafta önceye gayet rahat giyiyordum. belim kalınlaşmış meğersem.göbek işine gelince evet benimde 11. haftama kadar bir şey yoktu. şimdilerde belli olmaya başladı oda şöyle çıplak isem rahim tarafımda sertlik ve şişlik var. yani pantolonların tam denk geldiği yer. oradan karnıma doğru yayılma başladı. yoksa dışarıdan gören anlamaz hamile olduğumuzu bu haftalarda en az 16. haftada filan tam anlaşılıyor diye biliyorum bende. çatlamaya gelince sadece göğüslerim yara oldu kaşınıyor. onun haricinde bende de yok çatlak. ama önlem amaçlı sürmeye başlarsan o iyi olur sanırım.zaten benim ne sürersem süreyim çatlayacak annemde de fena çatlamış hep. o yüzden birazda genetik

Bana sormadin ama bende cevaplayim :) ben normalde de bebek yagi kullaniyordum yine onunla devam :) mis gibi en sagliklisi bence. Vücudun kuru olduğundan çatlama riskin daha fazla saniyorum. Senin gobus ne alemde canim çok tatliydi buyudumu daha :))

Olsun olsun sende cevapla , iyi yaptın :) bende her nekadar genetik ve yapısal olduğunu bilsemde önlemle azaltırız die düşünenlerdenim :)) dimi bebek yağı hem yumuşacık yapıyor hem nemlendiryor,hemde mis gibi kokutuyor daha ne olsun :)) bebekten öncede ben kuruyağ kullanıyordum ondan da çok menundum ama şuan için yeterli gelmez gibi gelince bebeyağına başladım :))
Dualarımdan biri hepimiz inşallah anneme benzeriz ve tek çatlaksız görevi tamamlarız :)) şaka maka 5 çocuk doğuran annemin karnı benimkiye yarışır derece de pürüzsüz . Darısı başımızaaaaa 🙏🙏🙏🙏
Karnım günden güne ilerliyor .aşırı bi büyüme olmadı tabi ama artık dışardan anlaşılıyor Ayrıca teşekkür ederim o senin karnının tatlılığı dalan :) :) :))))

ben mide bulantım azaldı dedim. :50: yanlış demişim. berbat haldeyim ben bugün evet hamileliğimin başından beridir kuru öğürtülerim var ama bu gün ilk defa bulaşık makinasını yerleştireyim dedim sen açmamla lavaboya koşmam bir oldu ilk defa çıkardım bugün yediklerimi. sanırım azalarak çoğalarak biticek bu bulantılar.allahım ne kötü birşeymiş. kuru öğürtü neyse de kusmak çok kötü :43: var mı böyle bir azalıp bir çoğalan bulantıları.

sorma canım aynısı bana oldu..gecen pazar bulantılarım aniden kesildi diye soluğu acilde almıstım..dun 4 kez kustum :((( suan yemek borum yanıyor bogazım acıyor :((( kuru ögürtüye can kurban valla kusmak cok cok fena bişi

sorma canım aynısı bana oldu..gecen pazar bulantılarım aniden kesildi diye soluğu acilde almıstım..dun 4 kez kustum :((( suan yemek borum yanıyor bogazım acıyor :((( kuru ögürtüye can kurban valla kusmak cok cok fena bişi

Brn hergün kusuyorum ya sabah kalkıp resmen kusmayı bekliyorum sağolsun hiç aksatmıyor kendileri fermuar takacağım mideme az kaldı

tahminimce azalarak veya çoğalarak biticek canım. ben kasım annelerine sordum da yani onlarla daha önceden tanıştığım için. 15. haftada tam bitiyormuş. bazen hiç olmuyormuş bazen artıyormuş. yani sanırım 15. haftaya kadar devam edicek

Brn hergün kusuyorum ya sabah kalkıp resmen kusmayı bekliyorum sağolsun hiç aksatmıyor kendileri fermuar takacağım mideme az kaldı

bikaç kere sabahları kalkar kalmaz ben de kustum ama yedikten sonra kusmak ilk defa dun oldu bende :(( tahriş oldu bogazım resmen ya yutkunamıyorum suan :((

tahminimce azalarak veya çoğalarak biticek canım. ben kasım annelerine sordum da yani onlarla daha önceden tanıştığım için. 15. haftada tam bitiyormuş. bazen hiç olmuyormuş bazen artıyormuş. yani sanırım 15. haftaya kadar devam edicek

evet bnm etrafımdakiler de 16. hafataya kadar dayan dediler canım..valla bgn işe korkarak gittim ya işyerinde de kusarsam diye ama çok şükür kusmadım..ufak tefek bulantılarla gecti gunum :)))

bikaç kere sabahları kalkar kalmaz ben de kustum ama yedikten sonra kusmak ilk defa dun oldu bende :(( tahriş oldu bogazım resmen ya yutkunamıyorum suan :((

Ayy bilmem mi ya üst üste iki üç kere kusunca artık boğaz moğaz kalmıyor zorla yemek yiyorum tekrar kusmayım diye birde olayı çözdüm her sabah kusuyorum safra çıkarıyorum birşey yemezsem en azından kahvaltı hazırlayana kadar meyve yiyorum safrayı çıkarmak çok kötü çünkü zehir gibi oluyor

Ayy bilmem mi ya üst üste iki üç kere kusunca artık boğaz moğaz kalmıyor zorla yemek yiyorum tekrar kusmayım diye birde olayı çözdüm her sabah kusuyorum safra çıkarıyorum birşey yemezsem en azından kahvaltı hazırlayana kadar meyve yiyorum safrayı çıkarmak çok kötü çünkü zehir gibi oluyor

evet ben de kalkar kalkmaz cubuk kraker yiyorum :)) hatta bi ara basucumda duruyordu :)) daha yataktan cıkmadan 1-2 tane yiyordum :)) bgn 2 ay önce dogum yapan bi arkadasımla konustum da o 9 ay boyunca kusmustu..her kustugumda seni anıyorum dedim :)) hepsi gecip gidiyor unutuluyor bebişi kucagına aldıgında dedi :))) biz de unutup gidicez bu gunleri :)))

Back
X