• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
dünden beri felaket oldum
içtiğim ilaçları bile çıkarıyorum
yemek yiyemiyorum
kendi yaptıklarımı yiyemiyorum sanırım
akşam yemeğinde 2 kaşık yemek zor aldım
eşim nedenn yemiyosun dedi sen gelmeden yemiştim dedim
halbuki kusmaktan yemek falan yiyememiştim
bütün gece tuz yaladım durdum
gece uyurken eşim gelmiş bileklerime belime bakıyor
iyice zayıflamışsın neden yemek yemiyosun bebeğide öldüreceksin dedi
ay çok kötü oldum ama almıyo midem yaaa
sabah çeyrek dilim ekmeği zor yedim
neden birden böyle oldum anlamadımki:14:

Canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim acil şifalar nasip etsin sana da hepimize de kolay değil biliyorum ama yemek yemeye zorla kendini o şekilde alışabilirsin bende yaptıklarımı yiyemiyorum o yüzden 3 hafta olacak evde yemek yapmadım hiç daha doğrusu yapamadım birgün canım istedi birşey yapayım dedim kokusundan yiyemedim ben bulantı için ilaç kullanıyorum mecburen çünkü günde 3'ü geçebiliyor bazen doktor devam edeceksin dedi sende bu durumu doktorunla görüş bence gerekirse hastaneye yatırıyorlar ama hiç tavsiye etmem evde zorla yemek ye kussan da ye daha iyidir hastane daha zor oluyor dua ediyorum canım senin için sende bol bol dua et şifa Allahtandır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 13 haftanın içindeyim toplamda 2 kere kustum ve 3 kilo aldım hiçbir kıyafetime giremiyorum sen kaçıncı haftadasın ve kac kilo aldın

12.haftadayım 9 kilo aldım.10 gündür dikkat ediyorum 80 idim 10 gün önce biraz önce tartıldım 83 çıktım.yani daha da yapacağım bir şey yok.çok canım sıkılıyor. Fazla yürüyüncede ağrım oluyor

İnşallah bulursun kimliğini tekrar çıkartması çok zor çünkü ya bu arada benim imza görünüyor mu ne yazıyor :)

Inşallah canım benim Sağol

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-02-2015

Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 217 gün kaldı.

Üç gün içinde bebeğinizin kolları biraz uzayacak ve dirseklerinden bükülmeye başlayacak. Bebeğinizin baş ve diğer parmakları artık ortaya çıktı. Henüz kısalar ve aralarındaki perde hala kıvrımlı bir halde duruyor. Bu noktada bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde. Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
:nazar::nazar::nazar::49:

Inşallah canım benim Sağol

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-02-2015

Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 217 gün kaldı.

Üç gün içinde bebeğinizin kolları biraz uzayacak ve dirseklerinden bükülmeye başlayacak. Bebeğinizin baş ve diğer parmakları artık ortaya çıktı. Henüz kısalar ve aralarındaki perde hala kıvrımlı bir halde duruyor. Bu noktada bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde. Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
:nazar::nazar::nazar::49:

Ay canım ya zahmet oldu sana hepsini de yazmışsın çok sağol çok teşekkür ederim :)

Hanımlar ben kızıma hamileyken toplamda 7 kg almıştım sadece. Doğum yaptıktan kardeşim "ne kadar zayıf görünüyosun" demişti. 3kg 50gr doğmuştu kızım. Ama hiçbirşetden kısmadım. Canımın her istediğini yemiştim. İlk 3 ay hariç. Demekki kilo almayasım varmış:) bakalım bu bebişte nasıl olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte almayan almıyor bende bir gariplik var.

günaydın kızlar.ben hem çıkarıp hem yiyenlerdenim.daha çıkarırken ne yesem acaba diyorum.sahurda eşimle, sabah öğlen ikindi çocuklarla akşam eşimle gene.ama çok şükür kilo almamışım.hani çıkarıyom diye dicem ama o zamana kadar sindirmiş oluyorum.ne hızla sindiriyorum anlamıyorum.ama kilo almadığıma seviniyorum.çünkü ben tombik hamile oluyorum.ama çoğunu son iki ayda alıyorum.ileri hamilelikte yürüyüşten nefret ediyorum.çok belim ağrıyor.normalde yürüyüşü severim aslında.o da tombik olmama neden oluyo olabilir.bu sefer işi sıkı tutucam inşallah.

12.haftadayım 9 kilo aldım.10 gündür dikkat ediyorum 80 idim 10 gün önce biraz önce tartıldım 83 çıktım.yani daha da yapacağım bir şey yok.çok canım sıkılıyor. Fazla yürüyüncede ağrım oluyor

canım sen baya fazla almıssın kıloyu. doktorlar ılk uc almayın dıyolar. sen bence bu konuyu doktorunla konus. ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmasın senın ıcın. kılo konusu bızım ıcın takıntılı bı konu umarım kızmazsın boyle yazdım dıye

gunaydın kızlar bugun cok sukur daha ıyıyımm... dun neydı oyle yahuu? halılarım geldı sıldık yerlestırdık evı bıtırdım cok sukur.. cumada yola cıkıyoruz bekle bızı antalya......

şu iyi markaların süzme beyaz peynirleri var.sabahları ilk ondan yemeye çalışsanız.çok iyi geliyor.hem tuzu yağı ölçülü hem yemesi kolay.ağızda eriterek yutuyorum.hem mide boş durmuyor.

teşekkür ederim birde onu deneyeyim
sabah yediklerimi yine çıkardım aynada kendime bakamıyorum yaa iyice çökmüşüm

Canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim acil şifalar nasip etsin sana da hepimize de kolay değil biliyorum ama yemek yemeye zorla kendini o şekilde alışabilirsin bende yaptıklarımı yiyemiyorum o yüzden 3 hafta olacak evde yemek yapmadım hiç daha doğrusu yapamadım birgün canım istedi birşey yapayım dedim kokusundan yiyemedim ben bulantı için ilaç kullanıyorum mecburen çünkü günde 3'ü geçebiliyor bazen doktor devam edeceksin dedi sende bu durumu doktorunla görüş bence gerekirse hastaneye yatırıyorlar ama hiç tavsiye etmem evde zorla yemek ye kussan da ye daha iyidir hastane daha zor oluyor dua ediyorum canım senin için sende bol bol dua et şifa Allahtandır

amin Allah razı olsun canım
bende bulantı için ilaç kullanıyorum ama 2 gündür onunda pek faydası olmuyor
sanırım bunun birazda sıcaklarla ilgisi var
4 gün hastanede yattım yiyemeyip sürekli kustuğum için
serumdan bütün damarlarım patladı kollarım esrarkeşlerinkiler gibi morardı
o acıyı düşününce yemeye zorlamaya çalışıyorum işte
herşeyde bir hayır vardır
2 sene evdeydim hamile kalamadım
tam işe başladım o ay hamile kaldım
işi de bırakamıyorum
çalışmıyor olsaydım gidecektim anneme o bakardı bana
şimdi mecbur ev işi temizlik çamaşır bulaşık ütü yemek herşeyi kendim yapıyorum:25:

ben 6 kılo vermısım ama zaten kıloluyum 88ım suan 94 le baslamıstım... bıde ben hıc kusmadım ama yıyemedımde... su tıksınme olayı bende hat safada

işi de bırakamıyorum
şimdi mecbur ev işi temizlik çamaşır bulaşık ütü yemek herşeyi kendim yapıyorum:25:

canım ısı nıye bırakamıyosun?

Gunaydin :) kilo verenler alanlar super 3 aydir hic tartilmamistim dedim herkes tartiliyir bende ciktim :) en son 60 idim aney 200 gram vermisim 59.800 olmusum :))

Esobacım senle ayniyiz bende 9 kilo almışım 77 idim 86 olmuşum:37: hedef 100 deeerrrmişimmmmm:1:

Teşekkür ederim gerçekten , çok iyisinn :) ohh ne yalan söyliyim yük kalktı üzerimden , bende baktım internetten ama yazılanlar deniz derya , milyonlarca şey yazıyor. Ne doğru ne yanlış bilmiyordum ama şimdi okey im
Ohhhh valla :))

bide satla uyumulu olup 4. ayda bile 3 hafta öne geçenler oluyor bir arkadaşım sonradan öyle oldu işte çok korkuyordu ama sonraki aylarda yine dengeledi rahat ol canım herşey rabbimden bişey göreceğimiz varsa görürüz kaçarı yok hamileliğimizin tadını çıkaralım dua edelim sağlıkla gesinler meleklerimiz inşş

işi de bırakamıyorum

Oyy oyy biz kadınların derdi hiç bitmez ki bende 2 senelik evliyim hep çalıştım hamile olduğumu öğrendim daha söyleyemeden işten çıkardılar beni belki diyorum çalışsam unuturdum bir şekilde ama çalışınca da insan dinlenemiyor Allah yardımcın olsun tatlım

Back
X