• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ayy bilmem mi ya üst üste iki üç kere kusunca artık boğaz moğaz kalmıyor zorla yemek yiyorum tekrar kusmayım diye birde olayı çözdüm her sabah kusuyorum safra çıkarıyorum birşey yemezsem en azından kahvaltı hazırlayana kadar meyve yiyorum safrayı çıkarmak çok kötü çünkü zehir gibi oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bişy yeyip kusmal daha kötü aynen bende senin gibi her sabh kusmayı beklyrm sonra otur ağla boğazım benmde tahriş oldu artık vede ztn kusunca halsiz düşüyosun benm iyice arttı kusmalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım prosedürleri öyle demekki. zaten benim doktorumda doğumhane katında mecburen tüp bebek önünden geçiyoruz aşırı yoğun oluyor orası. insanlar sıraya girmişti kapıdan dışarıya doğru. allah hepsine tattırsın bu duyguları en kısa sürede de bu sıkıntıları çekmezler :)

Aynen canim hangi doktor bakiyor sana

selam kızlar nasılsınız
ben bugün minik fasulyemi görmeye gittim
rabbim herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallah
elleriyle oynuyordu
ultrasonla dokununca bize döndü
doktor annesiyle babasına selam veriyor dedi
fır fır döndü etrafında
zafer işareti yapıyor bak ben iyiyim diyor dedi
ağlamamak için zor tuttum kendimi
9+2 çıktı
halbuki 9+4 olması gerekiyordu
pek önemsemedim
arayı kapatmaya başlamış önceki gittiğimde 1 hafta gerideydi
fakat moralim bozuldu
500 gram dahi alamamışım
doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı
ve lütfen o güne kadar en azından 1 kilo almaya bak dedi
günde 10 öğün yememi ve bol su içmemi önerdi
yiyemiyorum demeyeceksin zorlayacaksın kendini dedi
yiyemediğin anda al ultrason kağıdını karşına vicdanın sızlamıyorsa bırak yemeği dedi

kızlar bana yardım edin bu 2 haftada ben nasıl kilo alabilirim
bol meyve aldım bugün pazardan
hergün bal süt yumurta yoğurt yiyeceğim
başka neler yemeliyim kilo almak için
şimdiden vicdanım sızlıyor
nasıl bebeğimi aç bırakırımki:14:

Hamurlu şeyler yemen gerek kilo alman için.adını sayamıyorumda. İşte karbonhidratla kilo alırsın tabii etini sütünü de aksatmadan.ben uzmanım kilo konusunda.her gören ne oldu sana diyo benimde ona canım sıkılıyor.

gulcum tabii herkeste aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok ama uzun vadeli kullanımda renk değişimi oluyor.Hele karnın şişken ve büyükken o kadar fark etmiyor insan ama doğumdan sonra karnın pörsümüş bir sünger gibi kalınca renk farkı acayip belli oluyor :1: Ben oğluma hamileyken çok kullandım karnıma çatlak olmasın diye tabii bu çatlaklar biraz da genetik benim annemde olmamış mesela bende de sağolsun bacaklarımda oldu karnımda olmadı ikinci hamileliğimde de önlem almadım biraz daha çatlak eklendi üstüne.Ne yapıyım valla krem vb şeyler sürmeyi hiç sevmiyorum vıcık vıcık geliyor mesela tam elime krem sürerim şöyle ya çocuklar filan meyve isterler soymam için yada ne bileyim farklı birşey olur tiksiniyorum öyle olunca da kışın ellerim çok kurur bir ara gece yatarken vazelin sürerdim ellerime yumuşacık yapıyor bilginize :1:

papatis canım kirpiklere sürünce gözlere de kaçıyor mutlaka batma yapıyor ben badem yağı bile kullandım hatta bir ara ama kirpiklere sürünce iş bozuluyor benden söylemesi.

hadi ya kırpıklerede mı olmadı :) napcam ben okadar yagı :) arap yagı bol bulmus mısalı suruyorum her yere :) neyse sımdılık rafa kaldırayım ben onu :)

Ya herkes mi kusuyor? Kusmayanların iştahı açılmadı mı neden kimse kilo almıyo.senin? Kimse sigarayı bırakmadı mı? Kimse kilo almıyosa bu 25-30 kilo alarak doğum yaptım diyenlerde mi sorunlu.? Zaten altı ay kaldı her ay bir kilo alsanız 6 kilo almış olacaksınız

evet ben de kalkar kalkmaz cubuk kraker yiyorum :)) hatta bi ara basucumda duruyordu :)) daha yataktan cıkmadan 1-2 tane yiyordum :)) bgn 2 ay önce dogum yapan bi arkadasımla konustum da o 9 ay boyunca kusmustu..her kustugumda seni anıyorum dedim :)) hepsi gecip gidiyor unutuluyor bebişi kucagına aldıgında dedi :))) biz de unutup gidicez bu gunleri :)))

Bana çubuk kraker hak getire keşke durdursa ama oda çıkıyor gerisin geri çok dua ediyorum inşallah en erken vakitte biter bu kusmalar ilaç içmekten bıktım zaten çekine çekine içiyorum en zoruda o ama bebişleri alınca kucağa unutuluyormuş herşey bugün bana da dedi arkadaşlar :)

Ya herkes mi kusuyor? Kusmayanların iştahı açılmadı mı neden kimse kilo almıyo.senin? Kimse sigarayı bırakmadı mı? Kimse kilo almıyosa bu 25-30 kilo alarak doğum yaptım diyenlerde mi sorunlu.? Zaten altı ay kaldı her ay bir kilo alsanız 6 kilo almış olacaksınız

ben hiç kusmadım ama bulantılarım tiksintim yoğundu. birkaç gündür bulantım geçti yemek yiyorum ama tabi midem küçüldüğü için fazla yiyemiyorum. mesela bugn sadece 1 öğün yiyebildim. tiksinmelerim tam geçmedi özellikle yağlı şeylerin yanına bile yaklaşmıyorum. Ben de sigarayı hamiş olduğum gün bıraktım ama beni etkilemedi hiç. 1 aydır 2 kilo verdim. kilo alımı zaten ilk 3 ay sonrası ayda 1-2 kilo olması sağlıklıymış, bu da zaten bebeğin ve suyun kilo artışı geri kalan annenin aldıklarının bebeğe hiçbir faydası yok. Hamur işi, abur cuburdan kesinlikle uzak durmak gerek. Sağlıklı beslendikten sonra alınan kilo da sağlıklı olur zaten. :49:

Benim kuzenim 3 ayda 10 kilo verdi kusmaktan sonra bir aldı 30 kilo birden hemde son 3ayında poğaça gibi olmuştu ama şimdi gayet iyi maşallah eskisi kadar değil ama doğum yaptığı gibi de değil :)

Kizlar iliski sonrasi kanama oldu wc ye gttim 1 2 damla pembe kan geldi. Bu zamana kadr hic olmamisti boyle bisey.yasayan varmi

Ben hic kusmadim ama modem hep havadaydi bütün belirtiler 3 gün öncesine kadar yememe izin vermiyordu pek. Birkaç kilo verdim ama 3 gündür yiyebiliyorum çok şükür. O da agir şeyler yemiyorum. Modemi bos bırakmamaya calisiyorum. Bende siharayi biraktim öğrendiğimde 3 haftalikti çokta icerdim hic aklima gelmiyor sigara şuan. Birde 87 kilo ile hamile kaldim ben boyum 178 bunun üstüne eğer ki 30 kilo alirsam ne olurum bilmiyorum. :))

Kizlar iliski sonrasi kanama oldu wc ye gttim 1 2 damla pembe kan geldi. Bu zamana kadr hic olmamisti boyle bisey.yasayan varmi

Canim doktoruna bir görüş muhtemelen bir kaç gün ilişki yasaklayip takip ermeni isteyecektir. Ama eminsen ilişkiden kaynajli olduğuna sürtünmeden olur ondan korkmuyor doktorlar.

Canım ben 13 haftanın içindeyim toplamda 2 kere kustum ve 3 kilo aldım hiçbir kıyafetime giremiyorum sen kaçıncı haftadasın ve kac kilo aldın

Son düzenleme:

hayıt tam tersi bugüne kadar hiç kusmamıştım ilk defa geldi başıma ve hiç bir zaman yemekten tiksinmedim. hep abuk subuk şeylerden lavabodan çöpten buzdolabından bulaşık çamaşır makinasından falan . sadece haşlanmış yumurta yiyemiyorum oda çok önemli değil. kilo işine gelince 57 58 ile hamile kaldım 13. haftama girdim 3 4 kilo gibi bir şey aldım. yani 61 kiloyum. boyumda uzun. görünürde bişey yok ama belim kalınlaştı popom büyüdü. hiç bir kıyafetim olmuyor. gidip alıcam kıyafet kendime. sigara zaten içmiyordum . ayrıca senin o dediğin 6 ayda 6 kilo mümkün değil çok dikkat etmen gerekli yediğine içtiğine ki anca öyle alabilesin her ay nerde 1 kilo alıcaksın bu akşam benim 3. gebeliğimle aynı olan teyzemin gelinleriyle yemekteydik teyzemde. kız 7. ayına girdi 12 kilo almış. ve son aylar müthiş bir şişme oluyormuş. yani kilo aslında aldığımızın iki katına çıkıyor son aylarda. 20 30 kilo alanlar bu durumda son aylarıda hesaplarsa normaldir. ben şimdiden 3 4 kilo aldım iştahım hiç azalmadı yani. hep fazlaydı şimdi düzene girmeye başladı o açlık hissi bitti.

Hanımlar ben kızıma hamileyken toplamda 7 kg almıştım sadece. Doğum yaptıktan kardeşim "ne kadar zayıf görünüyosun" demişti. 3kg 50gr doğmuştu kızım. Ama hiçbirşetden kısmadım. Canımın her istediğini yemiştim. İlk 3 ay hariç. Demekki kilo almayasım varmış:) bakalım bu bebişte nasıl olacak.

Günaydın kızlarr ben bugün 7 buçukta hortladım eşim sağolsun uyutmadı iki kere aradı uyku muyku kalmadı ya çok sinirim bozuldu poff

Günaydınnnnnnnnnn herkese 200 günden düştük çok şükür inşallah yarın gorucem bebislerimi kimligim hala ortada yok ama hastane sorun yok dedi çok mutlu oldum inşallah iyilerdir:16: aşklarım benim:emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar
dünden beri felaket oldum
içtiğim ilaçları bile çıkarıyorum
yemek yiyemiyorum
kendi yaptıklarımı yiyemiyorum sanırım
akşam yemeğinde 2 kaşık yemek zor aldım
eşim nedenn yemiyosun dedi sen gelmeden yemiştim dedim
halbuki kusmaktan yemek falan yiyememiştim
bütün gece tuz yaladım durdum
gece uyurken eşim gelmiş bileklerime belime bakıyor
iyice zayıflamışsın neden yemek yemiyosun bebeğide öldüreceksin dedi
ay çok kötü oldum ama almıyo midem yaaa
sabah çeyrek dilim ekmeği zor yedim
neden birden böyle oldum anlamadımki:14:

günaydın kızlar
dünden beri felaket oldum
içtiğim ilaçları bile çıkarıyorum
yemek yiyemiyorum
kendi yaptıklarımı yiyemiyorum sanırım
akşam yemeğinde 2 kaşık yemek zor aldım
eşim nedenn yemiyosun dedi sen gelmeden yemiştim dedim
halbuki kusmaktan yemek falan yiyememiştim
bütün gece tuz yaladım durdum
gece uyurken eşim gelmiş bileklerime belime bakıyor
iyice zayıflamışsın neden yemek yemiyosun bebeğide öldüreceksin dedi
ay çok kötü oldum ama almıyo midem yaaa
sabah çeyrek dilim ekmeği zor yedim
neden birden böyle oldum anlamadımki:14:

şu iyi markaların süzme beyaz peynirleri var.sabahları ilk ondan yemeye çalışsanız.çok iyi geliyor.hem tuzu yağı ölçülü hem yemesi kolay.ağızda eriterek yutuyorum.hem mide boş durmuyor.

Günaydınnnnnnnnnn herkese 200 günden düştük çok şükür inşallah yarın gorucem bebislerimi kimligim hala ortada yok ama hastane sorun yok dedi çok mutlu oldum inşallah iyilerdir:16: aşklarım benim:emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah bulursun kimliğini tekrar çıkartması çok zor çünkü ya bu arada benim imza görünüyor mu ne yazıyor :)

Back
X